Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Ale zawisc c(: Edit: hehe i pelna godzina xD Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jak bym miał mundur w szkole to bym pewnie nic nie mówił, ale nie mam więc... Ale niektóre mundurki są fajne, tak jak napisał Ur6aN ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 a co do strony to cię płetwa potraktuje tak że ci się raz na zawsze odechce zdobywania stron :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja tam ide w spodenkach :) tylko jakas biala koszulke ladna musze znalezc.. a jak sie wqrze to pojde normalnie jak na codzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Osz nie tylko nie to (juz nie bede to przypadkowo bylo;]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no dobrze wierzymy ci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Wie ktos czy w lato w okolicach gdanska beda jakies imprezy zwiazane z PC bo mie mam nic do robienia w lato ;C a i nie piszcie ze google bo wygryze aorte bo szukale juz troche :twisted: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 nie piszcie ze google bo wygryze aorte google :twisted: czekamy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 coś kojaże że chyba w gdańsku coś ma być ale nie powiem ci co ani dokładniekiedy i gdzie też niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A Kielce?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja czekam (niestety do sierpnia az) na pokaz sztucznych ogni w Ustce :D to jest dop big impreza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 OMG brazylia dostaje po siedzeniu od zoltych xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ahahahah japonce wygrywaja z brazylia :D w sobote sa wianki w warszawie... fajerwerki przyjechali robic ludzie z francji... podobno robia jedne z lepszych pokazow fajerwerkow na swiecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 farciarze wakacje już macie a ja tu siedzę i uczę się na ekonomię :mur: To jest ostatni egzamin a później ... :banana: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ronaldo wkoncu cos strzelil :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wie ktos czy w lato w okolicach gdanska beda jakies imprezy zwiazane z PC bo mie mam nic do robienia w lato ;C a i nie piszcie ze google bo wygryze aorte bo szukale juz troche :twisted: No jasne ze będzie ;) Jak co roku, w Gdansku. V Ogólnopolski Zjazd O/c & Moders 18-20 sierpnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 farciarze wakacje już macie a ja tu siedzę i uczę się na ekonomię :mur: To jest ostatni egzamin a później ... :banana: :ploom: nie jeszcze jutro do szkoły po świadectwo :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No jasne ze będzie ;) Jak co roku, w Gdansku. V Ogólnopolski Zjazd O/c & Moders 18-20 sierpnia. :banana: szkoda ze na koniec wakacji a wiesz gdzie sie to odbywa (adresik?)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Więcej info http://www.zjazd.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) zlot O/C będzie połączony ze zlotem purepc :D P.S zobaczcie czasy 5 ostatnich postów :D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) A co zlot PPC jest w gdansku w tym roku? :blink: Biorac czas twojej edycji posta to jest wiecej od 21:52 do 21:58 xD Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 JROX na tej jutrzejszej imprezie wypij za mnie ok!? ;) Ja za Ciebie też wypije :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) podobno tak Romek coś gdzies kiedyś pisał że zlot PPC będzie podpięty pod zlot O/C w gdańsku ale głowy nie dam Edytowane 22 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 qrde no i impreza poszla mi sie dzisiaj walic o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ma być zlot PPC.pl połączony z Realitynet.pl w Gdańsku, tylko kiedy to dokładnie nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A pewnie w Sierpniu. No i w Sierpniu mnie nie ma, choć będe w Łebie, ale na pewno się nie zjawie na zlocie :( Maciag Zapisze sobie przypomnienie żeby nie zapomnieć wypić za Ciebie :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 tak BTW pytanie do Sikora, (no chyba, że ktoś inny jeszcze z moderki tutaj zagląda) czy można ustawić na forum tak aby posty z tego tematu nie były liczone do ogólnej ilości postów uzytkownika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A pewnie w Sierpniu. No i w Sierpniu mnie nie ma, choć będe w Łebie, ale na pewno się nie zjawie na zlocie :( Maciag Zapisze sobie przypomnienie żeby nie zapomnieć wypić za Ciebie :P :) Tylko spróbuj zapomnieć!! :evil: ;) To na 100% zjawie się u Ciebie :lol2: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Eee... daj nabić niektórym troche postów :) joke ofc Edytowane 22 Czerwca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) nie gadajcie o chlaniu bo ja tu uczę się i muszę (prawie) na trzeźwo siedzieć ! Edit------ hehehe ale mi się trafił .... wiecie co :lol2: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...