JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Prawie Robi wielką różnice ;) :P Maciag Nie zapomne ;) Już zapisałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Prawie Robi wielką różnice ;) :P Maciag Nie zapomne ;) Już zapisałem :P To dobrze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 omg w niecały miesiąc 112 stron? niektórzy to naprawdę nie mają co robić... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja juz dawno nie prowadze w postfuckerstwie ;) btw... wlasnie sobie zjadlem makaron z truskawkami i smietanka ... juz dawno czegos takiego nie jadlem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dla mnie wszsytko co jest z truskawkami jest dobre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 oojj ladnie brazylia wygrala z japancami :) 4:1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 oojj ladnie brazylia wygrala z japancami :) 4:1 :) K@R@ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 zjadlem 8 kanapek , wypilem 2 szklanki soku i jedna koktajlu z naturalnych truskawek z ogrodka i jeszcze jestem glodny :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 zjadlem 8 kanapek , wypilem 2 szklanki soku i jedna koktajlu z naturalnych truskawek z ogrodka i jeszcze jestem glodny :mur:no tez musze cos zjesc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Też tak mam niegiedy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A ja też sobie zjadłem kolacyjke - 8 tostów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 LOL!! widzieliscie to?! http://sport.onet.pl/0,1248702,1343912,wiadomosc.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) LOL!! widzieliscie to?! http://sport.onet.pl/0,1248702,1343912,wiadomosc.html Taa najbardziej szkoda wszystkich jego pamiatek, bo jak sam mowil porshe mogl by kupic drugie, a pamiatki sa bezcenne.. BTW Juz jutro dzien na ktory czekalem caly rok szkolny... oficjalne WAKACJE !!!!!! :lol: :D :D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 BTW Juz jutro dzien na ktory czekalem caly rok szkolny... oficjalne WAKACJE !!!!!! :lol: :D :DTaa.. zobaczysz jak szybko mina te wakacje, zreszta jak kazde ;C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ale powiem szczerze że ten rok szkolny też szybko minął :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ciekawe od czego zalezy ze wydaje nam sie ze dany rok szkolny leci szybko czy wolno ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ale powiem szczerze że ten rok szkolny też szybko minął :) bo to co dobre szybko sie kończy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Mi też szybko minął Sam nawet nie wiem od czego to zależy, szybko czy wolno Też mam taki dylemat jak pójść, ale chyba jednak "na galowo", mimo iż będe sie gotował A ktoś oglądał mecz Chorwacja - Australia? Super był, przepiękne gole Australii, te kartki, arbiter, gościu który dwa razy ręką dotknął piłke ;) A :plum: i :ploom: pamiętasz ? :DJa tam jestem za krótko na forum, żeby to znać, ale dużo o tym czytałem :razz: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Że też taki postfuckerski wątek się trzyma tutaj na forum :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Co do meczu (brazylia vs japonia) to niezly tekst puscil komentator: "No i wlasnie brazylijski japonczyk wychwycil pilke tymi swoimi dlugimi nogami" <--- jakos tak to szlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) omg w niecały miesiąc 112 stron? niektórzy to naprawdę nie mają co robić... :) A :plum: i :ploom: pamiętasz ? :D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Że też taki postfuckerski wątek się trzyma tutaj na forum :> No i dobrze, mala odmiana nie zaszkodzi. Nie wiem jak wy ale juz rzygam ciągłym gadaniem o kompach. Zaraz ide w kime, bo jutro trzeba rano wstac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja pier#$@, na dworze cisza jak makiem zasiał nawet nie padało i nagle SRRUUUU jak nie walnie piorun to aż dom zadrżał :blink: !!! Co roku te pioruny bliżej domu biją. Od kilku lat ze strony wschodu ku naszemu domowi są drzewa piorunami porozwalane. Z okna kuchni widać dąb (jakieś 100 metrów !) w który przywaliło w zeszłym roku. Dzisiaj przywaliło tak blisko ,że masakra, pewnie przywaliło w któraś jabłonkę (50,30 i około 5 metrów od domu) w ogrodzie. Wyraźnie słyszałem jak cos się łamie i upada ! Muszę to jutro sprawdzić. Zaczyna mnie to trochę niepokoić ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dla mnie wszsytko co jest z truskawkami jest dobre :D uee truskawki sa feee :F BTW Juz jutro dzien na ktory czekalem caly rok szkolny... oficjalne WAKACJE !!!!!! :lol: :D :D ja juz [ciach!]a drugi miesiac katuje wakacje :F jak mnie armia nie wezmie to bede je katowal do maja :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dobra male dzieci pocalujcie misia w d... e mniejsza o to PSTRYK u mnie i ide lulu bo trzeba wstac o 6 ;C narq all... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Też spadam. Obejrzałem wszystkie odcinki Generała Daimosa i mogę iść spać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 W TV zapowiadaja, ze niedlugo bedzie 36C :/ - do piwnicy bedzie trzeba uciekac ;) W ciagu dnia i tak mam 25-26C w pokoju. A mam po nie slonecznej stronie okno :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) qrde.. to ide i ja normalnie do lozka... rano do szkoly na zakonczenie roku.. pozniej alergolog... nastepnie 2 godziny jazd i egzamin na prawko... 2 raz.. mam nadzieje ze wreszcie zdam :) trzymac mi tu kciuki mocno ;) normalnie bedzie dzien pelen wrazen :P edit:ooo 113 strona u mnie :P Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Tylko znowu nam tu śwaitła nie zgaś !!! Przyznja sie Neo_X Pazdziochu jeden kto wykręcił żarówkę w tym zakiblonym temacie, hę ?! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 oojj nie dosc ze korki wykrece jutro jak nie zdam tego egzaminu to jeszcze zarowki pobije tak zebyscie nowych nie mogli wkrecic :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...