Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem szczęśliwy bo nie muszę w garniak się wbijać jutro :D Tylko między 10-13(13.30) uroczystości etc, potem szybko do ZST papiery dać, spowrotem do domu, przygotować się na imprezę i ok 15.30 do Lider Price'a po napoje nie-wyskokowe itd. :P No i potem noc jest nasza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba tak:

"Ja nie wiem czego ta szkoła uczy. Na religi 0.5 we 2 osoby w ciągu 5 minut; normalnie szok i szczyt chamstwa, a nauczycielka udawała, że nie widzi. I to na pierwszej ławce jescze"

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem czego ta szkoła uczy na religi połowka we 2 w ciągu 5 minut normalnie szok szczyt chamstwa a nauczycielka udawała że nie widzi i to na pierwszej ławce

i co zle ze Was nie zlapala, nie trafiliscie do dyrektora a nastepnie nie wylecieliscie ze szkoly?:P

kurde tak goraco ze zastanawiam sie nad tym rowerkiem o_O nie ma czym oddychac o_O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tak placzecie na to cieplo, a pomyslcie sobie jak sie teraz czuja ludzie ktorzy musza lazic po polach i snopki siana wrzucac na przyczepe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tak placzecie na to cieplo, a pomyslcie sobie jak sie teraz czuja ludzie ktorzy musza lazic po polach i snopki siana wrzucac na przyczepe...

Nom słabo mają... Mój ojciec w pracy jest całe 8h na słońcu... Chociaż się opalił :lol2:

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hura! I się doczekałem - zbliża się burza. Niebo jest dość ciemne, słońca ani śladu, lekki wietrzyk wieje. Zaraz będzie padać. Cud, miód i orzeszki ;)

Edit: Teraz doszły efekty dźwiękowe :]

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...