Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

irytuje? a wiesz 'kolego' ile mnie spraw irytuje? między innymi brak dobrych manier, które prezentujesz powyżej. Jeśli chodzi o to 'cokolwiek związane z piłka' - to sporo ostatnio o tym sie mówi, a dotyczy to bandytyzmu pseudokibiców na przykład, co przeciez nieodłącznie jest zwiazane z tym sportem.

Wielu ludzi pomaga potrzebującym, a piłkarze nie stanowia tutaj jakiejs specjalnie odznaczajacej sie w tej działanosci grupy. Skoro widzisz 'piekno' w piłce i bieganiu za nia , to kwestia 'gustu', a ja nie musze przeciez miec takiego samego i nie mam, co w żadnym razie nie stanowi powodu do bluzgania inwektywami, opanuj sie więc i albo bedziesz dyskutował kulturalnie, albo sie (do mnie) nie odzywaj.

Typowe polskie myślenie, są tam pieniądze to już na pewno są przekręty, jest źle i wogóle. Nie mówie że nie ma, ale po co obwiniać za to piłkę nożną. Prawdziwy kibic na to nie patrzy i ty jako kobieta tego nie zrozumiesz, może po części. Nie potrafisz rozróżnić kibica od pseudokibica. I powiedz w jakich instytucjach nie ma przekrętów, może poza organizacjami charytatywnymi jak już wspomniałaś (choć nie byłbym taki do końca pewien)

Jako że wypowiadasz się na męskim forum, to takie pisanie że piłka jest zła nie wróży dobrych stosunków.

Może znajdź sobie jakieś damskie forum i tam poprą cię w 100%.

Edytowane przez J.O.H.N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowe polskie myślenie, są tam pieniądze to już na pewno są przekręty, jest źle i wogóle. Nie mówie że nie ma, ale po co obwiniać za to piłkę nożną. Prawdziwy kibic na to nie patrzy i ty jako kobieta tego nie zrozumiesz, może po części. Nie potrafisz rozróżnić kibica od pseudokibica. I powiedz w jakich instytucjach nie ma przekrętów, może poza organizacjami charytatywnymi jak już wspomniałaś (choć nie byłbym taki do końca pewien)

Jako że wypowiadasz się na męskim forum, to takie pisanie że piłka jest zła nie wróży dobrych stosunków.

Może znajdź sobie jakieś damskie forum i tam poprą cię w 100%.

Podzielam twoje myslenie co do niej i dlatego nie mam zamiaru sie z nia sprzeczac w tej i zadnej innej materii. Ona jest przeciez najmadrzejsza, czysta jak lza i swieci przykladem. Typowe 'biale rekawiczki'. Zmienimy temat, bo ladna pogoda jest :lol:

J.O.H.N., moze cos pokroju forum.bravo.pl ? [;

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Może przestaniecie pieprzyć o kościele i przekrętach :evil: Zrobiliście totalny OT i jeszcze troche to zaczniecie sie obrzucać błotem. Ludzie ogarnijcie sie!! Proponuje nie wszczynać tu już rozmów na temat polityki i kościoła bo zawsze znajdzie sie ktoś kto myśli inaczej i wyjdzie z tego pyskówka <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może przestaniecie pieprzyć o kościele i przekrętach :evil: Zrobiliście totalny OT i jeszcze troche to zaczniecie sie obrzucać błotem. Ludzie ogarnijcie sie!! Proponuje nie wszczynać tu już rozmów na temat polityki i kościoła bo zawsze znajdzie sie ktoś kto myśli inaczej i wyjdzie z tego pyskówka <_<

1. N/C

2. Nie bulwersuj sie tak, bo dostaniesz jakiegos ataku i przestaniesz pisac ;)

3. Rzeczywiscie, masz racje, ale nie do konca. Nie chce mi sie juz rozpisywac, wiec ujme to w jednym slowie - eot w temacie polityki i kosciola - od tego sa inne tematy.

4. Czemu spadles w klasyfikacji generalnej tego tematu ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

4. Czemu spadles w klasyfikacji generalnej tego tematu ? icon_lol.gif

Bo jak widze co sie dzieje to sie odechciewa pisać... Albo kto inny zasłużył na miano postfuckera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka, Twoje podejscie jest irytujace... Pilka to piekny sport i to liczy sie dla nas - kibicow - najbardziej ! Gdyby nie 'wielka kasa', nie byloby pieknych stadionowo, wspanialych pilek do gry, strojow, czegokolwiek zwiazanego z pilka nozna... Gdyby nie kasa, pewnie dalej bysmy kopali w pilke glowa zjedzonego wczesniej morsa... Wszedzie panoszysz sie i obwieszczasz, jaka to jestes dorosla i madra, jak wiele masz do powiedzenia... Pilkarze juz nie raz udowodnili, ze potrafia pomoc potrzebujacym... I nie uzywaj tutaj aluzji, ktore stawiaja pilke w kiepskim swietle, ze niby ludzie sie interesuja pilka i nie zwracaja uwagi na 'sprawy wyzsze'... I uwierz, ze tutaj chodzi o pilke, o przezywanie, o piekno tej gry, a nie do cholery - o kase...

browara mu :) wiesz.. czasami osoby majace 14 lat sa bardziej dorosle niz nie jeden trzydziestolatek.. wiec doroslosc to pojecie wzgledne :) zreszta w kazdym z nas jest cos z dziecka :) ja ogladam mecze po to by popatrzec jak graja w pilke a nie jak sie leja po meczach :)

JROX widze tez cos sie opuscil w ilosci postow ;)

edit: KTO WIE ILE KOSZTUJE BILET DO GORASZKI NA POKAZY/PIKNIK?! nie moge znalezc na necie a sie spiesze z lekka...

edit2: juz znalazlem.. dla chetnych http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?lan...=2&subpage_id=4

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pouczaj mnie, od tego masz przycisk - raport. Nie nazywaj mnie kolega, bo nim nie jestem, a tym bardziej 'kolega', bo mi to smierdzi jakas aluzja z Twojej strony. Jestem pewien, ze mam dobre maniery. Bandytyzm - pseudokibice - to zadni kibice, bo zaden prawdziwy kibic nie uznaje ich jako kibicow. Nazywasz to bluzganiem inwektywami ? To proste i jasne stwierdzenia. Dyskutuje kulturalnie, ale jak widze Twoje wypowiedzi, to mi sie krew do oczu zbiera... Eot z mojej strony, wlacze sobie w profilu, zeby nie widziec twoich postow - bede wtedy ciut zdrowszy i nie bede sie musial irytowac Twoim podejsciem do wielu spraw. Eot, pozdrawiam.

w 'kolego' przeoczyłeś cudzysłów - nie wiesz, co to oznacza? To sie dowiedz, albo kup sobie oust'a - żebys ewentualnie na drugi raz nie mylił sie, co do aluzji - (na wszelki wypadek tez sobie sprawdz w słowniku to słowo)

Twoja pewność o dobrych manierach nie wynika z posiadania ich samych, tylko z tak zwanej młodzieńczej brawury. To nie był komplement.

Nie czytaj moich wypowiedzi, skoro masz potem problemy z 'oczami', ale takie przekrwienia moga wynikac z jakiejs choroby, idż do okulisty.

-----------

sam widzisz Sikorku[/color], że ze sterydami sie nie da walczyc słownie, jedynie brutalna siła płetwy coś by tu mogła zdziałać... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

antarius chyba zygac ;D moj pies ma ladniejsza twarz od ronaldhino

http://images.google.pl/images?q=tbn:NZJyK.../ronaldhino.jpg

Do mnie prawisz ? Bo nie wiem kto to jest antarius :twisted:

http://so.pwn.pl/slowo.php?co=rzyga%E6

Nie oceniam go pod wzgledem wygladu, ale jesgo umiejetnosci... Nie wiem jak wy... Jak nie macie sie czego czepiac, to sie czepiacie [ciach!]l - to takie Polskie :blink:

Neo_x, jedziesz na ten piknik ? Ja jade z dziewczyna, zaraz wypadam do stolicy :)

Bianka, sama jestes sterydem... <_< Idz, wyplacz sie Sikorowi w ramie... N/C do twojego postepowania... :mur:

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

browara mu :) wiesz.. czasami osoby majace 14 lat sa bardziej dorosle niz nie jeden trzydziestolatek.. wiec doroslosc to pojecie wzgledne :) zreszta w kazdym z nas jest cos z dziecka :) ja ogladam mecze po to by popatrzec jak graja w pilke a nie jak sie leja po meczach :)

dzieciom alkoholu nie stawiam, a niegrzecznym dzieciom nie stawiam niczego. B)

nie ma nic gorszego niz zdziecinniali dorosli i dzieci udajace dorosłych.

ja nie ogladam ani tego ani tego , wolno mi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neo_x u mnie raz na dwa lata coś lepszego jest niz Góraszka :wink: a mianowicie AirShow :rolleyes: Był może ktoś z Was kiedyś??

EDIT: Do tych krzykaczy dajcie sobie już spokój!! Ok?? Ja Was PROSZE!!!

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wstalem oglilem sie i mnie morda piecze :mur: grrrr nie lubie sie golic , ale przeciez nie bede wygladal jak jakis menel :P

w każdej perfumerii jakaś miła pani poleci Ci mleczko po goleniu, żeby nie piekło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wstalem oglilem sie i mnie morda piecze :mur: grrrr nie lubie sie golic , ale przeciez nie bede wygladal jak jakis menel :P

w każdej perfumerii jakaś miła pani poleci Ci mleczko po goleniu, żeby nie piekło :)

Mleczko dobra rzecz :razz: Wiem co mówie chociaż gole się dopiero od około roku.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Bianka, sama jestes sterydem... <_< Idz, wyplacz sie Sikorowi w ramie... N/C do twojego postepowania... :mur:

nie uzywaj słów, których nie rozumiesz.

------------------------------------------------

Siiikoooorku! ! przyszłam sie wypłakac na Twe ramie, buuu, bo mi taki jeden dzieciuch dokucza!

A tak w ogóle, to gdzie Ty sie podziewasz? B) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo włóz twarz do akwarium z rybkami tak jak w jednej z reklam ;>

to nie działa, tak przynajmniej z reklamy wynika :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj biedne dziecko :(

Nie wie że istnieje życie za firewallem :neutral:

:lol2: :lol2:

Dobra, jaką 19" CRT byście mi polecili? :P

:P Ja mam Samsunga SyncMaster 957MB, jakies 2.5 latka temu dawałem za niego 1100pln. Sprawuje sie przez ten cały czas bardzo dobrze, moge go z czystym sumieniem polecić. Swoją droga jest na sprzedaż, ale kupca na niego juz chyba mam ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...