emilooos Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 kurcze, za moich czasow nie bylo takiego miejsca do nabijania postoof ;[ ;] poranny :ploom: dla Wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) :plom: Ma ktos moze aparat Sony S600 z was i go kiedykolwiek rozbieral na czesci pierwsze lub wymienial w nim wyswietlacz ? Baj de uej : Pogoda wypas, ale nudy jak cholera. :D Edytowane 24 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 idę sobie zrobić śniadanie, kce ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 idę sobie zrobić śniadanie, kce ktoś? Ja, kce! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Neo_x odezwe się kiedyś na gg i zagramy, wczoraj się położyłem i poszłem jakoś dziwnie szybko spać no ja przyznam sie ze tez wczesnie spac poszedlem :) w warszawie pogoda dzisiaj zajedwabista.. nie jest goraco.... brak chmurek, moj rtęćometr pokazuje 23 kreski ;) i ten przyjemny wiaterek :) oojj.. czekam na kumpla ktoremu mam zmienic soft w motce i spadam na rowerek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaraz lecę do Toto po kasę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaraz lecę do Toto po kasę :D Ile wygrałeś!!?? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ile wygrałeś!!?? :razz:Na razie mało (30), ale się rozkręcam :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam wszystkich!!! Kolejny skwarny dzień nadchodzi ;/ blee... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 witojcie ludziska :D siedze i wcinam kabanoski z kanapkami :D slonko swieci i ladnie jest. Ta sobota NIE moze byc trzezwa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Hmm.. Ja Ci napiszę, że ta sobot może być trzeźwa... Dla osób, które zaczęły wczoraj (jak ja... ahh te zakończenie roku szkolnego :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja was teraz pożegnam :sad: Bo jadę na działkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja, kce!to se zrób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 umnie jakies chmurki koleboca sie po niebie ale jest cieplo , za nie cala godzine na obiad do babci bo ma imieniny wiec sniadania nie jadlem :) , przyszedl moj wentylek coler master neon led wygrany na soft-pc 120 mm juz go sobie wmontowalem i procek wreszcie oddychnie bo bylo mu goraco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 U mnie przyjemnie ciepło :) w domu posprzątałem i idę coś porobić na podwórko :) więc znikam od kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a u mnie za oknem 17 stopni, full zachmurzenie i jestem happy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a ja za robienie pizzy sie chyba zabieram, musze tylko po drozdze skoczyc. W te wakacje musze podniesc swoj skill kucharski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja juz nie musze sprzatac wczoraj burdelu narobilem jak przemeblowywalem pokoj a teraz jest czysciutko :) i przyjemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) A ja o 17 się z kumplami umówiłem, w football trza zagrać. Kupiłem nową gałę, więc trza wypróbować jak się sprawuje ;). Musimy zebrać 22 osoby, bo by się po 11 zagrało :D Pogoda cudna - 20 stopni i umiarkowane zachmurzenie i nie jest aż tak parno :D Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 spiekłem tak plery, że spać dzisiaj nie mogłem - el0 ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja sie od poniedzialku zaczynam smazyc na sloneczku :) podobno w Wałczu woda ma 24 stopnie w jeziorach :P wiec tylko bedzie wstawanie o 10... na plaze, potem obiad i rower do upadlego :P eejj nie orientujecie sie ile bagaznik na dach samochodu renault thalia kosztuje? chodzi mi dokladniej o to mocowanie co sie przyczepia do samochodu.. bo bagazniki na rowery mam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Podobno we wtorek ma byc ~36*C. Hmm idealna pogoda na jeziorko :D, napewno nie bede sie smazyl przed kompem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 to se zrób Ty nie miły, Ty bee :P A u mnie słońce świeci, brak chmur na niebie i tem. na zew. tylko 24*C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) A u mnie słońce świeci, brak chmur na niebie i tem. na zew. tylko 24*C :D Ta?? u mnie tak samo :blink: nudzi mi sie :angry: nie ma w co grac kumple sie kiszą w domach to w piłke nie pogram. Z nudów czytam topic o Sempronach 64 [111 stron] bo się do niego przymierzam. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez CarryOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Ta?? u mnie tak samo :blink: nudzi mi sie :angry: nie ma w co grac kumple sie kiszą w domach to w piłke nie pogram. Z nudów czytam topic o Sempronach 64 [111 stron] bo się do niego przymierzam. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie tak jest. Termometr mam w zaciemnionym miejscu i pokazuje 24*C to pewnie jest około 26-27*C, a teraz troche chmur na niebie się pojawiło... Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tez sie nudze... kumpli cos nie widac, ogolnie lipa bo nei chce mi sie siedziec caly czas przy kompie :C, kiedy te upaly to pojade sobie nad jeziorko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A mnie wszystko boli :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja mam kaca :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 An elephant's penis is one of the largest in the animal kingdom. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 An elephant's penis is one of the largest in the animal kingdom. :D A to cos wnosi? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...