Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) No to zostaje cwiartka....Dla mnie wystarczy, a jak komus malo moze sobie dmuchane dorobic :wink:Po cwiartce to juz sytuacja zupelnie inaczej sie przedstawia, a po polowce to juz w ogole wypas :D Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A zebys wiedzial co jest po litrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A zebys wiedzial co jest po litrze :wink:Po litrze (ewentualnie przed litrem) to zawsze film mi sie urywa wiec faktycznie nie wiem co sie dzieje. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mi sie nie urywa, bo jak duzo pije to duzo sie bawie, wiec czasami jesli jest dobra impreza to wypija sie ponad 1litr, ale pieje sie cala noc.... Ale naprawde zabawa jest BOSKA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ukraiński browar i Żywiec roxxxx teraz sobie soncze mniam nima :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mi sie nie urywa, bo jak duzo pije to duzo sie bawie, wiec czasami jesli jest dobra impreza to wypija sie ponad 1litr, ale pieje sie cala noc.... Ale naprawde zabawa jest BOSKA :wink: Jak jest dobra ekipa i zacne trunki to zabawa jest przednia :D Ukraiński browar i Żywiec roxxxx teraz sobie soncze mniam nima :mrgreen:To co wreszcie saczysz - ukrainskiego browca czy zywca? A moze mix z tych dwoch browczykow? :blink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja tam nie narzekam, rozstalem sie , jest mi tak dobrze, bolalo przez tydzien i przeszlo :) finanse 4+ :D ale ekonomika=synonim masakry teraz czekam na wyniki z maty, jak zal ide chlac :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ukraiński browar i Żywiec roxxxx teraz sobie soncze mniam nima icon_mrgreen.gif Przez Ciebei mi tez sie zachcialo!!!!!! Ide sobie kupic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kaśka zżarła swoją pierwszą muszkę !!! :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kaśka zżarła swoją pierwszą muszkę !!! :banana: Kto?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kto??Kaska co je muchy. :lol2: Tez jestem ciekawy co to za istota. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Kaska co je muchy. :lol2: Tez jestem ciekawy co to za istota. :PPewnie jakiś gad :) Jak tam Wasze nastroje przed meczem? Być może wygramy, mam taką nadzieje (mało to realne, ale jednak) :) (klyk) Drosera Capensis czyli Kaśka – tak ją ochrzciłem bo bardzo lubię to imię :P Liczę tylko na zwycięstwo naszych, zaraz lecę do koleżanki oglądać mecz. A więc to takie coś :razz: Widziałem na Allegro, czy opłaca się kupić, jest skuteczne? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jak jest dobra ekipa i zacne trunki to zabawa jest przednia :D To co wreszcie saczysz - ukrainskiego browca czy zywca? A moze mix z tych dwoch browczykow? :blink: :D Jak to co po lewej ukraińskie 1 L a po prawej mojej 2 razy puszka Żywiec :mrgreen: ja to sobie zawsze umiem dogodzić :banana: :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jestem pelen wiary i nadziei, ze Polska wygra dzisiaj mecz. :P Oby tylko po pierwszej polowie ta wiara przemienila sie w pewnik. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) (klyk) Drosera Capensis czyli Kaśka – tak ją ochrzciłem bo bardzo lubię to imię :P Liczę tylko na zwycięstwo naszych, zaraz lecę do koleżanki oglądać mecz. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja stonga na małej wycieczce rowerowej wysączyłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) ... Przejdzie ci, musi pobolec. W kazdym swoim poscie musisz napisac co to cie nie boli po wywrotce. Co bedzie nastepne? Penis? Kazdy juz wie co Ci dolega i nie musisz juz tego w kolko powtarzac. podejrzewam ze penis to nie bedzie :] prosze poprostu o rade.. a mysle ze po to jest forum... nie mam ochoty szukac jakis prO 3lO farmaceutycznych serwisow... i nie denerwuj sie tak bo zmarszczek dostaniesz ;) edit: a tera spadam do kumpla zobaczyc ile w pupe od niemcow dostaniemy ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Za 15 minut wszyscy sio na mecz!!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) bardzo ładna pierwsza połowa w wykonaniu polaków tylko dwie żółte karteczki ale zero straconych bramek :lol2: EDIT: Co wy robicie nikogo tu niema już żeście się napili?? p przecież jeszcze nie przegrali :lol2: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 oojj przyznam sie i ja ze jak narazie polacy graja wyjatkowo dobrze co im sie zadko zdarza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mi się narazie stres kumuluje i w związku z tym się zaleje w piątek :lol2: A jak będe oglądał drugą połowe meczu to moge żywy nie odejść od TV :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udaje im sie :P Jutro wyjeżdżam na mazurki do Siemian, taka wiocha za Iławą, wiec jeżeli ktoś będzie to niech założy coś charakterystycznego :P Las i jezioro, cisza i spokój, tego mi teraz potrzeba... I poczty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 oojj przyznam sie i ja ze jak narazie polacy graja wyjatkowo dobrze co im sie zadko zdarza...przyznam ci całkowitą rację jestem zdziwony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jest lepiej to dobrze ,że jest lepiej ale lepiej gdyby było dobrze ! Poczekamy zobaczymy, jestem dobrej myśli ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Heh teraz to moja mamuśka komentuje bardziej odemnie ten mecz :D Jeszcze troche i nerwy straci ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Neo_x mnie goni w postach, trzeba by zacząć się odzywać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 jest to co mówiłem przegrywamy 1 do zera dla niemców :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tylu ich tam było i nie pomogli bramkarzowi ;) Ehh szkoda, ale to było do przewidzenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a jak by to było jak by nie przegrali to bym racji nie miał bo mówiłem że wygrają niemcy ale wysoki poziom był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Chłopaki jest dobrze ! Szkoda mi tej jednej bramki jednak gdyby nie głupi błąd to kto wie ... Trudno ... jednak cieszmy się z tego ,że niemcy musieli się nieźle napocić aby ta bramkę strzelić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Trudno ... jednak cieszmy się z tego ,że niemcy musieli się nieźle napocić aby ta bramkę strzelić.no napocić się musieli ale ją strzelili ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...