emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) A mi tam się podoba!!! Tylko z kieszonkowego 'trochę' mi zabraknie, więc sobie Go nie kupię ;-) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja jeszcze kupy dziś nie robiłem, zaczynam się martwić już... A właśnie, nie widzieliście Andrzeja? Hę? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem z działki, w głowie mi się kręci ;) Idę do TV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Kibicujecie Argentynie? Ja tam trzymam za nią kciuki. Idę na dogrywkę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 LoL widzieliście -> http://sport.onet.pl/0,0,1345324,wiadomosc.html ma chłopak szczęście;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) No tak. W końcu ile Porsche za 95K Euro na polskich blachach jest na świecie? ;) Ja nie mogę się zmusić do testowania innych firewalli - polubiłem LnS. Zaliczyłem dziś kilka wysypów Operki. Zaraz rzucam okiem, czy zrobili jakieś poprawki - beta 1 mi się tak nie sypała, jak ten Final :mur: Poza tym posprzątałem sobie dzisiaj w płytkach. Okazało się, że mam Knoppixa 4.0 i Gentoo 2005.1 r1 na CD - nawet nie wiedziałem. No i 3 czyste DVD. Niestety nadal nie pożyczyłem nagrywarki. Edit: Niestety - "Używasz najnowszej Opery" :mur: Edytowane 24 Czerwca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 znacie moze jakis dobry symulator lotu inny niz ms flight simulator?? x-plane jest nudny i troche za latwy.. chce cos gdzie londowanie z uzywaniem do sterowania ciagu silnikow bedzie graniczylo z cudem, a nie tak jak w x-plane. mozna powylanczac nawet cala awionike i inne bzdury i sie da wylondowac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 spadam spac, nara !:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 dzisiaj praktycznie nie nudzilem sie , super dzionek, pogrzebalem w kompie, spotkalem sie ze znajomymi, wypilem 2 browary, najadlem sie smacznie u babci bo miala imieniny oby jutro bylo podobnie , nie pamietam kiedy mialem taki fajny dzien :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ide z plerami wysmarowanymi kefirem w kime;] jutro opalanie session #2 :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja się już nie opalam. Po ostatnich wakacjach mam dośc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) @_1t_ A co skóra z całych pleców schodziła płatami? Edytowane 24 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja rano (czytaj: 11.00 ) do Plazy ;] Nie sam ofkozz, z dziewczyną, nie moją :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja rano (czytaj: 11.00 ) do Plazy ;] Nie sam ofkozz, z dziewczyną, nie moją :PTo najlepsze hasło jakie słyszałem. Próbujesz odbić? ;-) Jeżeli tak to życzę powodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Owned! Owned! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ej, a macie fotki :wink: hehe :D Był kiedyś taki portal gdzie oceniało się czyjeś kupy :P Ze względu na to że płetwa Sikora czatuje ... nie będe zamieszczać linka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 @_1t_ A co skóra z całych pleców schodziła płatami? To akurat można olac. Najgorsze jest swędzenie, szczególnie w nocy <_< <_< <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 To akurat można olac. Najgorsze jest swędzenie, szczególnie w nocy <_< <_< <_<Ja tam w nocy nie czuję nic w nocy, bo z zasady twardo śpię - nie ma jak kamienny sen :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 To najlepsze hasło jakie słyszałem. Próbujesz odbić? ;-) Jeżeli tak to życzę powodzenia...Tu sprawa jest o tyle prosta, że ona jest wolna ;] Ale, nic nie planuje... na razie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja tam w nocy nie czuję nic w nocy, bo z zasady twardo śpię - nie ma jak kamienny sen :lol2: :lol2: :lol2:Najpierw trzeba zasnąc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 we mnie sie zabujala jedna 15 kuzynka kumpeli ,ale chyba nie dam jej szans za mloda , i w ogole mlode dziewuchy sa glupie i nie dojrzale do powaznych zwiazkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tu sprawa jest o tyle prosta, że ona jest wolna ;] Ale, nic nie planuje... na razie ;]Moze na Plazy jakis plan zaswita Ci w glowie.... plan doskonaly. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tu sprawa jest o tyle prosta, że ona jest wolna ;] Ale, nic nie planuje... na razie ;]To w takim razie sprawa uproszczona... :-D Najpierw trzeba zasnąc :)Spanie mi też dość łatwo przychodzi ;-) wystarczy w łóżku za coś do czytania się zabrać, 5-10 minut (max 15) i już jestem trup ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 albo browara lykow pare z muli i w kimono Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Moze na Plazy jakis plan zaswita Ci w glowie.... plan doskonaly. :DPlaza (czyt. plaza) to takie centrum handlowo-rozrywkowe w Poznaniu ;] Tak gwoli ścisłości ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) @Neo_x "Moja dzisiejsza przygoda kupowania belek rowerowych na dach samochodu" Jeżeli chodzi Ci o to coś na górze samochodu co się kupuje na rowery to jest reling :D Ale beke mam, belka samochodowa :D <lol23> owszem pomylilem sie.. miala byc belka na dach samochodu a nie belka rowerowa ;) mimo wszystko to sie nazywa belka samochodowa... bym Ci instrukcje zeskanowal tylko nie mam czym jesli nie wierzysz ;) relingi to poprzeczki podłużne, głownie stosowane w autach kombi. A Neo_X, mówi o belkach poprzecznych, które w kombi montuje się do relingów,a w samochodach bez relingów na tzw. łapy. Dopiero do tych belek montuje sie szyny! dokladnie ;) taka propo.. wlasnie wrocilem z wiankow.. a raczej z fajerwerkow na ktorych bylem z kumplem na rowerach... i powiem ze nic nadzwyczajnego.. nie wiem czym sie tak podniecali od paru dni w gazetach i tv :) koncowka fajna.. ale cala reszta to normalka.. a ludzi tyle ze tego sie opisac nie da :o :o :o mosty od strony placu zamkowego zawalone cale ludzmi i samochodami.. przez to zeby obejrzec te fajerwerki urwalem sie 3 h wczesniej z roboty.. przynajmniej tyle dobrze ze wracalem do domu z mostu gdanskiego 8 min rowerkiem a nie 30-40 min na piechte jak w zeszlym roku ;) mysle ze dzisiaj cala tv bedzie trabic o tym to obejrzyjcie sobie jakies wiadomosci i zobaczcie ile w warszawie ludzi mieszka ;) a teraz czas do wanny i spac bo rano wyjezdzam nad jeziorka do Wałcza z rowerami ;) dobrze ze mam opere i gg w telefonie.. przynajmniej odciety od swiata nie bede ;) :lol: Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Plaza (czyt. plaza) to takie centrum handlowo-rozrywkowe w Poznaniu ;] Tak gwoli ścisłości ;]Albo galeria handlowa w Rzeszowie... Edytowane 24 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Heh ja wlasnie skonczylem sprzedawac w barze, ale ruch niesamowity byl, i jakich rozmow sie nasluchalem :lol: ze tez tacy ludzie chodza po ziemi ;] Heh no i zachorowalem troche, gardlo mnie boli :/ Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 podziel sie rozmowami ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Albo galeria handlowa w Rzeszowie...Ano całkiem możliwe. Mi chodzi a tą Plaze w Poznaniu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Zmieniły się Wam może trochę kolory w stylu Darkness??? Bo nie wiem czy już tak późno jest czy co, w każdym bądź razie on teraz jakoś inaczej niż normalnie wygląda! EDIT: Jeszcze kolorki z mojego siga znikły, zresztą nie tylko z mojego ;/ Edytowane 24 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...