Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Dziś ! :P

Szalony Ahmed Spox historyjka :D

AragornPL nie przejmuj się dziewczynami ;) będzie dobrze znajdziesz lepszą :) statystycznie jest ich więcej :P

Znowu ciepły dzień się szykuje... ;[

W lipcu w Radomiu mistrzostwa świata w akrobacji lotniczej!! Będzie trzeba się przejść ;)

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

@serwal4

Jeśli masz dostęp do momentu gdzie jest login i pass w "gwiazdkach" to bez problemu złamiesz to wszystko ;)

@wheelerfan

Nie bylem pewny czy o to chodzi, wiec napisalem "jeżeli chodzi Ci o to...." a Ty sie musisz od razu wpiepszać?

Soker, nie wiem co do ceny ale auto normalnie LOL :D

Ja tam wczoraj 2 bronxy wypilem na meczu, argentyna przeszla i git :D

Przejść CS'a LOL :D Dobre :D

U mnie ładna pogoda, coś bede musial wymyslec, pojeździ sie na rowerku jak zawsze i pogra w Cs 'a :P

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem leciec na msze z okazji 30-lecia Czerwca 76' ale sie rozmyśliłem i obejze w TV na Polonii od 13,00 jest Live. A dzis o 18 wypadam na koncert.....Budki Suflera :lol: :lol: :lol: i znów będę szerzył patolgię po % :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba znow pizze dzisiaj robie, musze dojsc do perfekcji. Ide po szynke, koncentrat pomidorowy i cheja :>.

Szkoda tylko ze po jednej mojej wizycie w kuchni zawsze jest burdel ze godzine myje gary i wszystko inne co dam rade uwalic ciastem itp ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja przed chwilą wróciłem z wycieczki po Poznaniu ;] W Plazie byliśmy tylko chwile - reszta to był czas spaceru. Fajnie nie? 5 godzin spaceru w chyba 40 stopniowym ukropie ;] No ale grunt że było fajnie i juz planujemy kolejny wypad ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja przed chwilą wróciłem z wycieczki po Poznaniu ;] W Plazie byliśmy tylko chwile - reszta to był czas spaceru. Fajnie nie? 5 godzin spaceru w chyba 40 stopniowym ukropie ;] No ale grunt że było fajnie i juz planujemy kolejny wypad ;]

A nie lepiej do żabki sie na cos z tlenkiem siarki przejść??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zadam takie pytanko.. ;)

Ktos na forum ma w sigu pytanei ktore wyglada mniej wiecej tak:

<rejestrujac sie na forum zadaj sobie.. pytanie, czy potrafie w ogole myslec" ? ;) Moze ktos zna nick tej osoby? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...