emre Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) To fajnie masz, u mnie sucho, w pokoju 25 stopni, na szczęście spada. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja wole nawet nie myśleć ile mam w pokoju :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 U mnie spadło do 20c jest gites. Kompik na parterze to jest to. Od podłogi chłód idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 No ja w piątek się wybieram na "Końcowo-gimnazjalną" imprezę do kolegi :) na całą noc :P Pozatym macie rację, garniak super sprawa :) (Dopóki wisi w szafie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 no i prosze mr hydro dostal bananem w twarz. Eh sialala ty wredoto, dopieles swego;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja mam kompa na piętrze, a właściwie to takim półpoddaszu ;-) Na dachu blacha więc... nieciekawie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Na dachu blacha więc... nieciekawie jest... oj wole nie myslec, wspolczuje Ci.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Kwestia przyzwyczajenia, dużo płynów... itp. ;-) Ale już mam projekt jak przenieść go na wakacje do piwniczki ;-) tylko muszę neta podciągnąć :-D i będzie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 no i prosze mr hydro dostal bananem w twarz. Eh sialala ty wredoto, dopieles swego;] a mozna wiedzieć za co on te banany tak łapie? bo chyba nie w temacie jestem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Garniaki garniakami, ale ja cały rok codzinnie w budzie w kantach :lol: , koszuli i krawacie :lol: No ale da rady wytrzymać - w każdej sali klima ;] Pozatym kwestia przyzwyczajenia. A po zakonczeniu pewnie jakaś imprezka wpadnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) a mozna wiedzieć za co on te banany tak łapie? bo chyba nie w temacie jestem :lol: sprawdź topic o grze outrun i coś tam dalej ;) cholerka już 19, chciałem wyjść na boisko ale upał dalej ;( Edytowane 21 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja wlasnie wrocielem z plazy :D woda zimna ale dalem rade i poplywalem troche....tylko ze mnie deszcz zlapal :D i mokry caly jestem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 co ja bym dal za deszcz... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 w lodzi wlasnie przeszla burza powietr ze jest nieprzecietne :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a u mnie we wsi nonstop goraco o_O pootwieralem drzwi we wszystkich pokojach to chociaz troche przeciagu jest... aha.. bylem u kumpla bo z lekka mu sie pc przegrzewal.. szkoda ze nie widzieliscie tych 10 gram pasty silikonowej na jego procesorze :lol: normalnie za izolacje to robilo :lol: posmarowalem srebrna i narazie nie krzyczy plyta ze proc sie pali...qrde.. czy temperatura 60 stopni w idle na bartonie 2500+ to norma?:) przy otwartej obudowie w granicy 56-57.. a po wstawieniu otwartej budy w biurko gdzie jest od scianki ze 3 - 4 cm luzu juz temperatura wyzsza jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie przed chwilą wróciłem z roweru Z kumplem spotkaliśmy się z całkiem fajnymi dziewczynami Wogóle super było :) Aktualnie spocony kiszę się przed kompem Neo_x - u mnie tez sie cos chmurzylo, balem sie jechac dalej na rowerq, narazie nie slysze grzmotow (WWA - Wilanow) O piiip, ale blysk! Szczescie ze mam muze na maxa, nic nie slysze Edytowane 21 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ALE BURZA IDZIE!! tak blyska ze az normalnie mnie ciary oblazly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja miałem na mego złoma iść jeszcze ok 18, ale po rannej jeździe (teoretycznie na Dni Sportu do szkoły) i popołudniowej (by sprzedać podręczniki -> misja zakończona sukcesem :D 51zł więcej w portfelu), stwierdziłem: NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja chce deszczu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ALE BURZA IDZIE!! tak blyska ze az normalnie mnie ciary oblazly... Od Torunia idzie :D jakies 2.5h temu był niezły armagiiiedon :lol2: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Zna ktoś tańce plemienne ? Na wywołanie deszczu? Bo chyba zaraz w desperacji użyję prysznica :P Jak idzie od Torunia to może i na Śląsk zawita, byłbym wdzięczny :D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 no i prosze mr hydro dostal bananem w twarz. Eh sialala ty wredoto, dopieles swego;] Za co banan ? No i deszczu dalej nie ma :? Zna ktoś tańce indiańskie ? Takie co by deszcz spowodować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a u mnie po burzy tem. troche spadła :D BTW wie ktos co było trzeba przestawić w bitcomet żeby szybciej pliki sciągało bo juz nie pamiętam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 BLANTMEN: Widzę podobne pomysły :D A co do BC: Nie wiem, jedyne co w nim robię w opcjach to losuje sobie port, prędkość wysyłania limituje na 35 KB/s i jakoś zasysa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Od Torunia idzie :D jakies 2.5h temu był niezły armagiiiedon :lol2: no niebo sie tak czarne zrobilo jak by byla 1 w nocy :P a przeciez ostatnio o 21:30 to jeszcze jasno bylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ale jak będziecie ten deszcz wywoływać to niech zajrzy domnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 szit nie ma hydra, a on by wiedział jak skonfigurować :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 zjadlem pol lubianki truskawek... po pierwsze tak sie najadlem ze nie mam sily sie ruszac... a po drugie jak dostane jutro sr*nia to bedzie wesolo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 wie ktoś skąd można legalnie sciągnąc Duke Nukem 3d?? bo coś mnie naszło i bym sobie zagrał :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 szit nie ma hydra, a on by wiedział jak skonfigurować :/ jakie masz łącze to podstw. pytanie? ja mam ustawienia 50(pobieranie)/3(wysyłanie) i ściąga ładnie, ale musi być seed>peer, dobre torrenty a takie to tylko na torrentach płatnych lub z zaproszeniem ;) itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...