Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Garniaki garniakami, ale ja cały rok codzinnie w budzie w kantach :lol: , koszuli i krawacie :lol: No ale da rady wytrzymać - w każdej sali klima ;] Pozatym kwestia przyzwyczajenia.

A po zakonczeniu pewnie jakaś imprezka wpadnie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mozna wiedzieć za co on te banany tak łapie? bo chyba nie w temacie jestem :lol:

sprawdź topic o grze outrun i coś tam dalej ;)

cholerka już 19, chciałem wyjść na boisko ale upał dalej ;(

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie we wsi nonstop goraco o_O pootwieralem drzwi we wszystkich pokojach to chociaz troche przeciagu jest... aha.. bylem u kumpla bo z lekka mu sie pc przegrzewal.. szkoda ze nie widzieliscie tych 10 gram pasty silikonowej na jego procesorze :lol: normalnie za izolacje to robilo :lol: posmarowalem srebrna i narazie nie krzyczy plyta ze proc sie pali...qrde.. czy temperatura 60 stopni w idle na bartonie 2500+ to norma?:) przy otwartej obudowie w granicy 56-57.. a po wstawieniu otwartej budy w biurko gdzie jest od scianki ze 3 - 4 cm luzu juz temperatura wyzsza jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przed chwilą wróciłem z roweru

Z kumplem spotkaliśmy się z całkiem fajnymi dziewczynami

Wogóle super było :)

Aktualnie spocony kiszę się przed kompem

Neo_x - u mnie tez sie cos chmurzylo, balem sie jechac dalej na rowerq, narazie nie slysze grzmotow (WWA - Wilanow)

O piiip, ale blysk! Szczescie ze mam muze na maxa, nic nie slysze

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem na mego złoma iść jeszcze ok 18, ale po rannej jeździe (teoretycznie na Dni Sportu do szkoły) i popołudniowej (by sprzedać podręczniki -> misja zakończona sukcesem :D 51zł więcej w portfelu), stwierdziłem: NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od Torunia idzie :D jakies 2.5h temu był niezły armagiiiedon :lol2:

no niebo sie tak czarne zrobilo jak by byla 1 w nocy :P a przeciez ostatnio o 21:30 to jeszcze jasno bylo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szit nie ma hydra, a on by wiedział jak skonfigurować :/

jakie masz łącze to podstw. pytanie? ja mam ustawienia 50(pobieranie)/3(wysyłanie) i ściąga ładnie, ale musi być seed>peer, dobre torrenty a takie to tylko na torrentach płatnych lub z zaproszeniem ;) itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...