Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) licze że ups ci nie zostanie zaatakowany przez burzę ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) mam UPS najwyzej on dostanie po tylku :wink: , juz zedytowalem zeby nie bylo wojny ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja od tych upałów zaraz ogłuchnę ;) Cały dzień słyszę tylko wiatraki, w samochodzie wył i ten na chłodnicy i ten w nawiewie na maksa, w domu huczą jak helikopter jakieś małe ścierwa z tesco, nawet komp nie daje mi odetchnąć, zasilatorowi jest też gorąco więc walnoł sobie max obroty, nie ma to jak rozpędzona 12'stka, zresztą jako że temperaturki na procku i grafie wzrosły o 10 stopni, zrobiło mi się ich żal i zapuściłem wyższe obroty na wszystkich 4 regulowalnych wiatrakach, niestety to wszystko ze szkodą dla moich uszu :[ Sensownie zachowuje się tylko mój pies, walnoł się w przedpokoju, ja zimnych kafelkach i ma wszystko głęboko w [gluteus maximus], chyba też tak zrobię, nara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 w upały chciał bym być na miejscu procak i być chłodziny przez dudy wiatraczek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pierwsze anomalie w gniazdku już za mną po właczeniu piec działa nadal :lol: LMAO!!! ;]]] A o listwach przeciwprzepięciowych nie słyszałeś? :> Chyba, że boisz sie, że ci pierun bezpośrednio w procka trzsaśnie ;]]] a ty nie słyszałeś, że bezpiecznik w listwie nie zdąrzy tak szybko przerwać przepływu prądu, żeby zatrzymać cały ładynek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) zeedytowałęm posta z cytatem ha98m też zedytuj!!! ciepło gorąco zagorąco a ja bym chciał być na miejscu mojego IBM 133 EDIT: przysiągł bym że jak dodałem posta następny już był podemną a teraz niema co tu się dzieje?? Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 o tata wrocil i mam zimnego freeqa cytrynowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) w upały chciał bym być na miejscu procak i być chłodziny przez dudy wiatraczek :DNo ja nieiwem czy chcialbys zapierniczac jak twoj procek? ^^ Edit: Lolada jaki nr posta :ploom: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 gratulacje ha98m 11 mjejsce na liście postfucingu http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Oż kurde, sam chyba zaraz sobie też skoczę po jakiegoś browca do sklepu, umieram :/ A co do listy, ja Jej jestem dozgonnie wdzięczny (a w sumie dwóm listwom). Jedna podczas burzy jak pierdykło mi w blok to tylko sieciówce się oberwało (poszło kablem od neta, komp cały). Druga to mimo zalania wodą dzielnie zasilała kompa przez jakieś 2 tygodnie zanim się zorientowałem :) (A mówiło się matce, żeby uważała jak kwiatki podlewa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 wygralem wentyla na soft-pc.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 lol musialem proca postawic na 2 GHz bo komp co chwile wyl ze mu cieplo jak csa katowalem o_O bez kitu rozplywam sie... moj pies tez zbyt z tej pogody zadowolony nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ehh jak sobie przypomnę jak to było w zeszłe wakacje....... To teraz te 30 stopni to pikuś :) Wtedy to odejście od wentyla równe było uduszeniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wiecie jaki mam temp w akwarium u swoich ryb, 30*C :blink: a tylko światło im się świeci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 wygralem wentyla na soft-pc.pl icon_smile3.gif Gratuluje... Fajny jakis?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) wartosci 40 zl wiec w sumie niezly 22db cos takiego http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=691 Edytowane 21 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Co za temat :D :D :D MASAKIERA B) A mnie tu jeszcze nie było ;-) Wiecie jaki mam temp w akwarium u swoich ryb, 30*C :blink: a tylko światło im się świeci ...U mnie dzisiaj 29 stopni w akwa. Też tylko światło, instalacja grzewcza wyłączona na upały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja gratujuje typkowi co mial 10promili alkoholu we krwi ;].... rekord swiata ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Mam nadzieje że u mnie dzisiaj też popada :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Na moim procku przy graniu w FM-a 06 można jajecznice robić ;]. Musiałem spuścić go do 2,9. Ach to chłodzenie BOX. Wykombinowałem sobie wentylatorek i się chłodze. Nadal 29 stopni w pokoju :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 słyszalem ze ktos mial 14 promili i umarl w wyniku odniesionych ran w wypadku samochodowym "z tego co pamietam" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A ja gram w Ragnaroka :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Mam nadzieje że u mnie dzisiaj też popada :?No cóś w naszej (szeroko pojętej) okolicy się zachmurało :) I ochłodziło się z 33 C na zaledwie 30 C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 U mnie jeszcze słońce daje czadu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) A ja zaraz idę chyba spowrotem pograć w WWP :) Oraz dalej zdychać. Ehhh jak w piątek takie upały będą to będzie ciężko w garniaku strzymać w szkole :/ Edytowane 21 Czerwca 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 w garniaku strzymać w szkole :/ Po co w garniaku....Idz normalnie ubrany:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Poszedłbym, no ale nie wypada (nie chcę się wyróżniać) :P Jakoś przetrzymam parę godzin w szkole + zapychania do szkół kopie dawać :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Oj a ja w piatek kilka piwek po rozdaniu a wieczorem na dyskoteke( tam tez kilka piwek)!!!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Garniaki rox. A najlepsze jest potem picie wina w garniakach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 U mnie zaczeło padać :-| przynajmniej troszkę się ochłodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...