Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Nie idź :) . Radzę pisać z polskimi znakami :) .

Nie każdy ma polskie znaki w systemie:]

EDIR: Siema Neo x, popraw zdanie bo za każdy błąd jest 1 dzień ZPP i 10% :D

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIR: Siema Neo x, popraw zdanie bo za każdy błąd jest 1 dzień ZPP i 10% :D

czy w mojej nieobecnosci zaszly jakies znaczace zmiany na forum bez mojej wiedzy i zgody? ;D

Cos Ty tyle robił?

aajj opalalem sie i jezdzilem na rowerku:P jutro moze pare fotek wstawie :)

Popraw się bo będzie kara.

poprawilem ;) ale wciaz nie wiem "o so chodzi" ;) a nie mam zbytnio juz sily po 6 h spedzonych w autku czytac 25 stron postow ;) Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, coś czuję, że Wam w tym temacie urządzę wakacje pod tytułem: Z ortografią na ty.

Zasady proste:

Jeden wielbłąd, jeden dzień ZPP. :twisted2:

Rozumiem, że jest to luźny temat, sam tu się wpisuję dosyć często, ale poziom musi być.

Następny wielbłąd spowoduje inaugurację wakacyjnych zajęć.

Czy może od razu zamknąć temat :?: :twisted2:

A jak rozdrażnicie płetwę, to jeszcze mogę zorganizować Wam korepetycje z interpunkcji.

EDIT:

Aha, przypominam dla niezorientowanych, że rozpoczynanie zdania małą literą też jest błędem ortograficznym.

Przeczytaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AAAAAAAAA!!! Gdzie jest moj pilot od tv! Od tygodnia nie widzialem telewizora na oczy!!!

edit: HA! mam :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamknelem bar [; ;] [;.

Ale ci ludzie pija :P

W ogole jeden koles, znam go troche, przyszedl po pracy sobie popic, wparowala jego zona i zaczela mu awanture robic, siedziala przy nim z godzine i ciagle meczyla go aby szedl z nia do domu, nawet mezowi nie da sie zrelaksowac po pracy, co za kobieta.

Moze pomysl Sikora nie jest taki zly? ;] Sam pewnie naucze sie pisac kilka slowek poprawnie ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neo_X coś Ty robił przez ten tydzień??? Wywieźli Cię na pustynię???

ps. Ogladaliście mecz?? Też wam w końcówce nawalił Polsat....?

bylem w Wałczu nad jeziorami :) 2208047[/snapback]

Zamknelem bar [; ;] [;.

Ale ci ludzie pija :P

W ogole jeden koles, znam go troche, przyszedl po pracy sobie popic, wparowala jego zona i zaczela mu awanture robic, siedziala przy nim z godzine i ciagle meczyla go aby szedl z nia do domu, nawet mezowi nie da sie zrelaksowac po pracy, co za kobieta.

skad ja to znam ;) u mnie takie akcje zdarzaja sie srednio raz na 2-3 tygodnie ;) najlepsze sa akcje kiedy typ zasnie przy stole a jego kobieta\zona\siostra\kochanka\i kto tam wie co jeszcze probuje go zaciagnac do domu ;) wtedy dopiero stoimy z obsluga i padamy sie smiechu co te osoby plci pieknej wymyslaja za wymowki ;) duzo z nich jest niecenzuralnych ;)

edit: aaleee dobra herbatke sobie zrobilem... w Wałczu mieli okropna wode w kranach.. jak sie zrobilo herbate.. to na dnie szklanki byla czysta woda a po powierzchni plywala zawiesina herbaty.. ktora nawet po wymieszaniu nie chciala za bardzo opasc... az sie w koncu wqrzylismy i zaczelismy kupowac wode mineralna w butelkach i ja na herbate robic... nie ma to jak warszawski chlor...

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Wy nie macie co robic tylko nawalac 25 stron postow tygodniowo?:P taka propo siema wszystkim po mojej tygodniowej nieobecnosci :P

czy w mojej nieobecnosci zaszly jakies znaczace zmiany na forum bez mojej wiedzy i zgody? ;D

aajj opalalem sie i jezdzilem na rowerku:P jutro moze pare fotek wstawie :)

poprawilem ;) ale wciaz nie wiem "o so chodzi" ;) a nie mam zbytnio juz sily po 6 h spedzonych w autku czytac 25 stron postow ;)

10% i 1 dzień ZPP

+

10% i 1 dzień ZPP

=

20% i 2 dni ZPP.

Trzeci post Ci daruję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leczył kaca :lol: Ale Sikor panikę zasiał, ZPP lecą na prawo i lewo...

ciekawe, czy mnie terz by dał ZPP, hyba nie bo fkońcu ja błenduf nie robię...

Zpp zapewne nie dostaniesz tylko od razu bana, ZPP jest za jeden błąd. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szalony Ahmed, to nie ja pisze w co drugim poscie 'Sikorku...'. ;)

Zaraz strajk zrobimy :> ostatnio to modne jest, wiec przy okazji nawet 3l0 bedziemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

500 zl za kazda lyzke maki ktora uzyje do zrobienia bagietki... oczywiscie jest to cene promocyjna, zazwyczaj biore 1k. za jedna lyzke maki wiec okazja jakich malo.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...