Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a ja tam ide spac gdzies na godzinke... o 14 przyjezdza moj "nauczyciel" jazdy autkiem i jedziemy pojezdzic po miescie by nastepnie udac sie na odlewnicza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Ja też już wróciłem, wreszcie WAKACJE :D :D :D Oby nie padało, bo zamierzam wyskoczyć na rowerek i na żarcie do KFC :) O kurde, przed chwilą piłem 2l Coca-Cole z butelki, nagle złapałem jakiegoś rotfla, zaśmiałem się do butelki, nagazowała się i oplułem drzwi, hehehe Edytowane 23 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Jak można spieprzyć komuś życie :mur: Wypisali mi na świadectwie o jedną dwójke za dużo, dzisiaj byłem w szkole a tam żadnego nauczyciela, musze w poniedziałek jeszcze iść do szkoły a potem złożyć papiery, co za syf... A teraz strony pozytywne, bal był zajebisty :) Dyskoteka jeszcze lepsze, skończyła sie niby o 23:30 ale jeszcze z 15 osób (w tym ja) śpiewało przez 15 minut i nie mogli nas wywalić z dyskoteki :P A niebyło mnie przez jakieś 10 stron tylko :lol: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 neo zdajesz prawko?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 noo... o 16 :) a co jakies znajomosci masz? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 jest wróciełem z tego opola, papierwy odałem pogoda: za ciepło. @Sikor pisałem o edycji ale jeżeli nie chcieli niech płetwa działa :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No ja też wreszcie mam wakacje :D. Nawet dowiedziałem się, że nie musze nigdzie łazić z papierami do liceum tylko dopiero jak mnie przyjmą zaniose co trzeba :). To się nazywa potęga internetu. P.S. U mnie burza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czytałem. I to tylko mnie umocniło w postanowieniu o przydzieleniu nagrody. Mógł wyedytować swój post ponownie zamiast wykazywać udawaną skruchę. Baj de łej, organ zwany płetwą jest pozbawiny serca. :-P Taki feler, ale zgłaszać do serwisu nei będę. Gwarancja już dawno minęła. :-P Miej serce, please! Płetwa z sercem to dopiero byłby ewenement na skalę światową! :) Zastosuj choć jakieś nadzwyczajne złagodzenie kary czy cóś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No ja też wreszcie mam wakacje :D . Nawet dowiedziałem się, że nie musze nigdzie łazić z papierami do liceum tylko dopiero jak mnie przyjmą zaniose co trzeba :) . To się nazywa potęga internetu. P.S. U mnie burza. Też tak mam ale jak mi to dopiero w sekratariacie lo powiedzieli to się ostro w[ciach!]iłem bo 2km na nogach musiałem zapierdzielac... niepotrzebnie jak sie okazało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Lucky guy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Miej serce, please! Płetwa z sercem to dopiero byłby ewenement na skalę światową! :) Zastosuj choć jakieś nadzwyczajne złagodzenie kary czy cóś? Nei. Trzeba tfardym być, nie mientkim. (sic!) :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nei. Trzeba tfardym być, nie mientkim. (sic!) icon_twisted2.gif Co z tą ortografią, to forum zchodzi na psy :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Szok :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja właśnie od teraz mam WAKACJE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Większość ma od tygodnia albo i dwóch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja mam juz od poltora miesiaca o.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Co z tą ortografią, to forum zchodzi na psy :blink: Nie załapales aluzji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Co z tą ortografią, to forum zchodzi na psy :blink:Regulamin Grzechu, regulamin, bo banik bedzie :D 1. Sikor ma zawsze racje. 2. Jak jej nie ma to patrz pkt 1 ;] a tak wogole to to byla ironia -_-' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie załapales aluzji... Załapał ;) Ale Ty widzocznie teraz nie załapałeś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A kto wie, moze grzechu nie zalapal aluzji, potem jauhis zalapal aluzje sikora, a ty Maciag nie zalapales ze jauhis zalapal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A kto wie, moze grzechu nie zalapal aluzji, potem jauhis zalapal aluzje sikora, a ty Maciag nie zalapales ze jauhis zalapal? A kto ich tam wie... Ja załapałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja mam juz od poltora miesiaca o.0maturka w tym roku? zobaczymy co powies za rok o tej porze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 maturka w tym roku? zobaczymy co powies za rok o tej porze nic, no chyba, że przepustke z woja dostanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) KONIEC NARESZCIE!!! Ja dopiero teraz wróciłem ze szkoły ;-) - LO - bo przypadł mi "zaszczyt" pracy przy rekrutacji do klas pierwszych :-D ;-) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie załapales aluzji...Załapałem Regulamin Grzechu, regulamin, bo banik bedzie :D 1. Sikor ma zawsze racje. 2. Jak jej nie ma to patrz pkt 1 ;] a tak wogole to to byla ironia -_-' Wiem ;] Załapał ;) Ale Ty widzocznie teraz nie załapałeś ;)Masz racje że załapałem, to było specjalnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) KU^WA RZESZ JE^ANA MAC!!!!! JE^ANY KU^WA KU^AS ZE SLEPIA PIZ^A!! NAWET CH^J MNIE Z PLACU NIE WYPOSCIL!!! KU^WA PIER^OLE TEN WORD!! wysylam papiery do Łomży i tam ide zdawac... jak tutaj ku^as przez 20 min mnie pytal z budowy silnika!! on sie mnie pyta jak sie sprawdza poziom oleju.. no to mowie tutaj jest taka raczka, chwyt ktora sie wyciaga... czyli miernik poziomu oleju... no to sku^wiel do mnie ze to sie nie nazywa miernik poziomu oleju.. no to ja mu mowie ze nie znam innej nazwy... no to on do mnie ze to z wojskiem zwiazane... ale ja nie wiem wciaz jak to sie nazywa bo ja sie wojskiem nie interesuje.... to on jeszcze mi ze to sie do broni przyczepia... no to ja wciaz zaparcie mowie ze nie mam zielonego pojecia bo na codzien takich nazw sie nie uzywa.. a on do mnie ze takie rzeczy powinienem wiedziec... ze nie jestem przygotowany do egzaminu ... ze egzamin na prawo jazdy nie jest rzecza obowiazkowa..... bagnet.... to sie nazywa bagnet.. tak popatrzylem na niego ... fajnie... potem karze mi pokazac zbiornik od plynu chlodniczego.. pokazuje... i sie mnie pyta czy jest jakas ograniczona ilosc tego plynu ktory jest w zbiorniku... a ja mowie ze jest... jest podane maximum i minimum... to prosze pokazac.... pokazuje takie linie co sa na zbiorniku narysowane... a on do mnie ze to nie jest od poziomu... a ja do niego ze jak to nie jest jak jest?! a on ze nie no jest... prosze mi jeszcze raz pokazac.. no to pokazuje mu te strzalki co ida do tych lini.. i oo teraz pan dobrze pokazal... potem pyta sie mnie o nazwy swiatel.. to mowie ze tu sa krotkie tutaj dlugie a tutaj jeszcze jakies inne... to on do mnie ze to nie sa swiatla krotkie... bo one sie inaczej nazywaja.. no to mu mowie ze mijania... dobra nie wazne... to prosze mi wlaczyc swiatla postojowe... no to wlaczam.. a jak sie nazywaja swiatla postojowe podczas gdy jedziemy samochodem? tak patrze na niego.. ze nie wiem... bo takich rzeczy sie nie uzywa na codzien.. dla mnie w samochodzie sa swiatla krotkie, dlugie, postojowe i przeciwmgielne... tam o hamulcy, wstecznym itp nawet nie wspominam... dobra.. po 20 min mnie puszcza... i w papierach notuje ze jedna polowa zdana a druga nie.... no to se mysle .. pieknie... jeden blad i do widzenia... dobra.. prosze pojechac na luk... ok pojehclame do przodu... i jak juz cofalem to najechalem pradnim lewym kolem na linie... podkreslam najechalem a nie ja przekroczylem bo to sa 2 rozne rzeczy... no to on do mnie ze przekroczyl pan linie ciagla.... no to otwieram drzwi.. patrze... a to nie jest przekroczone tylko kolo ledwo zahacza o ta linie... no to mowie do niego ze przeciez lini nie przekroczylem.. a zeby nie zdac to trzeba przekroczyc linie.. a on do mnie ze to nie wazne.. linie sa po to by po nich nie jezdzic... ale pisze dokladnie w sali instruktarzowej ze nalezy linie przekroczyc by oblac... no to on do mnie ze nie wazne poniewaz i tak pan nie zdal... wzialem ten kwitek, jeblem drzwiami w samochodzie i poszedlem... tak wiec konczy sie moja przygoda z warszawskim osrodkiem ruchu drogowego... typ u ktorego zdawalem wczesniej to byl cud malina w porownaniu przy tym skur^ielu... dla zainteresowanych.... gruby swiniak o imieniu Longin R. (az korci mnie by podac imie i nazwisko.. a najlepiej jeszcze adres i czym jezdzi.. szkoda tylko ze tych info sie nie dostaje...) jestem tak wqrwiony ze zaraz cos rozj^bie.. ide sie czyms zajac bo poprostu mnie cisnienie rozpier^ala edit: zapomnialem dodac.. jak ktos go spotka to prosze mu o naplucie w twarz w moim imieniu Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 @ Neo_x Współczuję, ale tacy się trafiają... Pomyśleć że mnie za lekko ponad pół roku może coś podobnego czekać! Trzeba się uodparniać pomału... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja nie wiem.. tyle moich znajomych nazdawalo to prawko za pierwszym razem chodz [ciach!]a jezdzic nie umia.. a ja [ciach!]a ktory jedze samochodem od wogole nie pamietam kiedy i nie moge wyjechac z placu.. super... tyle tylko ze kazdy z nich chwalil swojego egzaminatora ze nie zwracali uwagi na bledy.. a u mnie sie przyp^erdala typ bo mu podaje nie profesjonalne nazwy... zal.pl ... jeba^y pech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Neo_x są ludzie i taborety. Ty padleś na taboreta współczuje. Zdasz nie martw się :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zdać pewnie zda ale za którym razem. A kamerka była w autku?? Bo jak tak to możesz się burzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...