Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

mi daje, nawet mu czasami po piwo latam do sklepu to jedno do siebie biore :), a jak kumple wpadna z tanim wine albo nalewka to nic nie mowi , lepiej zebym pil w domu niz publicznie :) , a jak przychodze na bombany to albo spia albo chyba nie widzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niechce mi sie isc do tv , jak starsi kupia uzywana 30' za 100 zl to sobie zamontuje stary tv w pokoju :) wtedy bede mogl ogladac , kurde niech ida spac to sobie fajeczke w oknie zapale tzn mama bo ojciec spi :) ,ale zemnie sie spamer zrobil w tym temacie :)

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe po co ci palenie, uzaleznisz sie i bedziesz tylko tracil na to pieniadze, czas, zdrowie...

Nie wkurza was to, ze musicie przerywac jakies czynnosci zeby zajarac? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam nie jaram czesto wiem jakie sa skutki ale co teraz nie truje , wiecie ze srodek w paczkach od chipsow jest rako tworczy, papierosow jako tako nie pale zawsze sobie od kogos wezme i spale ta jedna na dzien jak nie zadziej a w ogole to i tak jestem przetruty przez ojca

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Co nie wejde na czat to pusto :blink: Siedze na gg i nikogo z kumpli nie ma-co to kurczę jest, wszyscy śpią :huh: Jutro może wyjade i wróce ;] A teraz ide gdzieś pospamować na forum ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh. A u mnie w domku dziś mikrofala zawitała. Jutro trzeba będzie wypróbować.

Wcześniej miałem tylko kuchenkę, ale rozgrzewać dużą kuchenkę gazową do 300 stopni, aby zagrzać sobie 4 kanapki to trochę przesada i w dodatku mało opłacalne to jest. ;)

Poza tym znalazłem sobie zajefajnego firewalla (Look 'n' Stop), a jutro mam zamiar wrzucić sobie Gentoo od nowa i pobawię się w LAN :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak panowie? ;)

Maciag Poszło twoje zdrowie ;]

To dobrze ;]

A ja nic nie piłem ;[ bo tych odemnie z klasy szybko wywiało do domu...

Neo_x odezwe się kiedyś na gg i zagramy, wczoraj się położyłem i poszłem jakoś dziwnie szybko spać :rolleyes:

A tak BTW to Cześć Wszystkim ! :P

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema wszystkim

roport pogodowy: jak na razie brak chmur na niebie i przyjemne ciepło, zaznaczam przyjemne, ale w dalszej części dznia ma byc już nie przyjemne ciepło znaczy się gorąco ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...