pajak28 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dobra Dobra. Zapuszcze petle w 3Dmark 03 i zmowie pacierz :lol: Od wypadku zmów jeszcze różaniec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 :blink: Godzine nikt nic nie napisał w tym temacie. I jak tam testy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Te radiatorki za bardzo sie grzeja ale test przeszedl w potrojnej petli. Zero artow. Zostawie na jakis czas ale mam obawy. Listki na pentagramie sa tylko nieco cieplejsze co oznacza ze pasta jest kiepska i zle odprowdza cieplo do radiatora :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jezu ile Wy natrzaskaliscie tych stron przez te pare godzin.. jestem tak padniety ze nie mam sily tego czutac.... wlasnie wrocilem z goraszki i z chrzcin... czy zrobienie 100 km na rowerze w 3.5 h to duzo? o_O tak szczeze to jestem w stanie agonalnym i nie mam sily sie ruszyc z krzesla.. jechalem w takim tepie ze w ciagu 30 min dojechalem do mostu siekierkowskiego (lewa strona wisly)... gdzie srednio 30 min to ja jade na starowke z brodna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nie dużo. Ja zrobiłem coś koło 80km w 4.5h wolnym tempem i z postojami. :P Nie ma nikogo na chacie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Niezły wynik Mi się udaje ok. 20 w godzine w "trybie mieszanym" (las, miasto, pole itd.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 00:06 mykkam do kapieli i do łózeczka ;] jutro a wlasc dzisiaj zaczyna sie przedostatni juz tydzien ;d no okay, m jak milosc - fascynujacy odcinek :lol: ale co tam u bożenki, maciusia i ryśka nowego słychać? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No i do pracy :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja wlasnie wychodze do szkoly.. Trzymac za mnie kciuki bo poprawiam matme jak nie poprawie to kibla strzelam :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A ja za chwile do szkoły, a o godzinie 17 jest konferencja i wakacje:):):):):)JUPIIIIII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Masz dobrze u mnie konferencja 20 czerwca. Ale komers juz był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja mam konferęcję 19 pogoda ładna, teraz posprawdzać cennki w sklepach i do szkółki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A ja idę na 10:20 :D Ale fajnie już niedługo wakacje :banana: :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a ja wychodze za 30 min.... tyle ze wciaz nie mam sily... a tym bardziej checi.. ale to juz ostatni dzien skzoly w tym roku szkolnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No to ja Wam napiszę, że nigdzie wychodzić nie muszę. I tak jeszcze z półtora roku. Tata siedzi na urlopie wychowawczym. :D Btw: Sprawdzał ktoś tego linka z mojego podpisu bo doszły do mnie głosy, że jest problem z przewijaniem zdjęć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sprawdzał ktoś tego linka z mojego podpisu bo doszły do mnie głosy, że jest problem z przewijaniem zdjęć. A mi mówi że nie mam zainstalowanego flasha :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A mi mówi że nie mam zainstalowanego flasha :huh: No właśnie. Tak mam w firefox'ie(nawet po ponownej instalacji) a w ie jest ok. Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 stata pchnieta ;] dzis 1 starce wstep do finansów egzam ;/ 17 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) @qqrydza, niezly z Ciebie je... Tatus sie znaczy ;] Fajne dzidziaski ;] Zdjecia miazdza [; Ten w okularach z troche dluzszymi wlosami to Ty ? He he, jaki haxior ;] BTW, osiagi - to bez kitu - OSTRE O/C :lol: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 @qqrydza, niezly z Ciebie je... Tatus sie znaczy ;] Fajne dzidziaski ;] Zdjecia miazdza [; Ten w okularach z troche dluzszymi wlosami to Ty ? He he, jaki haxior ;] BTW, osiagi - to bez kitu - OSTRE O/C :lol: Dzięki. Na punkcie dzieciaków mam ostrego fizia. Kuba jest łobuziakiem jakich mało a Zuzia jest jeszcze za malutka by sekundować bratu w demolce i rozróbach. Zdjęcia? W tym momencie od listopada natrzaskaliśmy już 1557 a do pierwszych urodzin Kuby załadowaliśmy niemalże cały dvd. Trochę tego jest. Przy okazji pozdrawiam wszystkie mamusie oraz ojców na PurePC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 stata pchnieta ;] dzis 1 starce wstep do finansów egzam ;/ 17 30 hehe, u mnie tez stata do przodu :) i dzisiaj kucie do zarzadzania finansami ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzięki. Na punkcie dzieciaków mam ostrego fizia. Kuba jest łobuziakiem jakich mało a Zuzia jest jeszcze za malutka by sekundować bratu w demolce i rozróbach. Zdjęcia? W tym momencie od listopada natrzaskaliśmy już 1557 a do pierwszych urodzin Kuby załadowaliśmy niemalże cały dvd. Trochę tego jest. Przy okazji pozdrawiam wszystkie mamusie oraz ojców na PurePC. Postarales sie o 'dorodne' potomstwo B) Ja marze o dzieciaku, spokojnej pracy, fajnym domku i spokojnym zyciu :) Byc moze osiagne to zieki wyjazdowi za granice, do ktorego sie przymierzam... [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A ja jak zwykle o 14 do pracki,ale nie wiadomo jak dlugo w niej pociagne bo umowa jest do konca czerwca :P Zjadlem sobie hamburgerka,wyszedlem z piesulcem i oberzalem czesc fotek z jeziorka - kosa haha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Pochwal się tymi fotami :D :P A ja kupiłem 100 kołków montarzowych i może sobie listwy zrobie w pokoju :rolleyes: Ale mi się niechce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja siedzę na wyszukiwaniu informacji i się nudzę bo jak zawsze nauczyciel szaleje a sam nic nie umie :D a co do pogoby to nawet fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Pochwal się tymi fotami :D :PHaha - wiedizalem,ze ktos to powie :P Niestety jakbym pokazal chociaz jedna to by szybko weszly w internet i by ludzie zobaczyli co sie dzieje na polskich jeziorach :P hahaha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Cze Wam!! :P Ja już po szkole :D miałem lekką wymianę zdań z nauczycielką matematyki :rolleyes: Może będzie chciała się na mnie zemścić w przyszłym roku :mellow: a ja tylko grzecznie powiedziałem, że jej metody nauczania mi się nie podobają :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 maciag Nie martw się, ja mam to prawie z każdą nauczycielką :P HDR_o No jak się tak tymi fotami chwalisz to byś pokazał, a nie ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 HAHA - moze kiedys cos wybiore fajnego ale to poczekam az bedzie reszta fotek bo narazie jest tylko 103 a ma byc 600 hahaha :D Ale to moze przez duze m :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a nauczyciele zawsze cos swirują i robią wszystko najlepiej. mi zostało jeszcze10 min lekcji i do domciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...