AragornPL Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a płetwa przyjdzie bo ma alarm :-P i w nagrodę dostaniesz % no chyba że dostanie taczkę piva :D :-PŁapówkom mówimy nie :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 No u mnie jest teraz ciepło... 25*C, ale jak porządnie wywietrze to i będzie chłodniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 narqa chłopaki ale meczyk leci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) jestem zasysam pełną parą gatesowy syf zwany vista fajnie jest na dworze, truskawki też jadłem ;) EDIT: post nr 3000 będzie zarazem ostatnim postem na str 100 jak ja to wyliczyłem?? Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cze Spamery! Do czego to doszło, że nawer Mr. Sikor ma więcej postów niż ja! :-P U mnie jak pizło pierunem na 93 stronie (sobota wieczór) to dopiero niedawno sieć przywrócili. 27 hubów i switchów poszło w$*%*&^&(%uuuuuuuuuuuuu. Cała siec kawiarenkowa, dokładnie co do jednej sztuki. Niektórzy, tam gdzie walnęło stracili sporo sprzętu, videa, telewizory, komputery, po prostu masakra :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Bo nadal nie ktorzy nie wiedza, ze wtyczke warto wyjac w czasie burzy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tak wogle ze sie zapytam to czemu nikt jeszcze tej kopalni bzdurnych postow nie zamknal ? przez prawie 100 stron pierd... o pogodzie i o tym co robilem dzisiaj czy wczoraj itd :lol: Potrzeba tu niektorym dlugich wakacji ;)Malkontentom mówimy nie!! Jedyny sens istnienia tego topic'u jest to, że jest bez sensu :) Caly bezsens i nuda PPC skanalizowana w jednym topic'u! No tak ale diabeł ma szatańskie pomysły, aby zło rozpelzło się po calym forum. Oj z takim nick'iem to takie pomysly są mocno podejrzane! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jeszcze strona i najwieksza spamownia osiagnie 100 stron. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Bo nadal nie ktorzy nie wiedza, ze wtyczke warto wyjac w czasie burzy....niekiedy tak robię, raz już telewizor wyzionoł ducha, a jak jest burza to po pierwsze staram się z niczego nie korzystać, za wyjątkiem telefonu komórkowego pod wysokim drewnianym masztem z anteną :lol2: he-he Tak wogle ze sie zapytam to czemu nikt jeszcze tej kopalni bzdurnych postow nie zamknal ? przez prawie 100 stron pierd... o pogodzie i o tym co robilem dzisiaj czy wczoraj itd :lol: Potrzeba tu niektorym dlugich wakacji ;)jak wrócimy z tych wakacji będzie tu co opisywac, a nie tylko o pogodzie he-he :lol2: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ahh... życie spamera jest ciężkie:) nie wiadomo kiedy zaspamować:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 nie wiadomo kiedy zaspamowaćicon_smile3.gif I co zaspamowac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 nie przeszkadzaj spamuje:) Ale ładnie na dworze i wogóle przyjemnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 jutro egzam z maty trzymam kciuki o 9 00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a do ktorej bo niechce mi sie trzymac caly dzien? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Trzymamy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cokolwiek by to nie było - może będą pieniążki :) A mam w planach duże wydatki - dredy, tatuaż, prezent dla dziewczyny :) Dużo tego :) dredy to duży wydatek?? no chyba, że jesteś łysy to wyedy rzeba troche zapłacić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Podobno jakieś 200-300zł, i po 50zł na szydełkowanie. Ja chciałem sobie zrobić coś takiego jak ma Sean Paul albo Rio Ferdinand ;] Co do meczu, Tunezja nie gra źle ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem z egzaminu, poszło mi zarąbiście ! Nie wiem jak na waszych uczelniach ale nasze psory to chyba przechodziły jakiś specjalny kurs typu "ruska baletnica". Koleś podczas egzaminu zrobił kilka kółek w koło całej sali i w ogóle go nie słyszałem ! Tak samo z pozostałymi. Jacyś specjalnie hodowani czy co ? No i oczywiście w pokoju znowu mam 1500 stopni w cieniu :mur: ide wziąć zimny prysznic a później tatarek i browarek ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 chłopaki jutro koniec świata forum ppc przestaje działać na pare godzin wymieniają sprzęt itp masakra co ja zrobie z nadmiarem wolnego czasu może mały zlocik co wy na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wreszcie będzie jeden więcej powód by wyjść na dwór, a nie tylko przed pc siedzieć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 chłopaki jutro koniec świata forum ppc przestaje działać na pare godzin ... O matko a ja jutro mam dużo wolnego czasu, gdzi ja będę spamować !? Chyba na ten czas znajdę inne forum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wreszcie będzie jeden więcej powód by wyjść na dwór, a nie tylko przed pc siedzieć ;) I nabijac posty w tym glupim topicu ,ktory dawno powinien byc IMO zamkniety ;) Hmm moze moderzy czekaja na jakis rekordzik ilosci postow w 1 topicu a jak bedzie osiagniety to zamkna topic i wywala do kosza ;) A tak wogle to jest jakis limit posotow na topic ? Gdzies o tym slyszalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Przerwa nie będzie uciążliwa, to tylko około 9 godzin, od 3 (kto siedzi o tej porze :blink: ) do 12 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja chciałbym zobaczyć topic na 500 stron :mrgreen: No i mógłby to być ten :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ciekawe kto bedzie prO i bedzie mial 100 strone :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja chciałbym zobaczyć topic na 500 stron :mrgreen: No i mógłby to być ten :P To weź 10 postów na strone :-P Ciekawe kto bedzie prO i bedzie mial 100 strone :DChyba nie ja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ciekawe kto bedzie prO i bedzie mial 100 strone :D Ciiiii nie wiesz ,że wielką płetwe drażni takie gadanie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Moze ja mam 100 strone? Edit: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :banana: :banana: :banana: jestem Pr0 :D Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Moze ja mam 100 strone?A idź w cholere :lol: Oszukiwałeś, cheaty poznałeś ;] EDIT: Jest to 100 strona dla osób które przeglądają tematy do 30 odpowiedzi na strone... Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Co do wracania do zdrowia, to się postaram. Topic na 500 stron? Jak sobie ustawisz po 6 postów na stronę, to może Ci wyjdzie ;) Jeśli chodzi te "poburzowe" urządzonka, to sieciowe zabawki są pozamiatane. Telewizory (przynajmniej niektóre) da się uratować. Sam mam w domu takiego, co oberwał i padł, ale koleś go przyrócił do życia. Reszte w sumie lutowaniem też można by ożywić. Większość dnia spędziłem na zmianach na mojej stronie. Na razie zmiany są na localhost, bo jeszcze nie skończyłem. Nowy layout oparłem w większości na CSS + tabele z wyłączonym border. Ogólnie bardzo fajnie to wygląda. Niestety obecnie nie mam patentu co do koloru, więc chwilowo jest black-white-silver. Jak się spodoba, to zostanie. Jeśli nie, to chyba zrobię kilka wersji + sondę na ten temat. Edit: Setna strona? Jak dla mnie, to na razie jesteście na 30. Cieniutko, oj cieniutko ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...