Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Idźcie sobie bo z Wami pisać sie nie da :P Co nie odświeże strony to nowy post :lol2:

no widzisz jakiś zastuj został pokonany

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

dobra to zwolnimy o 1 post na dzień laugh.gif możę być??

Nie bo dojdziemy do zera a tego sie boje :huh: A ja będe jadł kanapki z serem żółtym ;] Co do piwa to kró(L)ewskie wymiata, ostatnio wydali jakieś limitowane butelki, jak będe miał aparat to dam fotke ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

możę się źle wyrazilem o jeden post w ciągu dnia mniej napieszemy anie o w kazdym dniu o jeden mniej

Powiedzmy że nie było o tym rozmowy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grzechu jak kupisz nową grafe to sprzedajesz GF4TI?? bo może jeden kumpel by kupił ale to nic pewnego icon_wink2.gif

Chyba tak ale już mam kilku chętnych w gronie znajomych, więc nie bardzo, jeszcze musi dojść do skutku kupno ;) Ale jak sie rozmyślą to dam znać ;]

EDIT: Mac' piłem i też dobre ;]

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2.6o kosztuje chyba ze to u nas takie ceny tylko :P

Z win to tylko Dzban Lesny moge polecic i ew. Bahusa ale to drogie :P

Pod zadnym pozorem nie pic "Lipa z Miodem" a zwlaszcza z kubeczkow :P opary przez tego jabola powoduja lzawienie oczu !!! taki to tylko z gwinta mozna ciagnac :lol:

Ew. Markoni dla desperatow :P :D

A tak serio to sie nieznam na tym ....

A zeby bylo tematycznie do tematu i na temat to ja sie tez nie nudze, znaczy sie nudze ale wmawiam sobie ze tak niejest, a ze mam dar przekonwyania to sam sobie wierze ze jest ok chociaz nie jest ok bo jest bleee ale mam nadzieje ze te 8 kanapek ktore zjadlem, 3 kabanosy, 0.5 soku posunie sie w zoladku i zrobi miejsce dla paru kanapek jeszcze :D Bo czas na....nie nie na mecz :P na jakis film :D :D

Nie ma jak sie rozpisac w temacie nie na temat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...