Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Muszą być % ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Tylko się umyje i powróce do spamowania tutaj tak jak 100 stron wcześniej :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja już idę spać...ale nie, żebym się bał. ;) Dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) No to do dzieła... EDIT: Ja narazie się nie boję... bardzo ;-). Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Może się przyłączę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) @pwlj Jak lubisz dreszczyk emocji i chodzenie po cienkiej granicy banowania to witamy ;-). Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Lepiej nie... chyba że umiesz pisać poprawną polszczyzną :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Swoją drogą, dostałem kiedys od Domika 3dniowy ZPP a jakoś mogłem posty pisać :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Polszczyzną umiem, umiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Nie ma takiego słowa w języku polskim. 10% + 1 dzień ZPP. Dobranoc. Za literówki miało nie być ZPP ani %, weźcie wyluzujcie, akcja Sikora jest fajna, ale imo inni trochę przesadzają. Jak moderacji naprawdę tak bardzo zależy na zamknięciu to po prostu zamknijcie ten temat, a nie walicie % na prawo i lewo myśląc, że w końcu sami zrezygnujemy z pisania tutaj. Również życzę dobrej nocy. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobra definitywnie ide się myć z/w. Może potem pogram w Heroes'a 5 oczywiście orginalnego :). Wie ktoś czemu ośla łączka nazywa się ośla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Swoją drogą, dostałem kiedys od Domika 3dniowy ZPP a jakoś mogłem posty pisać :).Cicho bo się wyda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wolę się nie domyslać ;-), bo za wyjaśnienie to dopiero bym % nałapał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 U kogo pada teraz za oknem? U mnie nieźle leje. Jestem aktualnie w Bielsku - Białej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Okolice Rzeszowa - cisza przed burzą :-D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A u mnie słońce świeci :P :D :D :D hmmm... dziwne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Skończyłeś jakąś imprezkę "bez"alkoholową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie cicho i ciemno ;) Ale z niecierpliwoscia czekam (od paru dni) na jakas porzadna burze ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Czy bez to nie pamiętam :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Dobra idę do łóżka, bo mamy północ, a po północy może moderacja jakąś nagonkę % na nocnych marków zrobi ;-). Dobranoc wszystkim! Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja też uciekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja nie uciekam, cieniasy ^^ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Mów za siebie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja dopiero co usiadłem do komputera. A Crosisa to rozumiem w 100%. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Hmm isc czy nie isc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja tez mam wielka chec posiedziec dzis przed kompem do pozna, ale nie wiem czy nie pomecze troche w COD2 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie idź :) . Radzę pisać z polskimi znakami :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobranoc forum. Dziś muszę się wyspać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Radzę pisać z polskimi znakami Why? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) a Wy nie macie co robic tylko nawalac 25 stron postow tygodniowo?:P taka propo siema wszystkim po mojej tygodniowej nieobecnosci :P Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...