Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

qrde.. to ide i ja normalnie do lozka... rano do szkoly na zakonczenie roku.. pozniej alergolog... nastepnie 2 godziny jazd i egzamin na prawko... 2 raz.. mam nadzieje ze wreszcie zdam :) trzymac mi tu kciuki mocno ;) normalnie bedzie dzien pelen wrazen :P

edit:ooo 113 strona u mnie :P

taaa wyniki z ekonomiki i 3h egzamin z algorytmow to bedzie dzien prawdziwy dzien wrazen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa wyniki z ekonomiki i 3h egzamin z algorytmow to bedzie dzien prawdziwy dzien wrazen

co to dla Ciebie :D

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

niech Wam swieca do rana ;D

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh... jutro w upał na galowo w garniaku do szkoły, dobrze tylko że z rana, bo jakby później to bym sie ugotował xD Ehh... jak sie ciesze że już są wakacje, na obozie wędrownym o wszystkim zapomne [; ehh... No, a apropo tego że tak szybko mija czas Imo odwrotność teori względności Einstaina [; Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

niech Wam swieca do rana ;D

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Co za blask !!! Nic nie widać bo wszystko zaślepia, jak ja bede teraz coś pisać na klawie ! :D

Nie wiem jak u was ale u mnie wpokoju jest 27 C. Okna nie otwieram bo całe plemię obaków już czeka a odkurzacz ledwo chodzi (zapchany robalami) a ja nie mam worka na wymianę, co robić ? co robić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 Gości, 13 użytkowników 0 ukryty(ch) użytkownik(ów)

ULLISSES, phase, -weS-, ryba, MariuszDW, Virtus, jesus79, 187, hanti, Cmx, madmax57, Chaos, Google.com, Toledo

:blink:

Wiem, że niektórzy już wstają, ale ja idę spać. Dobranoc.

PS. U mnie już jest jasno. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:

Wiem, że niektórzy już wstają, ale ja idę spać. Dobranoc.

PS. U mnie już jest jasno. :]

a ja jeszcze nie ide spać ;] u mnie jasno już od jakieś casu..... wole 1000x siedzieć na kompie w nocy - brak gorąca, nikt nie gada że mam zrobić to czy tamto, niegdzie się nie śpieszę i jest fajnie :-P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....

Edit: moja 111 strona ;]

Jesteście niemodyfikowalni bez płetwy. Ile razy można pisać, że zliczanie stron, czy postów nie jest wcale el0 :?: :evil:

Gucio89 właśnie dostał trzy dni ZPP.

Następne sankcje będą ostrzejsze.

tak BTW pytanie do Sikora, (no chyba, że ktoś inny jeszcze z moderki tutaj zagląda) czy można ustawić na forum tak aby posty z tego tematu nie były liczone do ogólnej ilości postów uzytkownika?

Pewnie tak, ale mogą to zrobić tylko admini z poziomu ACP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja Wam powiem ze w wawie wlasnie przestalo padac.. i wcale goraco z tego powodu nie jest ;) tak wiec wypijam herbatke i spadam na zakonczenie ;)

Sikorku nie denerwuj sie tak bo nam wysiwiejesz ;* ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ja zaraz wskakuje w gang i ide pożegnać się z wszystkimi do września ;] Najlepsze że przed samym zakończeniem mamy jakiś łańcuch solidarności żeby uczcić Poznański Czerwiec '56. No ale git będzie mam nadzieje. A jak dostane świadectwo to jeszcze tylko wp****ol i już wakacje :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Sikor

Nie bądź taki surowy( w tym topicu)!

A ww. post czytałeś??

Miej serce i okaż serce :roll:

Czytałem. I to tylko mnie umocniło w postanowieniu o przydzieleniu nagrody. Mógł wyedytować swój post ponownie zamiast wykazywać udawaną skruchę.

Baj de łej, organ zwany płetwą jest pozbawiny serca. :-P Taki feler, ale zgłaszać do serwisu nei będę. Gwarancja już dawno minęła. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sem siedze w garniaku przed kompem :lol2:

Zaraz na rozdanie świadectw a potem.... :D

Przezwyczajaj się bo w dorosłym życiu będzie to Twoja marna codzienność...

No chyba że wolisz branże typowo robotniczą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem :-P

...Otrzymał promocję do klasy drugiej... :rolleyes:

ale bylo ludu na miescie :blink: całe centrum biało czarne. Wszystkie ogródki pozajmowane i musiałem do domu wrócic :mur: Ale już sie ustawiłem na poniedziałek - oj damy po garach B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wakacje już mam ;D Szkoda tylko troche że sie z dziewczynami z klasy nie zobacze do września [; no ale cóż.

Dyro zanudzał jak cholera, w szkole tylko 5 świadectw z paskiem a jest ponad 500 uczniów :lol: Ogólnie to moja klasa jest jedną z trzech w któej wszyscy przechodzą bez problemów. No ale dosć juz o szkole bo wakacje mamy ;D

Co zamierzam robić przez 70 dni wolnego? Opiepszać się aż mi bokiem wyjdzie, ale to chyba każdy ;] No szkoda tylko że nie mam dziewczyny bo nie ma z kim czasu spędzać ;[ No ale kij tam. See ya ide pokopać piłe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...