serwal4 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja jestem szczęśliwy bo nie muszę w garniak się wbijać jutro :D Tylko między 10-13(13.30) uroczystości etc, potem szybko do ZST papiery dać, spowrotem do domu, przygotować się na imprezę i ok 15.30 do Lider Price'a po napoje nie-wyskokowe itd. :P No i potem noc jest nasza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja nie wiem czego ta szkoła uczy na religi połowka we 2 w ciągu 5 minut normalnie szok szczyt chamstwa a nauczycielka udawała że nie widzi i to na pierwszej ławce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Odkurzyłem kompa ;) Tylko, że mądry nie zmieniłem spodni i tak je kurzem ubrudziłem, że tylko do prania się nadają :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Karol. Widać że nie nauczyła Cię interpunkcji :| Edytowane 22 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja nawet nie wiem o co mu chodziło :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) To chyba tak: "Ja nie wiem czego ta szkoła uczy. Na religi 0.5 we 2 osoby w ciągu 5 minut; normalnie szok i szczyt chamstwa, a nauczycielka udawała, że nie widzi. I to na pierwszej ławce jescze" Edytowane 22 Czerwca 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 "ja nie wiem czego ta szkoła uczy na religi połowka we 2 w ciągu 5 minut normalnie szok szczyt chamstwa a nauczycielka udawała że nie widzi i to na pierwszej ławce" Masz sie czym chwalic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzięki serwal4 ;) Teraz już mam jako takie pojęcie o tym co napisał ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja nie wiem czego ta szkoła uczy na religi połowka we 2 w ciągu 5 minut normalnie szok szczyt chamstwa a nauczycielka udawała że nie widzi i to na pierwszej ławce i co zle ze Was nie zlapala, nie trafiliscie do dyrektora a nastepnie nie wylecieliscie ze szkoly?:P kurde tak goraco ze zastanawiam sie nad tym rowerkiem o_O nie ma czym oddychac o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Za gorąco na co kolwiek, można chyba tylko nad wode gdzieś pojechać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) małe sprostowanie nie ja piłem tylko 2 kolegów taki głupi to ja nie jestem żeby ostatniego dnia w szkole chlać na lekcji Edytowane 22 Czerwca 2006 przez karololszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wy tak placzecie na to cieplo, a pomyslcie sobie jak sie teraz czuja ludzie ktorzy musza lazic po polach i snopki siana wrzucac na przyczepe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no to moja coś podobnego do sauny czy coś w tym rodzaju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Wy tak placzecie na to cieplo, a pomyslcie sobie jak sie teraz czuja ludzie ktorzy musza lazic po polach i snopki siana wrzucac na przyczepe... Nom słabo mają... Mój ojciec w pracy jest całe 8h na słońcu... Chociaż się opalił :lol2: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 To ja już wolę siedzenie przed kompem (a na dodatek skołowałem sobie wiatraczek i mam miły, chłodny powiew :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nom słabo mają... Mój ojciec w pracy jest całe 8h na słońcu... Chociaż się opalił :lol2:to teraz na solarke nie musi chodzić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 zajebiscie nie dostalem wpisu z w-f-u, mam jeszcze jedno kolo ratunkowe, jak nie to papap studia ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Coś u nas miały być dzisiaj burze :? Narazie cisza. Wg IMGW mają być koło 13:30 - 14:00 :twisted: Zobaczymy czy się sprawdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Coś u nas miały być dzisiaj burze :? Narazie cisza. Wg IMGW mają być koło 13:30 - 14:00 :twisted: Zobaczymy czy się sprawdzi.lewpiej nie zapeszaj :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 nie gadajcie ciagle o pogodzie bo nudzi mnie to juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Czemu nie? [; U mnie burza 10* roznicy w temp powietrza syci :D Szkoda ze wlasnie wybieram sie do kumpla. Plecak, kurtka, wiekowy discman& 2cd i 3h jazdy. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 nie gadajcie ciagle o pogodzie bo nudzi mnie to juzdlaczego cię to nudzi przeciesz wszędzie jest inna. a tutaj są wiarygodne inf. i prognozy nie musisz oglądać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Po co komu prognoza jak wszedzie cieplo [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 za cipeło wprost gorąco, ale przynajmniej wiemy gdzie burza i kiedy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 lewpiej nie zapeszaj :-P [gluteus maximus]. Teraz słońce daje czadu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 to jaka pogode przepowiadacie na jutro w warszawie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 40 stopni w cieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) moge isc na rower ? czy moze posprzatac w srodku budy, bo mam ogromne ilosci kurzu ? co zrobic ? ps. 1 raz owned :P Edytowane 22 Czerwca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Hura! I się doczekałem - zbliża się burza. Niebo jest dość ciemne, słońca ani śladu, lekki wietrzyk wieje. Zaraz będzie padać. Cud, miód i orzeszki ;) Edit: Teraz doszły efekty dźwiękowe :] Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 40 stopni w cieniu. oby nie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...