_1t_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Aż zgłodniałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Piórek wez mi nie rob smaka o tej godzinie :D Wogle to chcialem sobie zrobic frytasy dzisiaj ale nie ma gdzie dostac starych ziemniakow a z mlodych to nie bardzo. Sa co prawda mrozone ale jakos nie mam przekonania. No chyba ze ktos poleci jakies konkretne (tylko nie z biedronki ;) to sobie jutro wsadze do piekarnika by sie podrumienily i zjem z ketchupem i pieczona kielbaska na grillu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 mak kejny sa dobre ale tylko te przeznaczony wyłącznie do frytkownicy, bo inne które można też przyrządzić w piekarniku są już gorsze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pioorek stworz temat na kulinariach o pizzy i daj tam ten przepis. Jako autor przepisu zaslugujesz na pierwszego posta. :P Patrzylem przed chwila i nie ma tam takiego tematu wiec zakladaj smialo. W tym temacie Twoje wypociny moga sie zmarnowac jak go do kosza wrzuca za jakis czas. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) 1-2-3 frytki sa ble, kiedys jadlem i jakies takie bez smaku, jabku pustw w srodku :/ Jadlem tez frytki Amici, Amino, cos takiego... dobre byly ;] Santi, juz poszlo, thx ;] Co taka cisza, juz do piekarnikow pobiegliscie? ;]]] Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) ... i dolewamy troche wody (2/4 szklanki)... 1/2 :?: Mowie wam, sprobujcie, to nic trudnego.Taaa jasne, jeszcze im proponuj. większość to pewnie przypala wode na herbatę :lol2: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 1/2, 2/4, co za roznica ;] Moglbym wrzucic jeszcze przepis na pierogi ruskie, ale to w sumie proste jest a i tak sily juz nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Wow!!! Ale kucharza mamy ;-) zawodowego... Ja tam w kuchni czuję się koszmarnie! Wody co prawda nie przypalam, ale z rzeczami trudniejszymi niż ugotowanie makaronu czy zrobienie naleśników, frytek, to różnie jest. Przy okazji: Dobrej nocy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nie rób ludzią smaka po nocy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Lubie pichcić, jednak z wyglądem to mi nie zawsze wychodzi. Zwolennikiem mojej kuchni jest mój stary który lubi jak cos zrobię. Zwykle takie żarło wygląda jak rzygowina ALE w smaku MNIAM MNIAM :) Aha dzisiaj była dalsza cześć przygód sąsiada ! coś koło 14.00 wyszedłem przed dom zapalić faje. Skończyłem jarać i słyszę jak coś jedzie na sygnale, za chwile ziuuuu przed domem przejechał radiowóz i zatrzymał sie koło sąsiada ! Po 2 minutach radiowóz odjechał. Usiadłem na schodach i głaskałem psa ... kątem oka widzę, że ktoś biegnie po drodze ! Patrzę a to wczorajszy "party kraszer" :D wraz z kierowcą malucha, biegną droga w stronę mojego stawu, targali ze sobą 24 pak piwa ! Nie minęły dwie minuty, znowu radiowóz jedzie i znowu zatrzymał się u sąsiada. Po 10 minut odjechł. Wyciągałem kleszcza psiulowi i znowu ktoś drogą jedzie ... a to ten wczorajszy dziadek pomyka żwawo na rowerze z kosą w ręce ! Nie minęły dwie chwile jak usłyszałem " Spier$@#$ dziadek jedzie". Głos dzidka " ja wam nogi z du#@ powyrywam" :D Normalnie nie wiem co sie chłopakom we łbach poprzewracało, wcześniej byli spokojni i nie pili, a teraz … :blink: ... gorzej niż ja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Ja az sam sobie smaka narobilem i wlasnie jem kanapke z swiezo ukiszonym ogorkiem [;. Mmm... Ahmed: Normalnie okolica rodem z amerykanskich filmow gangsterskich :> Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Piorek idz juz spac i nie mac ludziom po nocach :D Potem dziewczyna na mnie krzyczy zebym cos tam nie majstrowal w kuchni. Z gotowaniem nie mam problemow jakis wiekszych. :) Pierogi ruskie czy z kapusta i grzybami czy zrobienie tej pizzy ,spaghetti ,schabowy ,kurczak czy salatki to zaden problem. Bardziej zaawansowne potrawy to robi ona ;) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Ahmed: Normalnie okolica rodem z amerykanskich filmow gangsterskich :> Nie krakaj bo jeszcze mi tu strzelanin brakowało ... w sumie to są bo ten durny stary dziadek kilka razy dziennie (obojętnie czy noc czy dzień :mur: ) to rzuca petardy, żeby płoszyć lisy które mu wyżerają kury. Masakra. Mój stary sie kiedyś wkurzył ale nie powiem co zrobił :P Edit----- Ide zapalić faje ale sie trochę boję ... Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ok Devil, juz nie bede :P ;] Hehe Ahmed, ja bym sie tam nie wychylal, najpierw kosa, potem petardy - co bedzie nastepne? Granaty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ide spać ... znowu w tym ukropie, mam nadzieje ,że ten wiatrak szybko dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 pier***** to nie da sie zasnac, za cieplo jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) A tam... ja własnie wstałem ;-) Kolejny choler*** gorący dzionek się zapowiada, a ja jeszcze poza domem będę ;-( EDIT: U mnie na całym widnokręgu ani jednej chmurki Edytowane 26 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 czolem ludzie, kurde mam tak zapachny nos ze niemoglem zasnac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam wszytkich ;) Niebo bez ani jednej chmurki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 kurde te wasze chmurki to chyba do mnie sie zebraly....szare niebo az jest od tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ciagle nie mogę się przestawić na tryb wakacyjny i wstaję jak do szkoły :mur:. Bylem wczoraj na koncercie całe 15min :lol: potem w jakiś niewyjaśnionych okolicznościach znalazłem się w pubie :lol: Poznałem fajną dziewczynę tylko lipa bo zajęta. Wczoraj sobie odkurzyłem kompa porobiłem fotki plyty z prockiem i siedzą na allegro już :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Siema spamerzy :D Qrcze te 3 dni ZPP daja duzo do myslenia o glupim spamowaniu xD (czyt. liczenie stron itp) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 heja pozytywna ;) No mnie dzisiaj czeka wspanily egzamin ustny z analogow:) nie ma to jak 70km w cieplym pociagu w koszuli i spodniach na kant :D mam nadzieje ze za szybko koles nie podziekuje za przyjazd, stan wiedzy ok 8,5% i dlaczego jak ja mam egzaminy to musi byc 32*C :| @CarryOn no przeciez chyba nie jest jeszcze mezata :) wiec do dziela poki gps nie dziala nie wszystko stracone ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No a mi wiecznemu śpiochowi udał się wyspać i wstałem o 8 a na dodatek wygrałem mysz Mysz Techsolo TM-70 będę miał na czym sobie pograć. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Cze spamery. Uprzejmie donoszę, że poszliśmy sobie wczoraj z Kasią na "spacer". No i boli mnie dzisiaj głowa i jestem generalnie zepsuty. W związku z powyższym uprasza się o niedrażnienie płetwy. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 hi hi hi..... Sikor zaszalał :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kutwa a ja musze z psem do weterynarza jechać :? Wczoraj wbił się jej jakiś patyk w pysku i teraz nie może go otworzyć (nie chce ?) a jak już otworzy to nie może zamknąć :? Wygląda jak 7 nieszczęść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 hi hi hi..... Sikor zaszalał :D ;) No, zaszalał. Wczoraj w Mesie był muzyczny wieczór poświęcony Depeche Mode i new romantic. Kasia to lubi, no to poszliśmy sobie na "spacer". I teraz głófka boli. :P Rozwaliła mnie wczoraj jakaś ubrana na różowo blondi tekstem: - A ten Depeche Mode to techno czy hip-hop? Barmana wycięło z butów. Cały bar ryknął śmiechem, a panienka poszła sobie, jak zmyta. Skąd się takie pokemony biorą :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przecież każdy wie że Depeche Mode to czarny gangsta rap o_O ;) :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Rozwaliła mnie wczoraj jakaś ubrana na różowo blondi tekstem: - A ten Depeche Mode to techno czy hip-hop? Barmana wycięło z butów. Cały bar ryknął śmiechem, a panienka poszła sobie, jak zmyta. Deżawu B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...