Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Neo_x odezwe się kiedyś na gg i zagramy, wczoraj się położyłem i poszłem jakoś dziwnie szybko spać

no ja przyznam sie ze tez wczesnie spac poszedlem :)

w warszawie pogoda dzisiaj zajedwabista.. nie jest goraco.... brak chmurek, moj rtęćometr pokazuje 23 kreski ;) i ten przyjemny wiaterek :) oojj.. czekam na kumpla ktoremu mam zmienic soft w motce i spadam na rowerek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umnie jakies chmurki koleboca sie po niebie ale jest cieplo , za nie cala godzine na obiad do babci bo ma imieniny wiec sniadania nie jadlem :) , przyszedl moj wentylek coler master neon led wygrany na soft-pc 120 mm juz go sobie wmontowalem i procek wreszcie oddychnie bo bylo mu goraco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja za robienie pizzy sie chyba zabieram, musze tylko po drozdze skoczyc.

W te wakacje musze podniesc swoj skill kucharski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja o 17 się z kumplami umówiłem, w football trza zagrać. Kupiłem nową gałę, więc trza wypróbować jak się sprawuje ;). Musimy zebrać 22 osoby, bo by się po 11 zagrało :D Pogoda cudna - 20 stopni i umiarkowane zachmurzenie i nie jest aż tak parno :D

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie od poniedzialku zaczynam smazyc na sloneczku :) podobno w Wałczu woda ma 24 stopnie w jeziorach :P wiec tylko bedzie wstawanie o 10... na plaze, potem obiad i rower do upadlego :P eejj nie orientujecie sie ile bagaznik na dach samochodu renault thalia kosztuje? chodzi mi dokladniej o to mocowanie co sie przyczepia do samochodu.. bo bagazniki na rowery mam..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie słońce świeci, brak chmur na niebie i tem. na zew. tylko 24*C :D

Ta?? u mnie tak samo :blink:

nudzi mi sie :angry: nie ma w co grac kumple sie kiszą w domach to w piłke nie pogram. Z nudów czytam topic o Sempronach 64 [111 stron] bo się do niego przymierzam.

Edytowane przez CarryOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta?? u mnie tak samo :blink:

nudzi mi sie :angry: nie ma w co grac kumple sie kiszą w domach to w piłke nie pogram. Z nudów czytam topic o Sempronach 64 [111 stron] bo się do niego przymierzam.

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie tak jest.

Termometr mam w zaciemnionym miejscu i pokazuje 24*C to pewnie jest około 26-27*C, a teraz troche chmur na niebie się pojawiło...

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...