Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Co do rozmow [; Jeden koles mowil o wojsku, ze jest beznadziejne, ze trzeba wszystko na cacy miec poukladane (lozko poscielone itp), ze jakis kapral mu darl sie do ucha i bebenki mu poszly, ze wyskoczyl przez okno z jednostki zeby uciec, zlamal sobie reke i juz nie wrocil do woja [;. nawet byly rozmowy o kompach, a wlasciwie to jedna, i jakis koles mowil cos w stylu "no teraz komputery sa drogie, chyba sobie jakis kupie ale 600 zl na sama plyte glowna to duzo..." ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Heh ja wlasnie skonczylem sprzedawac w barze, ale ruch niesamowity byl, i jakich rozmow sie nasluchalem :lol: ze tez tacy ludzie chodza po ziemi ;]Moze jakis zlocik w barze zorganizujesz? :D Kazdy z PurePC browar plus jakies 'inne atrakcje'* gratis. :P * nad tym by sie jeszcze pomyslalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) a jak i to darkness ?? :) moj starszy w woju to mial luz , a jak mi robili przpadkowe akcje to rzucali w wojakow kamorami :), a np moja mama jak jechala na jednostke do ojca ( naprowadzal samoloty na lotnisko w powidzu) toz przywiozila zapas winaiaczy w plecaku , w ogole to mial fajnie ze tego co opowiadal tez tak bym chcial miec w woju ale sie nie wybieram , zabawie sie w wiecznego studenta i sie nie zalapie :) albo pojade na pol roku na jamajke jak zalapie prace i wroce dalej studiowac i pracowac , z polski niechce wyjezdzac bo lubie moje miasto Edytowane 24 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Albo galeria handlowa w Rzeszowie... lub w warszawie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Hehe no nie wiem, wyreczam rodzicow i siedze zawsze w wakacje, i tak maja duzo pracy przez caly rok. Ale jezeli by wyjechali i bym zostal sam z barem w rekach to kto wie B) AHAHA i teraz mi sie przypomnialo ze koles opowiadal o tym, jak dzisiaj na ogrodek mu sie jacys narkomani wbili i mak zbierali (nie wiem czy fake ale tak mowil :lol:) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 poszedl bym spac bo nuda jest , ale niechce mi sie , bo fajny dzien jeszcze mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a ja sobie jakis film odpale chyba i ide spac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 jak wlacze film to pewnie zasne :) wole juz nude na forum ppc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja idę spać!!! Nie mam zdrowia się zastanawiać co się nagle stało ze stylami na forum ;-) Pozdrówka dla wszystkich userów, którzy jeszcze nie śpią!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja do snu zawsze odpalam TV i wlaczam timer. Trudno mi sie zasypia gdy nie slysze zadnych glosow. :lol2: Tak wiec czas wlaczyc telewizorek i isc ku spaniowi. :D Dobranocka all. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) ja sobie zamontuje tv na wysiegniku w pokoju t obede ogladal , stars kupili fajny tv 30 cali za130 zl to sobie wezme ten stary, ja lupie sobie w dzien spac przy muzie tez ide spac pozdrawiam wszystkich :) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 AHAHA i teraz mi sie przypomnialo ze koles opowiadal o tym, jak dzisiaj na ogrodek mu sie jacys narkomani wbili i mak zbierali (nie wiem czy fake ale tak mowil :lol:) jakies 6 lat temu gdy jeszcze rodzice mieli ogrodek dzialkowy:P tez byla taka akcja. mieli taka ladnie kwitnaca ozdobna odmiane maku. jak tylko przekwitly na drugi dzien ich nie bylo. wszystkie zerwane.. po tym swiecie chodzi wielu dziwnych ludzi. raz matka wracala podmiejskim z warszawy i opowiadala jak tacy kolesie rozmawiali. mniejwiecej tak: (1- pierwszy 2- drugi :> ) <1> ty a ty byles w Krakowie? <2> nie a co? <1> a bo ja bylem [ciach!]a jekie piekne miasto! <2> serio? <1> i tam taki zajebisty zamek jest. jak on sie [ciach!]a nayzwal... (chwile mysli) <1> juz wiem, wawel!! <1> obok tego zamku jest takie wyjebiste jezioro! pociag sie zatrzymal i nie znam dalszego ciagu:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jezioro? ;) Właśnie nie mogę wyjść z podziwu nad Notatnik+ v2.6. Zrobiłem sobie zrzut bazy do pliku SQL. Chciałem sobie załadować na lokalnym serwerze (poleceniem "source plik.sql"), ale niestety okazało się, że plik jest za duży. Max to 2048KB a ja mam 14MB. No i dałem F4 w Total Commander. Po 2-3 minutach załadował się Notatnik z otwartym plikiem - 14 202 801 bajtów :] Najlepsze jest to, że bez niepotrzebnych zwisów i przestojów, używając 2 okien Notatnika+ oraz Ctrl+X i Ctrl+V rozdzieliłem plik na 8 mniejszych (1.5-2MB) zaznaczając od 300 nawet do 1200KB na raz. Gdyby się jeszcze nie wykrzaczała czcionka po napotkaniu znaków Unicode, to byłby rewelacyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja tam mykam pogapic sie w tv i spac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Tez lubie przy muzie spac, mam taki nawyk, bo gdy starszy oglada tv na dole (a on zasnac nie moze ---> strasznie noga go boli juz od dawien dawna) i mi dudni ciagle cos. Wlaczam sobie moja muzyke i spokojnie zasypiam ;) Tylko gdy ktos mnie rano budzi to sie dziwi ze zawsze komp wlaczony. Tak btw to dzisiaj mialem dziwny sen. Mam wrazenie ze kiedys juz taki mialem. Szedlem z bratem przez miasto i wypytywalismy sie o jakiegos kolesia. Podchodzilismy do ludzi z super brykami (spoilery itp LOL) i zagadywalismy do nich. W koncu dowiedzielismy sie gdzie mieszka, idziemy w jego strone a tam masa napakowanych gosci w zoltych kamizelkach. Zaczeli nas gonic, brat gdzies sie w jakiejs furtce schowal, ja bieglem dalej i ucieklem do jakiejs ruiny. Nagle jakies glosy byly ze im nie uciekne i na linach zjechali z dachu do srodka. Wtedy chyba sie muzyka wlaczyla i okazalo sie ze to sa geje i nic nie chcieli mi zrobic tylko sie pobawic ze mna (lol?). I dalej juz nie pamietam. Dziwny sen 'troche'. Dobra zaraz spadam spac, mam nadzieje ze geje w zoltych koszulkach mi sie nie przysnia. Dobranoc. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Ja przed chwilą opijałem moje problemy w kontaktach z pewną dziewczyną Za jakiś czas ide grać w CS:Sa z botami (lamka jestem :razz:) Pozdrawiam PurePCowiczów nocnych ;) I siedze przy tym kompie, i już 2:45, jasno się za chwile będzie robić, gdybym mógł ten wschód spędzić z nią, ehh.. W słuchawkach leci ATB - Long Way Home :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ale z was spiochy :) nieliczni wytrwali zostali w lodzi świta :) zaraz ide na wschód słońca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nie no musze wam to opowiedzieć bo lol niesamowity. Kilkanaście minut temu wracam piechtem z imprezy, zatrzymałem się koło sąsiada w celu podlania kwiatków :) tak sobie stoję i leję … słyszę jak z oddali zbliża się maluch z zawrotną prędkością. Zatrzymał się przed domem sąsiada i wysiada z niego wnuk sąsiadów (nie mieszka ze starymi tylko z dziadkami). Wysiada i się cały czas śmieje. Nie dość ,że schlany jak świnia (zazdrościłem mu :)) to jeszcze zjarany na maksa. Ledwo doszedł do bramy to z domu wyskoczyła babcia, otwarla uliczke a on upadł na ziemię i na leząco się zrzygał. Babcia krzyczy "coś ty ku$#@ dzisiaj robił" koleś skończył rzygać, powli wstaje i śmieje się jak porabany. Złapał sie babci i chwycił ją przypadkiem za piersi i poleciał od niego taki teks " o kur#@ ale masz obwisłe cycory, gorzej niż te stare zdziry w burdelacha" Nie wytrzymał i jak zacząłem sie śmiać to wyskoczył z domu dziadek( w piżamie, takiej starej jednoczęściowej z otworem na tyłek :D) . Podchodzi do niego, dał mu w pysk na otrzexwienie a ten obrócił sie od siły uderzenia i przewrócił sie prawie w żygi. " klęczy tak i patrzy tak...i patrzy .. zaczął sie znowu śmiać. Wstał i mówi " babcia dziadek znowu coś pił i sie zrzygał na podwórku, zaraz to zasypie piachem,żeby kury nie wydziobały" To w tym momencie nie wytrzymałem i ze smiech z opuszczonymi porami wywaliłem sie i wyleciałem z krzaków. Dziedek aby powiedział "o kur$#@ co to za exchibicjonista? " babcia złapała sie za głowe i poszła w stronę kierowcy i mówi " co wyście robili ?". Koleś tylko sie obejrzał, wsiadł w fure i odjechał az sie zakurzyło. w tym czasie wstałem naciągnąłem pory i pobiegiem do chaty. Tylko usłyszałem teks spitego sasiada " zobaczcie jak z tych rzygów sie fajnie kulki lepi". :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Nieno gdybym miał kamere to wygrałbym kazdy konkurs. W życiu jeszcze nie widziałem tego chłopaka tak sponiewieranego czyba oblewali koniec szkoły średniej. Ubawu miałem cio niemiara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Albo galeria handlowa w Rzeszowie...Może być i w Zabrzu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) No i wróciłem z 3 swiata z 0,5 Nemirofem :mrgreen: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Wstałem, już ranek ;-) Ale dzisiaj znowu upał będzie ;/ Trzeba się wybrać do jakiegoś mokrego miejsca... @Szalony Ahmed Fajna historyjka :-D Z tymi kulkami na końcu najlepsze ;-) @kamilo23 Sorry za lamerskie pytanko, ale: Szto to byt Nemifor? Edytowane 25 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 o cholera...dop do domu wrocilem. Kurde nawet niepamietam zabardzo gdzie bylem. Pol nocy mi sie gdzies urwalo. Kurde jeszcz narabany jestem :mur: NIE mieszczac vodki z haineken, lechem, zubrem i kto wie z czym jescze ...ale kaca to niemam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) no tak wszyscy sobie tutaj imprezuja a ja biedny z sesja walcze <_< .... jeszcze tylko 5 dni a potem B) powrot do studenckiego trybu zycia :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Sorry za lamerskie pytanko, ale: Szto to byt Nemifor?Taka zajebista ukrainska wodeczka. ;) Polecam, czasem ja pije. :lol2: PS. I nazywa sie Nemiroff. :D Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 @Szalony Ahmed dobre :P qrde trzeba zaczac sie pakowac.. o 11 wyjezdzamy a ja jeszcze w lozku siedze jak kazdego dnia o tej porze :P (dobrze jest miec pc kolo lozka :P ) eejj pytanie mam... z jaka optymalna predkoscia sie jezdzi z bagaznikiem rowerowym na dachu w samochodzie... na ktorym sa przyczepione 2 rowery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Taka zajebista ukrainska wodeczka. ;) Polecam, czasem ja pije. :lol2: PS. I nazywa sie Nemiroff. :D po urodzinach wodkom za wschodniej granicy mowimy stanowe NIE :P Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Wlasnie, zapraszam do ManufaORT: ORT: ORT: ktury... Tego potwora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) @Szalony Ahmed Fajna historyjka, w realu musiało wyglądać zaje[ciach!]cie :lol: Tylko z tymi porami lekka wpadka, hehehe :razz: AragornPL nie przejmuj się dziewczynami ;) będzie dobrze znajdziesz lepszą :) statystycznie jest ich więcej :PEee tam, już powoli mi ta odchodzi w niepamięć, ale smutek nadal jest Edytowane 25 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Szalony Ahmed Ty to masz historyjki :D Szkoda że u mnie takich nie ma :P :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 @Santi Dzięki, nie wiedziałem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...