Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a mój sam wysączy nie da mi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 mi daje, nawet mu czasami po piwo latam do sklepu to jedno do siebie biore :), a jak kumple wpadna z tanim wine albo nalewka to nic nie mowi , lepiej zebym pil w domu niz publicznie :) , a jak przychodze na bombany to albo spia albo chyba nie widzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a umnie też nie mam najmniejszych problemów, ale wolę z kolegą dla towarzystwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) no ba ja tez wole z kumplami i kupelami sie do parku przejsc, ale jak daja darmo to nie odmawiam :) ,alkoholu i pacierza nie odmawiam :) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a mama dala mi piwko wlasnie sobie sącze przed kompem i zaraz mi szagowki usmazy , kochana mama :)Co to sa szagowki? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) kopytka :) taka wiesz wielkopolska nazwa, na szage czyli na skos, na przelaj , wiesz tak po wiejsku to na szage to np. przez pole zeby bylo szybciej :) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Szagowki zrobila, piwo dala, a rąk to sie nie ma? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 znaczy się na skróty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no na skroty , mama jak to mama zawsze uczynna , i tak mama najlepiej smazy szagowki :) mi nigdy nie wychodza a piwo to sobie zabralem z lodowki ale spytalem czy moge sobie wypic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja sobie oglądam "Szkło kontaktowe" :D Naprawde świetny program ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) niechce mi sie isc do tv , jak starsi kupia uzywana 30' za 100 zl to sobie zamontuje stary tv w pokoju :) wtedy bede mogl ogladac , kurde niech ida spac to sobie fajeczke w oknie zapale tzn mama bo ojciec spi :) ,ale zemnie sie spamer zrobil w tym temacie :) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) kurde niech ida spac to sobie fajeczke w oknie zapale PALENIE TYTONIU POWODUJE RAKA I CHOROBY SERCA Minister zdrowia ;) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Hehe po co ci palenie, uzaleznisz sie i bedziesz tylko tracil na to pieniadze, czas, zdrowie... Nie wkurza was to, ze musicie przerywac jakies czynnosci zeby zajarac? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) ja tam nie jaram czesto wiem jakie sa skutki ale co teraz nie truje , wiecie ze srodek w paczkach od chipsow jest rako tworczy, papierosow jako tako nie pale zawsze sobie od kogos wezme i spale ta jedna na dzien jak nie zadziej a w ogole to i tak jestem przetruty przez ojca Edytowane 23 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja nienawidze papierosow....no chyba ze jest cos innego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Co nie wejde na czat to pusto :blink: Siedze na gg i nikogo z kumpli nie ma-co to kurczę jest, wszyscy śpią :huh: Jutro może wyjade i wróce ;] A teraz ide gdzieś pospamować na forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Heh. A u mnie w domku dziś mikrofala zawitała. Jutro trzeba będzie wypróbować. Wcześniej miałem tylko kuchenkę, ale rozgrzewać dużą kuchenkę gazową do 300 stopni, aby zagrzać sobie 4 kanapki to trochę przesada i w dodatku mało opłacalne to jest. ;) Poza tym znalazłem sobie zajefajnego firewalla (Look 'n' Stop), a jutro mam zamiar wrzucić sobie Gentoo od nowa i pobawię się w LAN :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Koniec nauki na dzisiaj, lecę wykąpać się, fajeczke spale i do pierzynowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a ja ide spac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) no ja tez, mikro juz czeka....i dziwnie na mnie patrzy buuuuuuuuu :D :/ Edytowane 23 Czerwca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No to PSTRYK! Jak kto nie zdążył, to tam z boku leżą latarki. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wyręczę dzisiaj Sikora i powiem: Cze spamerzy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a Ty BLANTMEN spac nie umiesz ?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jak panowie? ;) Maciag Poszło twoje zdrowie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Cześć wszystkim :) ja juz dziś zaliczyłem 20km na rowerze i idę cos zjeść :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 kopytka :) taka wiesz wielkopolska nazwa, na szage czyli na skos, na przelaj , wiesz tak po wiejsku to na szage to np. przez pole zeby bylo szybciej :) o widze, że nie daleko mnie mieszkasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Jak panowie? ;) Maciag Poszło twoje zdrowie ;] To dobrze ;] A ja nic nie piłem ;[ bo tych odemnie z klasy szybko wywiało do domu... Neo_x odezwe się kiedyś na gg i zagramy, wczoraj się położyłem i poszłem jakoś dziwnie szybko spać :rolleyes: A tak BTW to Cześć Wszystkim ! :P Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 siema wszystkim roport pogodowy: jak na razie brak chmur na niebie i przyjemne ciepło, zaznaczam przyjemne, ale w dalszej części dznia ma byc już nie przyjemne ciepło znaczy się gorąco ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Dopiero wstałem ~_~ Pogoda ładnda, żadnej chmurki :D Edytowane 24 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Dzieńdobry Wam, Dzieńdobry Im, Dzieńdobry Sobie, Dzieńdobry forum. Pogoda taka jak zwykle, nie za bardzo się podoba ;) Gorąco !!! Zaraz ide się wykąpać i wio na egzamin u jednego z największych masakratorów na uczelni ... standart ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...