serwal4 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jakoś tej burzy w Bytomiu nie widzę :/ I ***** coraz cieplej :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Straszna parówa, nie idzie wytrzymać ! Byłem dzisiaj w sklepie zobaczyć po ile stoją wentylatory podłogowe. Jak koleś rzucił cenę 100 zeta za jakies ultra ścierwo to wymiękłem. Mam ich w jelicie grubym, kupuje z allegro za tyle samo TO. i do tego z pilotem bezprzewodowym :) Ceikawe czy da się tym kompa schłodzić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 U mnie też chmurka ładna nadeszła, teraz już na pewno będzie lało. P.S. Właśnie wróciłem z rowera ;-) Znajomi mnie wyciągnęli i jeździłem przez całe południe (coś z 70km po Pogórzu Dynowskim) - plecy i ramiona nie moje ;-) skwarek był ładny :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 za ciepło! ja chcieć zimna zamówię sobie suchy lód i wysypie na środku pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 dzis w nocy pisalem, ze juz grzmi i sie lyska, ale niestety burza mnie ominela, dzis do poludnia nawiedzila mnie ogromna czarna chmurka, ktora w ostatniej chwyli skrecila i jak deszczu nie ma tak nie ma.... A moj proc sie wscieka bo chce chlodu..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 oohh.. a ja czuje sie taki czysciutki i umyty po tym deszczu co mnie zlapal jak na rowerku bylem... zdjal bym z siebie te mokre ciuchy ale jest mi w nich tak dobrze ze jeszcze sobie w nich pochodze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 slonce pada wiatr swieci deszcz wieje i laska mnie w[ciach!]ila :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 oohh.. a ja czuje sie taki czysciutki i umyty po tym deszczu co mnie zlapal jak na rowerku bylem... zdjal bym z siebie te mokre ciuchy ale jest mi w nich tak dobrze ze jeszcze sobie w nich pochodze...Mnie też dorwał, jak wracałem z zakończenia ze starej budy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja się na dniach przenosze ze sprzętem do piwnicy.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 U mnie to praży jak poj$#@, chyba zaraz wyemigruje na Antarktydę. Taki gorącz ,że psy [gluteus maximus]#@ wode piją :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Upał nie upał ale poczta niech się nie obija :-| Czekam na 7600 od Niemca, telefon, chłodniczke i króćce a żadna z paczek nadal nie dotarła :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A u mnie padało kilkanascie minut, ale już sucho i znów parówa :blink: ale nic to sprzedalem podreczniki i zamowilem katody i wentyle i jestem elo bede mial zajecie na kilka pierwszych chwil wakacji. Jeszcze podjąlem decyzje, że będę czesciej pisał na forum bo czytam juz ze 2lata i sie nie moge zebrac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Upał nie upał ale poczta niech się nie obija :-| Czekam na 7600 od Niemca, telefon, chłodniczke i króćce a żadna z paczek nadal nie dotarła :unsure: na poczcie powini na lato jakiś ludzi z afryki zatrudnić, to by se pobiegali, bo zimnno by im było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 CarryOn widze, że kolega z Radomia B) U mnie chmurki na niebie, chciałbym żeby popdało :P bo narazie to strasznie parno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Maciag wypytaj się... może ma truskawy ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A pewnie, że mam :-P wlasnie wpierdzielam zmiksowane z jogurtem naturalnym i pokruszonym lodem - dobry chłodnik. Ale na handel to nie bardzo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Maciag Do niego masz bliżej, jedż do niego, a nie do mnie :P :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A pewnie, że mam :-P wlasnie wpierdzielam zmiksowane z jogurtem naturalnym i pokruszonym lodem - dobry chłodnik. Ale na handel to nie bardzo :lol: A kto mówi o handlu ;) dasz mi troche i będzie good :lol2: ;) Maciag Do niego masz bliżej, jedż do niego, a nie do mnie :P :lol2: Wole do Ciebie :P ;) A Ty mnie nie chcesz :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 nudno coś... dobrze ze chociaz nie ma tego slonca, ale na weekend by sie przydało bo bym sobie pojechal chetnie nad jeziorko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 yyy ludzie a jak plany na Jana?? :D U mnie bedzie ciekawie, na plazy z browarkiem i ćwiarteczką grama, wiecie czego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 yyy ludzie a jak plany na Jana?? :D U mnie bedzie ciekawie, na plazy z browarkiem i ćwiarteczką grama, wiecie czego :D Chłopie nie masz co robić tylko palić to świństwo... :-| Ja już z Wami normalnie nie moge... Narkotyki to najgorsze świństwo jakie możebyć. Tak się zaczeło z moją koleżanką aż w końcu trafiła na odwyk bo zaczeła sięgać już po kokaine... OPANUJCIE SIĘ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ćwiarteczką grama, wiecie czego Chlopie za kase na to, kup sobie flaszke albo dwie i sie opij a nie bierz sie za to hu@stwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wlasnie sie skapnelem ze musze isc jutro po swiadectwo xD trzeba wyszukac biala koszule i anzug... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wróciłem browara wysoczyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Maciag Jeżeli Ci tak zależy to cię przyjme z przyjemnością :E ;) Jutro zakończenie, także będzie imprezka do póżnych godzin nocnych lub wczesnych godzin porannych :D ;) Jak co roku ;) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wlasnie sie skapnelem ze musze isc jutro po swiadectwo xD trzeba wyszukac biala koszule i anzug... nieee.... ja rano znajde jakas biala koszulke.. wale to.. nie zakladam garniaka.. za goraco... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Garniak :blink: Ja się zastanawiam czy w spodenkach iść jak będzie ciepło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Fajno masz ja chodze do szkolu mundurowej xD i w czasie roku szkolnego trzeba chodzic w marynarkach z emblematem szkoly, ale jest pelne zachmurzenie i kolo 24*C wiec niebedize tak zle (lagodny wiaterek wieje) wiec nie beidzie tak zle :] Edit: moja 111 strona ;] Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Skasuje poprzedniego posta i będzie moja :E :lol2: No może i jakiś luz jest, ale nawet jak bym miał się ubierać bardziej oficjalnie to i tak przyjde ubrany "po swojemu" ;) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 a mi się mudury podobają a jak są fajne mundurki to dziewczyny fajnie w nich wyglądają ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...