Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a ja bym sobie jakąś pitezę od włocha zjadł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Co mozna kupic w sklepiku ABC za 2.50 ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 już za 40 min mecz. więc się śpieszyć z jedzeniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 pifo chyba się jakieś znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Co mozna kupic w sklepiku ABC za 2.50 ? :Plepiwej zaionwestuj jeszcze 50 gr i zakup pivo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 lepiwej zaionwestuj jeszcze 50 gr i zakup pivo :Dno przecież pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 no przecież piszewiem ale nie [isałeś o inwestycji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a mozę jest jakaś promocja i nie musi inwestować :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Idźcie sobie bo z Wami pisać sie nie da :P Co nie odświeże strony to nowy post :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 spoczko będzie my musieli zwolnić bo przyjdzie pan policjant (moder) i nas zjedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Idźcie sobie bo z Wami pisać sie nie da :P Co nie odświeże strony to nowy post :lol2: no widzisz jakiś zastuj został pokonany Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Patrzcie jak tu się szybko postuje http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 mam prawie 100 postów w tym topic'u napisane :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a ja włąśnie pisze swój 130 a żę by było na temat to się nie nudzę :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 to jest temat dla sprinterów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 prawieRobi wielką różnice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Robi wielką różnice ;)żywiec muszę spróbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 sorki chłopaki ale lecę do do kuchni mi śpieszno a potem meczyk :-P tylko nie tak szybko bo będę musiał nadrabiać :-P pozdro for all żywiec muszę spróbowaća żywiec jest dopry :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 dobra to zwolnimy o 1 post na dzień :lol2: możę być?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Co mozna kupic w sklepiku ABC za 2.50 ? :PWino w kartonie. Podajże 2,40 nie wiem bo nie pijam tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 dobra to zwolnimy o 1 post na dzień laugh.gif możę być??Nie bo dojdziemy do zera a tego sie boje :huh: A ja będe jadł kanapki z serem żółtym ;] Co do piwa to kró(L)ewskie wymiata, ostatnio wydali jakieś limitowane butelki, jak będe miał aparat to dam fotke ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) możę się źle wyrazilem o jeden post w ciągu dnia mniej napieszemy a nie w kazdym dniu o jeden mniej Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 możę się źle wyrazilem o jeden post w ciągu dnia mniej napieszemy anie o w kazdym dniu o jeden mniejPowiedzmy że nie było o tym rozmowy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Grzechu jak kupisz nową grafe to sprzedajesz GF4TI?? bo może jeden kumpel by kupił ale to nic pewnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Co do piwa to kró(L)ewskie wymiata, ostatnio wydali jakieś limitowane butelki, jak będe miał aparat to dam fotke ;]A Żywca pił?? Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Grzechu jak kupisz nową grafe to sprzedajesz GF4TI?? bo może jeden kumpel by kupił ale to nic pewnego icon_wink2.gifChyba tak ale już mam kilku chętnych w gronie znajomych, więc nie bardzo, jeszcze musi dojść do skutku kupno ;) Ale jak sie rozmyślą to dam znać ;] EDIT: Mac' piłem i też dobre ;] Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 jak myślicie przyjmną mnie do technikum na mechatronikę z ok 130pkt?? próg w tamtym roku był przy jakiś chyba 80 pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 2.6o kosztuje chyba ze to u nas takie ceny tylko :P Z win to tylko Dzban Lesny moge polecic i ew. Bahusa ale to drogie :P Pod zadnym pozorem nie pic "Lipa z Miodem" a zwlaszcza z kubeczkow :P opary przez tego jabola powoduja lzawienie oczu !!! taki to tylko z gwinta mozna ciagnac :lol: Ew. Markoni dla desperatow :P :D A tak serio to sie nieznam na tym .... A zeby bylo tematycznie do tematu i na temat to ja sie tez nie nudze, znaczy sie nudze ale wmawiam sobie ze tak niejest, a ze mam dar przekonwyania to sam sobie wierze ze jest ok chociaz nie jest ok bo jest bleee ale mam nadzieje ze te 8 kanapek ktore zjadlem, 3 kabanosy, 0.5 soku posunie sie w zoladku i zrobi miejsce dla paru kanapek jeszcze :D Bo czas na....nie nie na mecz :P na jakis film :D :D Nie ma jak sie rozpisac w temacie nie na temat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) jak myślicie przyjmną mnie do technikum na mechatronikę z ok 130pkt?? próg w tamtym roku był przy jakiś chyba 80 pkt. na lajcie. do technikum łatwo się dostać Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ide coś w siebie wpakować tzn zjeść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Komandos strong brzoskwiniowy jest dobry. A lipa z miodem masz racje szkodliwa jest co nieco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...