BLANTMEN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zna ktoś z was jakieś fajne bijatyki na emulator co się zowie MaME ? No i ogólnie jakieś fajne gierki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 w Łodzi fajniutko :) i piękniutko jutro wracam do domu na kresy wschodnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Oj tak... w Łodzi fajniutko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ale moglo by byc cieplej, nie ma jak sie opalac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ale moglo by byc cieplej, nie ma jak sie opalacZwiększ kontrast, rozjaśnij monitor :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zwiększ kontrast, rozjaśnij monitor :D :D :DOczy i twarz opali a reszta ciała?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Aragorn, miales brac GS'a, co nie? Ja mam masakre na moim laczu, neostrada mi limit zarzucila i nie moge sobie w nic pograc, ledw ostrony mi sie wyswietlaja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Oczy i twarz opali a reszta ciała??Raczej napromieniuje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 nie sobie kupi katody UV i sie położy obok obudowy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Oczy i twarz opali a reszta ciała??Mozesz sobie usiasc na monitorze. ;) Ale nuda jest jak nie ma meczykow. :? Dobrze, ze jutro sa dwa cwiercfinalki. Argentinos do bojus. :ploom: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wiecie co?? Ide spać!! Dobrej Nocy :P Coś mi w głowie szumi po tych imieninach :wink: B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Umyty, najedzony :D Jutro ognisko :) . Gorzała się już chłodzi :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 coś mnie spamery oczy pieką i wymiękam ;) żegnajcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja tez lece bo cos nudno :wink: Tylko nie spac, ale pomecze troche w COD2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ja sie ciesze ze wreszcie mnie odwiedzila jakas normalna pogoda, czyli zachmurzenie i ~20C :) kumpel mnie poczestowal tabaka i znow mialem pol dnia zawalony nos, a powiedzialem sobie ze juz nie wciagam :) musze cos obejrzec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 eLo spamerzy!!! Widze że "padliscie" po ciężkim dniu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja jestem! a co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja zaraz ide lulu bo jakos spiacy jestem ;V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 statek, piła, tango... pa :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Rundkę w CS'a chyba sobie walnę zaraz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 W jakiego jak 1.6 to podaj IP!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 dobranoc spamerzy :D zzzZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZzzzzZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 moge kiedys zagrac w cs 1.6 ale mi sie teraz nie chce, po za tym nie mam zbyt wybornego skyyyla ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Co już spać poszli !? Przecież noc dopiero się zaczęła. Jadę po browary bo mam ochotę coś chlupnąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Ja jestem i wytrzymam tyle co wczoraj :D Jeżeli nie będzie padało to dam wam fotki kolejnego wschodu :razz: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Cieniasy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Rety 105 stron - nie macie co robić - jakby wam kompy pozabierać to by pewnie przestępczość wzrosła... Ja dziś ostatniego kolosa napisałem i wreszcie mam wakacje - niestety ostatnie - także muszę dobrze wykorzystać - Heroes of M&M V w drodze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja jeszcze nie spie, zastanawiam sie nad kupnem jakiejs gierki na neta. Myslalem o Guild Wars, ale jakos odrzuca mnie to, ze w PvP nie mozna rozwijac swoich postaci itp... moze Diablo II? Co mozecie polecic? :> Nie koniecznie crpg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 może sacred jest w kolekcji klasyki za 24zł.... zaraz się zwijam na spanie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) wzucie sobie kanal club [; jest taki program Jerry Sprenger chyba.. zdradzane zony i mezowie fajnie sie bija [; zastanawia mnie poco ludzie tam przychodza zeby tak sie ponizac Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...