HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A ładna siostrzyczka ? :Pładna kolegą się podoba i ma 21 lat :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) A ładna siostrzyczka ? :Płądna, ładna, znam ją to mogę powiedzieć Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 smar o zapachu kokosowym :lol2:a co do samru to bym wolał o zapachu STRONGA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a co do samru to bym wolał o zapachu STRONGA :Dteż chce takiego i o smaku jeszcze poproszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 nu to bym chyba na kolacje samr zajadał :D i gospodarka rynkowa by ruszyła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) a Sikorowi smar w taczkach by się woziło ;) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a co do browca to siostra dzisiaj coś kouiła o smaku cytrynowym ale smakowało jak szampan ps. czy to na pewno był brovar?? :D a sikorowi smar w taczkach by się woziło ;)ale mocno schłodzony taski najlepszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a co do browca to siostra dzisiaj coś kouiła o smaku cytrynowym ale smakowało jak szampan ps. czy to na pewno był brovar?? :D a to ja takich wynalazków nie pijam powiedz siostrze niech kupuje coś co ma smak i zapach browara a także i pianę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ale stwierdziła że jej smakuje :mur: a ja i tak wolę STRONGA i tego z tatr mocnego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ja też :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) chłopaki co was tak wywiało ?? mecz się jeszcze nie zaczoł no chyba że kolacja :D :-P Edytowane 16 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a to dzisiaj cały dzień tak jest jak by wszyskim kompy padły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 to może do tego upału chłodzenie nie dały rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 <handel> Zamienie GF7900GT na siostre HA98M </handel> :lol2: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a to niech komponenty odkręcą :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 sorki ale lecę zrobić kolację i na mecz więc chyba Ur6aN zostaniesz sam na forum :-| narqa mam nadzieję że bedzie n :D as jutro więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 <handel> Zamienie GF7900GT na siostre HA98M </handel> :lol2: :P to taka jaką chce kupić, no i nie będzie mu kompa okupować :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Moje 7900gt sie lepiej kreci wiec ja sie tez zamienie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Dołoże Goodramy 512mb ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Kurcze sąsiad oszalał, jak nie ma czasu to przychodzi do mnie z wszystkimi sprawami, coś typu : a to złóż kompa, załatw nowy telefon , wgraj softa , jak obsłużyć skaner ,zainstaluj program do obróbki zdjęć , zrób tunery .. itd. itp. Trochę mnie to wkurza ... jednak narzekać nie ma na co bo płaci browarami (minimum 4) albo kasiorką … i to sporo :) Córkę ma fajną ... ale za młoda :mur: ale żona niczego sobie ... hmmmm może kiedyś przyjdzie ze sprawą typu „zaspokój ją” i jeszcze zapłaci :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a sikorowi smar w taczkach by się woziło ;) Sikorowi, please. Wrażliwy na to jestem. Baj de łej, taczka może być. Byle Żywca. Chociaż Strong też może być, Kasia go lubi. Najlepiej taczka tego i taczka drugiego. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Dołoże Goodramy 512mb ? :Pno ładnie wygrywasz jak na razie Moje 7900gt sie lepiej kreci wiec ja sie tez zamienie :Pco jeszcze dożucisz?? Sikorowi, please. Wrażliwy na to jestem. Dobrze poprawione Sikor postaram się już nigdy więcej nie popełnić tego błędu :) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 @Ur6aN Chyba tak zrobie, poczekam A mi dzisiaj z kumplem nie chciała piwka sprzedać, normalnie skazują człowieka na cierpienia! Nie można tak :P Ale sie nie kłóciłem bo jutro mam bibe i wokół będzie pełno dziewczyn pięknych :D :D :D Właśnie jedna mi z gg zwiała na dworek, grr... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) A mi dzisiaj z kumplem nie chciała piwka sprzedać, normalnie skazują człowieka na cierpienia! Nie można tak :P Ale sie nie kłóciłem bo jutro mam bibe i wokół będzie pełno dziewczyn pięknych :D :D :D Właśnie jedna mi z gg zwiała na dworek, grr... :Pa co ma się dowodzik?? oczywiście ze nie! to pij z taczki :lol2: Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a ja wcinam nagie nozki....kurczaka :D mniam mniam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a zabezpieczenie masz przed ptasią grypą?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 hmmma najwyzej odlece do cieplych krajow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) hmmma najwyzej odlece do cieplych krajow :Pno niewiem jak wysoko polecisz może się wzbijesz na wysokość 10km nad ziemią :lol2: EDIT: nareszcie odchdzę od kompa!!! narqa!!! :lol2: Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Poczulem magie dużego ekranu- GTA:SA na 50' telewizorku- miodzio :D Ide ciąć :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Yoo RastA :D co tam u was slychac, mi sie nudzi:PP pojezdził bym sobie majbachem po pokoju :D jak tam wasze proce:) aha moze mi ktoś podac link do chata forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...