eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ale ładny poranek :razz: Pod myszką znalazłem 70zł ;) Nie ide do szkoły :) Fajny dzień :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 idę do szkoły ale tylko odboiorę wyniki i wracam, nie mam zamiaru tam gnić. pogoda jak na razie ładna nie grzeje tak że się człowiekowi nie chce ruszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Spałem 6 godzin :blink: A ostatnio średnia to 10... Jezzzu ale się niiieee wyspaaaałem :neutral: Chociaż tyle że ładny dzień się szykuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Spałem 6 godzin :blink: A ostatnio średnia to 10... Jezzzu ale się niiieee wyspaaaałem :neutral: Chociaż tyle że ładny dzień się szykuje :) ja 6,5 ale nawet w miarę jestem wyspany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Pod myszką znalazłem 70zł ;)Ej, jaką Ty masz tą myszkę? Ja też tak chce? ;) Pogoda jest okropna. Wstałem o 9:15. W pokoju ze 30 stopni. Na zewnątrz trochę mniej, ale też gorąco. Do tego mam gorączę, katar i kaszel. Mogło by padać, to przynajmniej humor bym miał. Ściągnąłem sobie moda DeFrag i konwersję Urban Terror do Q3Arena oraz WinPatchera (updata dla Windows XP SP2). Już wczoraj zauważyłem, że będzie problem z DeFragiem. Niby chodzi, ale jak skończy się ładowanie planszy, to się wysypuje, bo jakiegoś pliku brakuje. Skoro mowa o kasie, to dziś przychodzi przelew z wypłatą. Niestety marnie będzie w tym miesiącu, bo dużo dni mnie nie było w pracy. Z resztą i tak całość idzie na opłatę za studia. Normlanie interes życia :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja byłem z deczka wczoraj przeziębiony i mnie gardło bolało, ale przeszło :) I bardzo dobrze ;) Szybko wracaj do zdrowia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a u mnie sesja w pelni jeszcze 3 egzamy jutro matma ;/ zazdroszcze wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a ja zaraz wychodze na egzam ze staty matematycznej ;/ 3mcie kciuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Boshe i znow od poczatku wszystko :( Do roboty i powrot na chate po 20-stej :( Wtorek co prawda luzniejszy ale tez w taki upal sie nie chce nic robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a ja dopiero wstalem i sie 'nie czuje....;p wrocilem o 5.30 z urodzin i jakos mnie wszystko boli teraz normalnie nienormalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 odebrałem wyniki z testu słabo miposzedł tylko 73 pkt pogoda fajna nie grzeje jest przyjemne ciepło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Ja ma jutro egzaminy zawodowe :( A nic z tego nie umiem :( Bosze jak ja nie lubie rachunkowości :mur: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Proofit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Już po radzie, więc luz. Na jednej lekcji jestem na innej nie ;]. Jeszcze się przejde do szkoły bo nie ma co robić. W klasie są 2 osoby ;]. Dużo. Pogoda bardzo ładna, ale za gorąco jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Pogoda ładna tyle ,że nie miało być tak ciepło (dzisiaj) !!! Ide się wykąpać bo w nocy miałem istną Sahare w pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Już po radzie, więc luz. Na jednej lekcji jestem na innej nie ;]. Jeszcze się przejde do szkoły bo nie ma co robić. W klasie są 2 osoby ;]. Dużo.u mnie dzisiaj konferecja a w klasie też dwie osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 chociaż trzeźwi ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja ma jutro egzaminy zawodowe :( A nic z tego nie umiem :( Bosze jak ja nie lubie rachunkowości :mur:witaj w klubie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dobra zbieram się i jadę do budy, dzisiaj egzamin z Procesu i Prawa Karnego u największego masakratora w całej uczelni ... S.E.S.J.A. = System Eliminacji Studentów Jest Aktywny :mur: Trzymajta za mnie kciuki :banana: na pocieszenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 w koncu kupilem http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=...=103&MNO=X-750F ... a teraz ide zobaczyc jak cs bedzie na tym chodzil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 .... :banana: na pocieszenie Skoro sobie życzysz. :twisted2: Ar ju siur na pewno :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 siurJak śmiesz ;) BTW Prosze nie robić mi tu ot na temat jaki telefon kupić bo jest już temat o komórkach <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) testuje se coś :P Kurde coś mi sie krzani dodawanie postów :? Edytowane 19 Czerwca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 3 dni wesela oooo tak... Serwery Pure beda dzialac dlugi czas. BTW. Polnaise dobra wódka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 testuje se coś :P Kurde coś mi sie krzani dodawanie postów :? No to teraz masz przerąbane. Zepsułeś forum. W nagrodę taczka bananów. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 No to teraz masz przerąbane. Zepsułeś forum. W nagrodę taczka bananów. :-P Na Pal BLANTMEN!!! Popsuł forum :evil: Joke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Lubie banany :P Ale takie żółte do jedzenia. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ale nuda na forum PPC, przez 97 stron nic się nie dzieje.......... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ale nuda na forum PPC, przez 97 stron nic się nie dzieje.......... :lol:jak to nic się niedzieje? no dzieje się! nudzimy się, my się nudzimy, i się nudzimy, no i się jeszcze nudzimy dla odmiany sę nudzimy nie widzisz ile żeczy robimy a ten pisze że nic się nie dzieje :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 he he....Wziąłem flagę Polski (tyskie) i zmieniłem napis na KOREA JAPONIA :D Fajnie to wygląda :D Kurdę upaćkałem pizzą cała klawiaturę :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tak wogle ze sie zapytam to czemu nikt jeszcze tej kopalni bzdurnych postow nie zamknal ? przez prawie 100 stron pierd... o pogodzie i o tym co robilem dzisiaj czy wczoraj itd :lol: Potrzeba tu niektorym dlugich wakacji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...