HA98M Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja w szkole się nudzę do liczą średnie i te brednie. a najgorsze jest to że dali nas do sali z ***** kompami :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 :evil: Pletwa czujna jest :twisted2: Spac nie mozesz, czy masz ustawiony alarm jak ktos lamie regulamin ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja nie rozumiem co jest złego w tym że spobie ktoś napisze że nap 198 strona jets jego :D według mnie to jest niezła zabawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) ja nie rozumiem co jest złego w tym że spobie ktoś napisze że nap 198 strona jets jego :D według mnie to jest niezła zabawa :D To jest spamerka :twisted: A za spamerke mozna dostac pletwa po mordzie :lol: Tak wiec nie wydaje mi sie, zeby to byla niezla zabawa... To raczej czysta postac masochizmu... BTW, ja mam takie ustawienia wyswietlania ilosci stron, ze ownowanie wyglada u mnie tak, ze ownowana 'strona' jest u mnie postem w polowie strony... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Patrzcie co jeszcze w cyfrowce znalazlem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) To jest spamerka :twisted: A za spamerke mozna dostac pletwa po mordzie :lol: Tak wiec nie wydaje mi sie, zeby to byla niezla zabawa... To raczej czysta postac masochizmu...czy ja wiem czy masochizm. mi się wydaję ze ża taki dopisek nie powinno być %. a co do bezsensownuch postów (tylko na ilość a nie jakość) to się zgodzę i za to powinno być % ps. co to się dzieje że na forum mało ludzi?? :D wszyscy się uczą?? :lol2: ps2. Neo_x :-P to zapewne poiesek cioci Edytowane 14 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Neo, zarabista psina :) Moj zmarl 3 tygodnie temu, prawie 4... Epox coraz blizej mojej hacjendy: :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Neo, zarabista psina :) Moj zmarl 3 tygodnie temu, prawie 4...przykro mi z powodu pieska. a jakiej rasy był?? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) przykro mi z powodu pieska. a jakiej rasy był?? Kundelek, wychowywany od slepego... Lekarz stwierdzil, ze pies zmarl z tesknoty za moja mama. Wyjechala do ojca na 2 tygodnie, a gdy wrocila pies sie nie cieszyl, jakby sie na nia obrazil. Po tygodniu zmarl we snie. Wymioty, wymioty, wymioty... To bylo straszne, nie chce juz do tego wracac... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Kundelek, wychowywany od slepego... Lekarz stwierdzil, ze pies zmarl z tesknoty za moja mama. Wyjechala do ojca na 2 tygodnie, a gdy wrocila pies sie nie cieszyl, jakby sie na nia obrazil. Po tygodniu zmarl we snie. Wymioty, wymioty, wymioty... To bylo straszne, nie chce juz do tego wracac...sorkia że zacziołem ten temat... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 sorkia że zacziołem ten temat... Przeciez nic sie nie stalo ;) Przestan ! Jaka u Was pogoda ? U mnie lata troche chmur po niebie, ale po poludniu ma ich juz nie byc :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 U mnie niebo praktycznie bez chmur, a ja siedze własnie przed nowym monitorkiem od godziny 9. LCD to jest TO! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Cze Wam! :P Ładnie i ciepło dziś u mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 U mnie niebo praktycznie bez chmur, a ja siedze własnie przed nowym monitorkiem od godziny 9. LCD to jest TO! CRT to jest TO ! ;) Cze Wam! :P Ładnie i ciepło dziś u mnie :D Cze Ziom ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 W Kielcach cieplo, ale duzo chmur....Na deszcz sie nie zanosi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Siema. U mnie troche chmur, ale wcześniej ich niue było i było gorąco. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kolega się o godzine pomylił i nie zdążyłem na zdawanie karty :evil: :mur: Mam to w [gluteus maximus] bede jeżdził bez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja wlasnie zakonczylem semestr IV na kierunku Informatyka i Ekonometria ;]] jeszcze 2 egzamy, ale to juz lajcik ten semestr wymiotłem ;O jade do Kotka ;) 3mcie sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 jade do Kotka icon_wink2.gif Tylko nie szalej za bardzo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 siema spamery przyszedłem z szkoły w której mnie wymęczyli a to przez to żę powiedzieli że dostaniemy wyniki z testu gimnazjalnego ale ich nie dali dopiero w poniedzałek je dostaniemy. pogoda jak dla mnie za ciepło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja nie rozumiem co jest złego w tym że spobie ktoś napisze że nap 198 strona jets jego :D według mnie to jest niezła zabawa :DO jakże mi przykro z powodu braku Twego zrozumienia. :twisted2: Chcesz się pobawić, to udaj się na onet.pl, ewentualnie do śmietnika na PCLab'ie. Tam takie elomłodzieżowe zabawy są dopuszczalne. Możesz też wybudować sobie sto dziewięćdziesiątą ósmą babkę w piaskownicy. Podobno zabawa jest przednia. Na PurePC takich kretynizmów nie będzie i koniec. Jeżeli chcesz się otrzeć o płetwę, to dalej zliczaj strony. W końcu może się też okazać, że na stałe przeniesiesz się do Krainy Wiecznych Bananów. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ... Probowalem mu to przetlumaczyc w troche lzejszy sposob i stwierdzilem, ze ownowanie stron to czysty masochizm :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jest źle i tyle :? Tylko 56 punktów z testu, łeb boli, a operacja coraz bliżej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kontaktując sie ze mną za pomocą jakichkolwiek komunikatorów (gadu-gadu: 6402949, tlen: grzes_1990) podaj swój nick, i skąd masz namiar na mnie. Dziękuje. lul :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kurcze właśnie wstałem, pikny dzionek. Biorę fajeczkę i lecę z Kaśką na dwór, niech dostanie trochę słońca bo bidula przez noc pewnie zmarzła. Fajnie gdyby jakąś muchę sobie upolowała na śniadanko ... to by było wydarzenie, jej pierwsza mucha ! Chyba będę musiał z tą radością jeszcze trochę poczekać bo cos widzę ,że nie ma ochoty na owady :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 lul icon_smile3.gifNo co :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jest źle i tyle :? Tylko 56 punktów z testu, łeb boli, a operacja coraz bliżej... Jak operacja :unsure: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Kurcze właśnie wstałem, pikny dzionek. Biorę fajeczkę i lecę z Kaśką na dwór, niech dostanie trochę słońca bo bidula przez noc pewnie zmarzła. Fajnie gdyby jakąś muchę sobie upolowała na śniadanko ... to by było wydarzenie, jej pierwsza mucha ! Chyba będę musiał z tą radością jeszcze trochę poczekać bo cos widzę ,że nie ma ochoty na owady :( Pozdrow ode mnie swoja dziewczyne - Kasie :lol2: No co :P Zawsze wiedzialem, ze jestes 'inny' :lol: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Kontak...aj+w+Google&lr= Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Jak operacja :unsure: ???Prostowanie przegrody nosowej. Zawsze wiedzialem, ze jestes 'inny' :lol:To jest instrukcja jak byś nie zauważył ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Teraz przyczepcie sie do niego, zobaczcie jak On postfuckeruje, gorzej ode mnie, a tyle osób sie do mnie przyczepiało :mur: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie bierz tego na serio :lol2: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Jak operacja :unsure: ??? Operacja "co się stao" ! :lol: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Prostowanie przegrody nosowej. To jest instrukcja jak byś nie zauważył ;) ... Takie prostowanie to nie operacja, a zabieg :P Miałem gorsze ;) Operacja "co się stao" ! :lol: Lekarz zemdlał na widok krwi :lol: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...