Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 była zacięta walka o tego posta no niedziwię się że się spuźniłem ale za to ja mam 3004 ha :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Kiedys wstalem sobie do szkoly, zapuscilem radio i leciala reklama jakiejs firy oferujacej pozyczki. " -Pani, co to sie porobilo, pieniadze za darmo rozdaja! -Nie wierze, zajmij mi pani kolejke ja zaraz wróce to i dla siebie wezme!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Siemka w tak upalny dzionek :D U mnie w pokoju jest teraz 29*C :mur: Wody!!!! Ide zaraz mecz oglądać!!!!! Musze sobie jakieś lepsze chłodzenie procka sprawić, bo na tym chłodzeniu moj proc ma taką temperature, że szok!! Aż się dziś oparzyłem o radiator Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ooo.. Dobrze, że napisałeś o wodzie. To przypomniało mi, że chwilę temu postawiłem sobie wodę na Cappucino (nie ważne jak się to pisze - ważne, że się pije) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Awena, gratulacje posta ;] Jezeli się nie myle to są ci sami od RW-SC czy jakoś tak, czyli Wiesniak Mietek i Gruby balbina :P Znam ich na "cześć" ale nic pozatym. Chłopaki sie dorobili ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja tam lubie ogladac Muminki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A mi sie nudzi :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja dopiero wrocilem,.....Okropny dzien w Kielcach, goraca jak cholera... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja dopiero wrocilem,.....Okropny dzien w Kielcach, goraca jak cholera... :wink: W Radomiu tak samo ;) Już nie moge wytrzymać z tą temperaturą :-| Kiedy będzie chociaż ciut chłodniej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A u mnie nie jest tak ciepło jak wcześniej bo padało. Wcześniej też padało, ale było jeszcze gorzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Do bani, stłukłem sobie palec i boli, ciekawe jak ja będe tańczył na balu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Do bani, stłukłem sobie palec i boli, ciekawe jak ja będe tańczył na balu :( Nie będziesz :D A może musisz bo masz jakąś fajną koleżanke na oku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie będziesz icon_biggrin3.gif A może musisz bo masz jakąś fajną koleżanke na oku icon_wink2.gifMusze bo nie moge załamać koleżanki z którą tańcze ;) Nie jest zła ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Powiedz jej ze twoj procek leci na 2700 mhz stable przy 1.58V - bedzie twoja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Powiedz jej ze twoj procek leci na 2700 mhz stable przy 1.58V - bedzie twoja.Wielu by tak chciało... Ciekawe czy by cos skumała?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jest mi potrzebna pewna informacja, jak ominąć hasło w windowsie xp nie znając go?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jest mi potrzebna pewna informacja, jak ominąć hasło w windowsie xp nie znając go??no zostać hakerem, albo wyrzucić kompa przez okno :lol2: a tak na seio też już szukałem ale nigdzie nic nie ma na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dobry pomysł z tym prockiem:D A co do ominięcia hasła to zadzwoń do kevina mitnicka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Do bani, stłukłem sobie palec i boli, ciekawe jak ja będe tańczył na balu :( A co ty chciałeś robić palcami tej swojej "koleżance" ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A co ty chciałeś robić palcami tej swojej "koleżance" ? :lol2: Strasznie jesteście :lol2: :lol2: :lol2: :) chciał jej pewnie analogiem pokręcić :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Taaaaa z pewnością ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Co tak tu cicho? Wszyscy oglądają mecz czy co? Co do tego analoga to ciekawe czy czuć wibracje? jak myslisz Szalony Ahmedzie? Może ktoś jeszcze się na ten temat wypowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Co tak tu cicho? Wszyscy oglądają mecz czy co? Co do tego analoga to ciekawe czy czuć wibracje? jak myslisz Szalony Ahmedzie? Może ktoś jeszcze się na ten temat wypowie?w jakiej sprawie mam się wypoeirdzieć analoga?? to sądzę że ma wibracje i to nie takie słabe :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 hmm to ta koleżanka musi zawierać dobry zasilacz:D Bo coś czuje że padnie z przemeczenia:D :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Walcie sie :P Palec u nogi mnie boli i jakoś kuśtykam ;] Co do hasła, jest mi to potrzebne dosłownie na chwile :P Wcale sie nie da obejść?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Walcie sie :P Palec u nogi mnie boli i jakoś kuśtykam ;] Co do hasła, jest mi to potrzebne dosłownie na chwile :P Wcale sie nie da obejść??jakoś się napewno da! tylko jak oto jest pytanie?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 spróbuj 2 albo 3 razy trzej królowie wtedy kiedy masz się zalogować i jak komp należy do jakieś lamy to istnieje szansa że na adminie niema chsełka kilka razy mi się tak udało ale skutkuje tylko u noobów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Walcie sie :P Palec u nogi .... ;] O w mordę to już teraz nogami !!!??? :blink: Chyba za bardzo sie postarzałem na te pewne tematy ... hmm ciekawe czy ten palec ma z udarem ? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja sie dzis naebaem :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 O w mordę to już teraz nogami !!!??? :blink: Chyba za bardzo sie postarzałem na te pewne tematy ... hmm ciekawe czy ten palec ma z udarem ? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:Musiałbyś mieć elastyczne kości. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...