Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Te radiatorki za bardzo sie grzeja ale test przeszedl w potrojnej petli. Zero artow. Zostawie na jakis czas ale mam obawy. Listki na pentagramie sa tylko nieco cieplejsze co oznacza ze pasta jest kiepska i zle odprowdza cieplo do radiatora :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezu ile Wy natrzaskaliscie tych stron przez te pare godzin.. jestem tak padniety ze nie mam sily tego czutac.... wlasnie wrocilem z goraszki i z chrzcin... czy zrobienie 100 km na rowerze w 3.5 h to duzo? o_O tak szczeze to jestem w stanie agonalnym i nie mam sily sie ruszyc z krzesla.. jechalem w takim tepie ze w ciagu 30 min dojechalem do mostu siekierkowskiego (lewa strona wisly)... gdzie srednio 30 min to ja jade na starowke z brodna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

00:06

mykkam do kapieli i do łózeczka ;] jutro a wlasc dzisiaj zaczyna sie przedostatni juz tydzien ;d

no okay, m jak milosc - fascynujacy odcinek :lol: ale co tam u bożenki, maciusia i ryśka nowego słychać? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja Wam napiszę, że nigdzie wychodzić nie muszę. I tak jeszcze z półtora roku.

Tata siedzi na urlopie wychowawczym.

:D

Btw:

Sprawdzał ktoś tego linka z mojego podpisu bo doszły do mnie głosy, że jest problem z przewijaniem zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@qqrydza, niezly z Ciebie je... Tatus sie znaczy ;] Fajne dzidziaski ;] Zdjecia miazdza [; Ten w okularach z troche dluzszymi wlosami to Ty ? He he, jaki haxior ;]

BTW, osiagi - to bez kitu - OSTRE O/C :lol:

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@qqrydza, niezly z Ciebie je... Tatus sie znaczy ;] Fajne dzidziaski ;] Zdjecia miazdza [; Ten w okularach z troche dluzszymi wlosami to Ty ? He he, jaki haxior ;]

BTW, osiagi - to bez kitu - OSTRE O/C :lol:

Dzięki.

Na punkcie dzieciaków mam ostrego fizia. Kuba jest łobuziakiem jakich mało a Zuzia jest jeszcze za malutka by sekundować bratu w demolce i rozróbach.

Zdjęcia? W tym momencie od listopada natrzaskaliśmy już 1557 a do pierwszych urodzin Kuby załadowaliśmy niemalże cały dvd. Trochę tego jest.

Przy okazji pozdrawiam wszystkie mamusie oraz ojców na PurePC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki.

Na punkcie dzieciaków mam ostrego fizia. Kuba jest łobuziakiem jakich mało a Zuzia jest jeszcze za malutka by sekundować bratu w demolce i rozróbach.

Zdjęcia? W tym momencie od listopada natrzaskaliśmy już 1557 a do pierwszych urodzin Kuby załadowaliśmy niemalże cały dvd. Trochę tego jest.

Przy okazji pozdrawiam wszystkie mamusie oraz ojców na PurePC.

Postarales sie o 'dorodne' potomstwo B) Ja marze o dzieciaku, spokojnej pracy, fajnym domku i spokojnym zyciu :) Byc moze osiagne to zieki wyjazdowi za granice, do ktorego sie przymierzam... [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jak zwykle o 14 do pracki,ale nie wiadomo jak dlugo w niej pociagne bo umowa jest do konca czerwca :P Zjadlem sobie hamburgerka,wyszedlem z piesulcem i oberzalem czesc fotek z jeziorka - kosa haha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pochwal się tymi fotami :D :P

Haha - wiedizalem,ze ktos to powie :P Niestety jakbym pokazal chociaz jedna to by szybko weszly w internet i by ludzie zobaczyli co sie dzieje na polskich jeziorach :P hahaha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze Wam!! :P

Ja już po szkole :D miałem lekką wymianę zdań z nauczycielką matematyki :rolleyes: Może będzie chciała się na mnie zemścić w przyszłym roku :mellow: a ja tylko grzecznie powiedziałem, że jej metody nauczania mi się nie podobają :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHA - moze kiedys cos wybiore fajnego ale to poczekam az bedzie reszta fotek bo narazie jest tylko 103 a ma byc 600 hahaha :D Ale to moze przez duze m :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...