Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od tych upałów zaraz ogłuchnę ;) Cały dzień słyszę tylko wiatraki, w samochodzie wył i ten na chłodnicy i ten w nawiewie na maksa, w domu huczą jak helikopter jakieś małe ścierwa z tesco, nawet komp nie daje mi odetchnąć, zasilatorowi jest też gorąco więc walnoł sobie max obroty, nie ma to jak rozpędzona 12'stka, zresztą jako że temperaturki na procku i grafie wzrosły o 10 stopni, zrobiło mi się ich żal i zapuściłem wyższe obroty na wszystkich 4 regulowalnych wiatrakach, niestety to wszystko ze szkodą dla moich uszu :[

Sensownie zachowuje się tylko mój pies, walnoł się w przedpokoju, ja zimnych kafelkach i ma wszystko głęboko w [gluteus maximus], chyba też tak zrobię, nara :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze anomalie w gniazdku już za mną po właczeniu piec działa nadal :lol:

LMAO!!! ;]]] A o listwach przeciwprzepięciowych nie słyszałeś? :> Chyba, że boisz sie, że ci pierun bezpośrednio w procka trzsaśnie ;]]]

a ty nie słyszałeś, że bezpiecznik w listwie nie zdąrzy tak szybko przerwać przepływu prądu, żeby zatrzymać cały ładynek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeedytowałęm posta z cytatem ha98m też zedytuj!!!

ciepło gorąco zagorąco

a ja bym chciał być na miejscu mojego IBM 133

EDIT: przysiągł bym że jak dodałem posta następny już był podemną a teraz niema co tu się dzieje??

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w upały chciał bym być na miejscu procak i być chłodziny przez dudy wiatraczek :D

No ja nieiwem czy chcialbys zapierniczac jak twoj procek? ^^

Edit:

Lolada jaki nr posta :ploom:

Edytowane przez Gucio89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oż kurde, sam chyba zaraz sobie też skoczę po jakiegoś browca do sklepu, umieram :/

A co do listy, ja Jej jestem dozgonnie wdzięczny (a w sumie dwóm listwom). Jedna podczas burzy jak pierdykło mi w blok to tylko sieciówce się oberwało (poszło kablem od neta, komp cały).

Druga to mimo zalania wodą dzielnie zasilała kompa przez jakieś 2 tygodnie zanim się zorientowałem :) (A mówiło się matce, żeby uważała jak kwiatki podlewa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol musialem proca postawic na 2 GHz bo komp co chwile wyl ze mu cieplo jak csa katowalem o_O bez kitu rozplywam sie... moj pies tez zbyt z tej pogody zadowolony nie jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za temat :D :D :D MASAKIERA B) A mnie tu jeszcze nie było ;-)

Wiecie jaki mam temp w akwarium u swoich ryb, 30*C :blink: a tylko światło im się świeci ...

U mnie dzisiaj 29 stopni w akwa. Też tylko światło, instalacja grzewcza wyłączona na upały...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...