Linoge Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja bym poszedł ale mi się nie chce :P (muszę się uczyć na egzaminy :? )egzamin nie zajac nie ucieknie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale u mnie na osiedlu bajera zrobili :D - kamera osiedlowa ;) Jak chcecie zobaczyć gdzie mieszkam to wejdźcie na http://www.smrw.lodz.pl/ i kliknijcie na Plac Słoneczny LIVE B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Ale u mnie na osiedlu bajera zrobili :D - kamera osiedlowa ;) Jak chcecie zobaczyć gdzie mieszkam to wejdźcie na http://www.smrw.lodz.pl/ i kliknijcie na Plac Słoneczny LIVE B) podejdz do tego białego samochodu na dole i pokiwaj mi :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) O 13.00 zostana wywieszone listy przyjetych do szkół ponadgimnazjalnych. BOJE SIE! Zostało jeszcze 58min. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez nemo1802 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 podejdz do tego białego samochodu na dole i pokiwaj mi :) Ale tak to bym musiał odejść od kompa :huh: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) zrób to dla nas :lol: aaaaa i co by było lepiej widać wejdz na dach tego samochodu :D Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 eragonek Wyjdż i nam pomachaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 eragonek czekamy! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 He he ... :D Zaraz wyjdę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A mi spalil mi sie modem od neo pare dni temu w te upaly, musialem pozyczyc od kumpla. Wiecie co musze wziac ze soba do nich (do punktu tpsa) ? sam modem i umowe czy caly pakiet? Mam prawo zadac sprzetu zastepczego? dodam tylko ze wrocilem z dzialki na wieczor i chcialem sobie zobaczyc co tam w necie slychac (i na purepc oczywiscie :) ) posiedzialem moze z 10 min i pyk, rozlaczylo mnie, i modem juz nie nawiazuje polaczenia z linia, ale polaczenie z kompem jest. Musze chyba dzisiaj do nich isc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) He he ... :D Zaraz wyjdę :P czekamy :lol: EDIT lol jakis kolo z siatami szedł mysłame ze to ty :lol: :lol2: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Misiu15go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja już podglądam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 czekamy :lol: Ok, obserwujcię biały samochód :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 eragonek dawaj do bialego samochodu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Widziałem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Heeeeee eragonek mi kiwal!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Widziałem :P :lol: mi też kiwał !!!! Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 mógł zrobic transparent PPC :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ooo - znowu! ;) Teraz to juz osoba publiczna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :D:D Zrobie taki transparent ..::PurePC::.. i zaczne nim machać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Teraz jak sie umowisz na randke to sie spotykaj z laska przy bialym samochodzie i daj nam wczesniej cynk :D Ocenimy dzidzie i popatrzymy na jakies akcje :D Normalnie reality szoł! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :D:D Zrobie taki transparent ..::PurePC::.. i zaczne nim machać :D Tylko powiedz kiedy ;) to będziemy oglądać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Oj oj nieladnie widzialem jak jakis pan szedl z psem i odsikal go kolo bialego samochodu w te kszaczory ;C Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Teraz jak sie umowisz na randke to sie spotykaj z laska przy bialym samochodzie i daj nam wczesniej cynk :D Ocenimy dzidzie i popatrzymy na jakies akcje :D Normalnie reality szoł! ;)Big Eragonek Show :D Tylko powiedz kiedy ;) to będziemy oglądać :POk, dzisiaj zrobie taki duży z kartonu ;) 1 litera=1 kartka A3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Oj oj nieladnie widzialem jak jakis pan szedl z psem i odsikal go kolo bialego samochodu w te kszaczory ;C To trza zlozyc odpowiedni meldunek gdzie trzeba... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 albo narysuj kredą na ulicy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Albo czarnym szprajem... Tylko wiesz... :ph34r: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Szkoda że mój blok jest obcięty :( Bym flage z okna wywieśił ;) albo narysuj kredą na ulicy :D Albo czarnym szprajem... Tylko wiesz... :ph34r: ;) Coś wykombinuje :P Edytowane 30 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobra ja ide sie ubrac bo jeszcze w pizamie siedzie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...