Jabar83 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wam sie nudzi widac zeby sie sciagac kto rozpocznie 100 strone ;) Nie zdziwcie sie jak po przerwie ten topic zniknie. Koniec bedzie nabijania postow i spamerstwa ;) Ide w Q3 pograc ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Koniec bedzie nabijania postow i spamerstwa icon_wink2.gif Jakiego spamerstwa i nabijania postow....... Temat jest bardzo intrygujacy i bardzo mnie ciekawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Co do burzy, jak miałem jeszcze modecoma 350GTF, jak piorun walnął tak komp sie tylko zrestartował, tak samo jak wszystko inne w domu ;] EDIT: Można dowiedzieć sie ciekawych rzeczy, prawda pluszek?? ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Można dowiedzieć sie ciekawych rzeczy, prawda pluszek?? icon_wink2.gif Dokladnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Kto mnie podrapie po plecach ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 O rzesz kurdę.... mój 15" tv eksplodował :D :D Może dla tego że jebnąłem go kapciem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 O jasna patela, patrzę przez okno ... coś sie świeci coś sie błyska ... hmmm chyba będzie we wsi dyska :D Nagle sruuuuut, jak nie zacznie padać i grzmieć, nie pojąłem. Przynajmniej w pokoju będę miał chłodniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a mi sie chce spac po praktycznie calodniowej grze w csa :P znowu sie wkrecilem i po nocach bede siedzial..... a co tam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ja po nocach siedzę nawet bez okazji :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 O jasna patela, patrzę przez okno ... coś sie świeci coś sie błyska ... hmmm chyba będzie we wsi dyska :D Nagle sruuuuut, jak nie zacznie padać i grzmieć, nie pojąłem. Przynajmniej w pokoju będę miał chłodniej. Gdzie mieszkasz i gdzie ta burza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wielkopolska a dokładniej to Ostrzeszów ale jest już po burzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 dobra.. koniec tego dobrego.. gasze swiatlo i spac a nie przed pc siedziec ;) dobranoc :* ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) A z której strony nadciągnęła? Jest szansa, że rankiem dotrze na podkarpacie? 15 Gości, 49 użytkowników 5 ukryty(ch) użytkownik(ów)Nie jest tragicznie. Można by jeszcze poklikać, ale wtedy będę spał do 10, a strona się sama nie zrobi. Edytowane 19 Czerwca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 PSTRYK! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Rany co tu sie dzieje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Rany co tu sie dzieje?? Nie pytaj ;) Ja tez ide lulu. Po takich upalnych dniach czlowiek szybciej sie meczy. Naszczescie jutro do roboty na 10 to sie wyspie :) Kto ma ochote to jutro gramy w Quake 3 wiecej info w temacie o ow grze.Licze ze to wypali i zagra troszke osob (choc w ta watpie). Pozdro <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Neo_X zgasił światło :angry: i nikt włącznika nie umie znaleźć, może wykręcił ? :) Mi tam monitor przyświeca i sporo widać, mogiem dalej gadać ... nawet po ciemku :D Co do burzy to nie wiem z której strony bo to stało się nagle ! Napaskudziła i poszła w stronę wschodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzień dobry własnie wstałem piękny dzin się zapowiada :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 forum już jest koniec przerwy pogoda ładna ale za ciepło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 U mnie w robotce chlodniej.Mam fajne sandałki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 U mnie w robotce chlodniej.Mam fajne sandałki :)ale fajnie, teraz jesteś el0 :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Właśnie wstałem i od razu z miejsca otwarłem okno (bo gorąco mam jak %$#). Otwieram to okno a tu wlewają się hektolitry wrzącego powietrza, normalnie masakra ! Zamykam oko i idę się wykąpać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wielkopolska a dokładniej to Ostrzeszów ale jest już po burzy.Tam moji pracodawcy mieszkają :P Może ich znasz ;] Co do dzisiejszego dnia, gorąco i jeszcze raz gorąco... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 no i gorącej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie no na 100 stronie to musze sobie wpisa zrobić :D ale ciepło a polku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 co zrobić, żeby zarobić na nowego hdd, a przy tym się nie narobić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 co zrobić, żeby zarobić na nowego hdd, a przy tym się nie narobić???Zaciągnąć pożyczkę?? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Tam moji pracodawcy mieszkają :P Może ich znasz ;] Hmmm a z jakiej firmy ? EDIT------ Hehehee nie za bardzo o tym mówić ale wiecie co sie stało ... góra strony :D No i oczywiście zaliczyłem najważniejszego posta bo 3001 a to oczywiście ważniejsze od 3000 :lol2: Oczywiscie całkowicie przypadkiem i sam nie wiem jak to się stało :D Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja właśnie wróciłem z dom kultury ,,NOK" i jestem zajarany na maksa. Moi kumple grali kawałki metallici, in flamesów i wogóle :) Ale dzisiaj gorąco, masakra, a ja musze iśc jeszcze na kółko matematyczne :) lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Hmmm a z jakiej firmy ?Awena, gratulacje posta ;] O 16 ide do lekarza a potem w piłeczkę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...