KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) eragonek : robisz ten transparent ? to dobry pomysł jest :DNie odpowie Ci, bo wyłapał jeden dzień ZPP. :P Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 No, Twój strach nie jest pozbawiony podstaw. Nie z przymiotnikami piszemy razem. Jeden dzień ZPP, zgodnie ze statutem szkoły letniej. Ty tak na serio ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ty tak na serio ? :]Chyba?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Żarty się skończyły :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Sikorku nie chcemy szkółki letniej, ponieważ mamy wakacje :-P. Niech płetwa też sobie zrobi wakacje :D, albo daj jej troche piwa :D. Prosimy o Wyrozumiałość :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Będzie się działo, odstrzał trwa :P Tak więc będe się rzadziej udzielał w tym temacie Liczę na wyrozumiałość Sikora i jego płetwy Pozdrawiam wszystkich! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Szkoła przetrwania :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :angry: Oj, coś czuję, że Wam w tym temacie urządzę wakacje pod tytułem: Z ortografią na ty. Zasady proste: Jeden wielbłąd, jeden dzień ZPP. :twisted2: Rozumiem, że jest to luźny temat, sam tu się wpisuję dosyć często, ale poziom musi być. Następny wielbłąd spowoduje inaugurację wakacyjnych zajęć. Czy może od razu zamknąć temat :?: :twisted2: A jak rozdrażnicie płetwę, to jeszcze mogę zorganizować Wam korepetycje z interpunkcji. EDIT: Aha, przypominam dla niezorientowanych, że rozpoczynanie zdania małą literą też jest błędem ortograficznym. Taki szczególik mały :twisted: Miało być oczywiście: w ogóle tylko zapomniałem spacji wcisnąć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 To ja juz nic nie pisze [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 51k0r z4cz4| w4k4cj3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 N3|, z05t4| n4uczyc13|3m ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) A ja jutro wyjeżdzam, nie będzie mnie przez jakieś 15-16 dni ;> ha! ;] Edytowane 30 Czerwca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Nie podoba się - nie zaglądaj ! EDIT : Wielbłąd jednogarbny [; Edytowane 30 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 |*13|2[)0|1 |\|@$ +\X/0j3 z[)@|\|13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 |*13|2[)0|1 |\|@$ +\X/0j3 z[)@|\|13Na forum nie używamy alfabetu h4x00r5ki3g0 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Dostanie 1 dzień ZPP za nieczytelne pismo. :lol: :lol: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jejku jaka pogoda :( a pojeździł bym sobie na rowerze :) jak u was z pogodą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie pochmurnie ale cieplo. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Radekesz popraw zdanie bo dostaniesz ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :D a ja na mazurach troch nudy ale udało się na pc zasiąść więc jak mogłem was nie odwiedzić:P pozdro i nie piszcie w takim temipie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Chwilę tu nie zaglądałem, u mnie pochmurno ale nie pada (jeszcze!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Sikora nie ma :) Rozda ZPP jutro pewnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Wygląda na to, że muszę trochę topic wstecz prześledzić, bo nie na bieżąco jestem z tymi nowinkami. Nic zabieram się za lekturę ;-) trochę stron napisaliście ostatnio... Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 umnie pochmurnie ale cieplo :D a ja na mazurach troch nudy ale udało się na pc zasiąść więc jak mogłem was nie odwiedzić:P pozdro i nie piszcie w takim temipiePrezenty rozdane. Naprawdę rozpoczynanie małą literą zdań jest błędem ortograficznym. Poza tym Mazury, jako nazwę własną, też należy potraktować z wielkiej litery. Ty tak na serio ? :]Yes, master. :-P Skoro istnieje spamerski temat, to chociaż niech będzie pisany poprawną polszczyzną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Cos cicho w tym temacie... ciekawe czemu. W ten weekend polowa forumowiczów dostanie po bananie :lol:. Tak na serio, to Sikor nie żartujesz? Bo nie wiem czy sie dalej idzielać ;] Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A byki literówki też uznajesz jako błąd ? Aha - Sikorku czego to Kasia uczy ? Polskiego ? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Cos cicho w tym temacie... ciekawe czemu. W ten weekend polowa forumowiczów dostanie po bananie :lol:. Tak na serio, to Sikor nie żartujesz? Bo nie wiem czy sie dalej idzielać ;] Nie żartuję, spójrz zresztą w swój blog ostrzeżeń. Wyedytowałeś bez upomnienia, praktycznie od razu, to zdjąłem Ci ZPP. A byki literówki też uznajesz jako błąd ? Aha - Sikorku czego to Kasia uczy ? Polskiego ? :twisted: Eee, to już nikt by nie pisał w tym temacie. :-P No, polskiego, nie wiedziałeś :?: :-P No to ja spadam do Mesy na chlanko, bawcie się dobrze. Jutro znowu tu będę. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Prezenty rozdane. Naprawdę rozpoczynanie małą literą zdań jest błędem ortograficznym. Poza tym Mazury, jako nazwę własną, też należy potraktować z wielkiej litery. Yes, master. :-P Skoro istnieje spamerski temat, to chociaż niech będzie pisany poprawną polszczyzną. Poprawna forma to "wielką literą" bez "z". :) Mogę się mylić, ale tak mówiła nam nasza kochana Pani polonistka, jeśli jednak się nie mylę proszę abyś obdarował siebie samego jednym dniem ZPP. ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 "Pseudonimy, jeżeli właściciel sobie życzy piszemy wielką literą, jest to nazwa własna, jakby nie patrzeć. Zgodnie ze statutem szkoły letniej w temacie "Nuda na PurePC" 1 dzień ZPP." Normalnie jak w wojsku [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Awansujmy Sikora na kaprala albo starszego sierżanta. Wprowadzi wojskowy dryl. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...