wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nei. Trzeba tfardym być, nie mientkim. (sic!) :twisted2: Twardy będziesz jak teraz sobie wlepisz sam % za ortografię! Tylko nie pisz, że ten diabełek Cię tłumaczy. Wszak trzeba było posta wyedytować i błędy poprawić nieprawdaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zdać pewnie zda ale za którym razem. A kamerka była w autku?? Bo jak tak to możesz się burzyć. byla.. tylko ze na tej kamerce ch^j bylo widac bo jest z przodu... wiec nawet bys tam nie zauwazyl ze na linie najechalem... ta... za ktoryms razem.. dlatego jak ebde mial troche czasu w wakacje to jade do lomzy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Trafiłeś na ch*ja. Pewnie w łape chciał. A z tym bagnetem miał racje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Neo_x współczuje Ci, mój szwagier też musiał jechać do Łomży żeby zdać. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :* Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Korupcja u Was w tej Warszawie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 2 dni mnie nie było bo praca normalnie idzie się zajechac jak beton jest przywieziony. zapierdzielasz od 4 rano do 9 wieczorem :mur: dobrze że jutro mam wolne to was troche pognębie kanalie :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 jest jest jest kolejny egzamin zaliczony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) LATO NA DWÓR A NIE PISAĆ GŁUPIE POSTY! Edytowane 23 Czerwca 2006 przez JestemNoobem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a ja kombinuje jak tu zarobić, ale sie nie narobić :rolleyes: szukam po domu śmieci i na allegro :-P narazie na tyle wpadłem :lol: jakieś gierki, stare książki itp trzeba zarobić na 64bity... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a ja kombinuje jak tu zarobić, ale sie nie narobić :rolleyes: szukam po domu śmieci i na allegro :-P narazie na tyle wpadłem :lol: jakieś gierki, stare książki itp trzeba zarobić na 64bity... Bedziesz sprzedawal drobnice? Od razu wystaw dom lub mieszkanie na aukcji. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 LATO NA DWÓR A NIE PISAĆ GŁUPIE POSTY!ta na dwor egzaminy same sie nie zdadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 LATO NA DWÓR A NIE PISAĆ GŁUPIE POSTY!Nie wiem, kto na forum nazywa się lato, ale rzeczywiście chyba sobie poszedł na dwór, bo żadnych głupich postów jego autorstwa nie zauważyłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a kumple maja np mnie w d*** i siedze w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Kurde koleżanka poszła puzzle układać teraz nie mam z kim rozmawiać o fotografii... :( A tak dobrze szło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Twardy będziesz jak teraz sobie wlepisz sam % za ortografię! Tylko nie pisz, że ten diabełek Cię tłumaczy. Wszak trzeba było posta wyedytować i błędy poprawić nieprawdaż? Diabełek nie tłumaczy, ale już (sic!) tak. :twisted2: Toż będąc modelatorem wiem, że muszę być świętszy od papieża, bo zaraz mnie wyzwiecie od "hamskich buraków" (sic!). :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Diabełek nie tłumaczy, ale już (sic!) tak. :twisted2: Toż będąc modelatorem wiem, że muszę być świętszy od papieża, bo zaraz mnie wyzwiecie od "hamskich buraków" (sic!). Hmm, Wychodzi na to, że mozna napisać, dowolnie nierulaminowy post. Pod spodem zamieścić (sic!) i po sprawie?? (sic!):D Edytowane 23 Czerwca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie do końca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) lol moja matka gadala z typem ktory pracowal jakis czas temu w WORD.. co sie dowiedzialem... jest 2 typow ktorzy upier^alaja 90% egzaminowanych... jak narazie Longin jest jednym z tych na ktorego trafilem... oprocz tego jest jeszcze jeden .. i nie jest to ten u ktorego zdawalem pierwszy raz... tak wiec szanse trafienia na niego maleja ;) edit: nie pamietam juz czy pisalem... ale ten gosciu w ciagu 1h zegzaminowal 4 osoby... z czego 100% oblalo Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 neo trzeba bylo sie nauczyc, a nie nazekaz.. znam nazwy wszystkich swiatel, wiem ze bagnet to bagnet i inne tego typu zeczy. zdalem za pierwszym razem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie do końca ;)No jak nie jak tak! (sic!) oznacza cytowanie czyjegoś tekstu w oryginale (osobliwy wyraz lub zwrot), tak?? Ale nie widzę tu żadnego wymogu, aby podawać źródło, co oznacza, że albo (sic!) usprawiedliwiać może wszystko (ciekawe jak zdefiniujecie co jest, a co nie będzie "osobliwym zwrotem"?), lub też nie usprawiedliwia nikogo i niczego, a zatem Mr Sikor powinien sam sobie wlepić % za zbrukanie polskiej ortografii przy użyciu cudzych tekstów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 neo trzeba bylo sie nauczyc, a nie nazekaz.. tak tak.. rozumiem ze ludzie sa pedantyczni... ale sa osoby ktore przekraczaja ludzkie pojecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 tatrę wysączyłem z koleżanek się pośmiałem :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 tatrę wysączyłem z koleżanek się pośmiałem :lol2: A czemu z koleżanek się śmiałeś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 bo po to sa nie ktore kolezanki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) bo po to sa nie ktore kolezanki ;) Czyli po co?? ;) BTW:Neo_x może kiedyś wreście zagramy w tego CS'a, teraz wakacje więc... Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) A czemu z koleżanek się śmiałeś???no bo śmieszne były, a wogóle jak grila robiły, zabrały się do tego używając plastikowych widelców do przewracania kiełbasy :lol2: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a mama dala mi piwko wlasnie sobie sącze przed kompem i zaraz mi szagowki usmazy , kochana mama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wiesz Maciag... kolezanki moga sluzyc do wielu rzeczy ;) nie tylko do nauki "biologi" w praktyce ;) co do csa.. ja tam dzisiaj pewnie bede gral.. chodz zobacze wieczorem jak bedzie z moimi silami i nerwach po dzisiejszym prawku :) gg: 700396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a mi nie dała sam sobie wziołem pifko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 mi dala bo to bylo ojca piwko ale zasna wiec bylo wolne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...