Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Hmm niech pomyślę ... Przyczepa ? - jest ! Truskawki ? - są ! Pudzian do ciągnięcia przyczepy ? - jest ! No i lipa, nie ma pompki żeby koła napompować. Chyba nic z tego nie będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) To sprzedam ci pompke za milion zlotych (taka do roweru :lol:). Co ty na to? Chcesz dalej prowadzic ze mna interesy? :P Edytowane 1 Lipca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Co ty na to? Chcesz dalej prowadzic ze mna interesy? :P No nie wiem, musiałbyś najpierw dać jedną bagietkę na spróbę, nie wiem czy warto się w to bardziej angażować. Pompka za jednego melona hmmmm a zamienisz się na pewne źródło ropy naftowej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Hmm... ok upieke jedna bagietke dla proby, tylko nie probuj uciekac z nia za granice. Spotkalem juz takich asow, z ruskiej mafii. Jeden nawet wyslal mi bagietke zapakowana w gazete i potem nie wiem czemu, ale do mnie strzelal :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie bój żaby, na pewno zostanę jeszcze jakiś czas ! Mam sporo interesów do załatwienia … jakiś Kaczyński chciał pożyczyć trochę szmalcu bo jakaś tam dziura czy coś, Kulczyk wisi mi ładną sumkę. Tak więc wiesz, jeszcze tu trochę zabawię :D Idę poczytać książkę i później lulu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 OK, dobranoc, ide spac... :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Pioorek popraw sobie niektóre posty, bo jak wpadnie nasz Nauczyciel to będzie kuku. ;) Swoją drogą - jeśli ktoś dostanie ZPP i wyedytuje post poprawnie to kara zostanie anulowana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A można edytować jak się dostanie ZPP?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Kolejne prezenty rozdane? Nie było mnie tutaj tylko 9 godzin ;-). EDIT: Co taka cisza? Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Leczył kaca :lol: Ale Sikor panikę zasiał, ZPP lecą na prawo i lewo... ciekawe, czy mnie terz by dał ZPP, hyba nie bo fkońcu ja błenduf nie robię... 10% i dzień ZPP. Ha, trafiła kosa na kamień ! :lol2: :blurp: Edytowane 1 Lipca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam towarzyszy forum :) właśnie wstałem i zjadłem śniadanie :P pogodna niczego sobie ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Witam ! :P Widze, że w szkółce letniej już spory odstrzał ;). Może dawajcie ZPP ale nie %... Pogoda dziś ładna i pewnie będzie ciepło :D. EDIT: Na niebie chmurki :D. Edytowane 1 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Kocham spać do 10.00 :D. Idę teraz na śniadanko bo przez całą noc nic nie jadłem. Jeśli kogoś interesuje pogoda w moim mieście to powiem, że jest pochmurno ale przyjemnie i co najlepsze wreszcie chłodno :). Miłego dnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 U mnie chyba zapowiada sie upalny dzien :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jest chłodno :blink: Słonko świeci. Dziwnie :unsure: Hm, jechałem przez pół godziny autobusem który śmierdział wódą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Hm, jechałem przez pół godziny autobusem który śmierdział wódą :wink:Inhalowałeś? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak. % i ZPP będą najlepszym lekarstwem na dysortografie :D Popieram tą akcję. Niech procenty zostaną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Widzicie, tak właśnie zarabia się w Poznaniu 7.5zł/h :lol: Po lewej ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Wypas ! Też tak chcę ! :lol: BTW: Co to za "praca" ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zamknelem bar [; ;] [;.Popraw to lepiej, bo może być dzisiaj jedną stronę w tym topicu mniej... Czas zjeść coś nareszcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Wypas ! Też tak chcę ! :lol: BTW: Co to za "praca" ? ;) Nie widzisz ,że chłopaki mają na budowie papierkową robotę - wytrzepują worki po cemencie :lol2: Ciepło, ładnie ... wiatrak od 2 godz. chodzi i chłodzi mi tyłek :D, idę dalej spać. Edit---------- Dzisiaj w totka jest do wygrania 8 melonów ! Edytowane 1 Lipca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dzisiaj w totka jest do wygrania 8 melonów ! Było, bo wczoraj pierwszy raz zagrałem, więc chłopcy nie liczcie na wygraną :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) I tak ja wszystko zgarne, może wam odpale kilka groszy . :lol2: Edytowane 1 Lipca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Wypas ! Też tak chcę ! :lol: BTW: Co to za "praca" ? ;) Ogólnie to praca przy budowie była, bo dzisiaj skończyliśmy. Takich luksusów to nawet w domu nie mam, bo co chwila jakieś przerwy były, jakieś jedzienie nam przynosili czy coś :lol2: . Fajnie było, jutro ulotki z tej firmy roznosze, bo to Ośrodek Szkolenia Kierowców remontowaliśmy, czyli też luzik. Największy lol i tak był dzisiaj, bo pracowaliśmy we dwóch od 8.00 do 10.00 czyli 2 (słownie dwie) godzinki i każdemu wpadło do kieszeni 50zł, czyli 25zł/h :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Ale dużo osób na PPC w cuda wierzy ;-). Nie grałem, nie gram i nie będę grał w totka... z moim szczęściem to 2 bym nigdy nie trafił :-P. Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ale dużo osób na PPC w cuda wierzy A jak wygram to Ty też zaczniesz wierzyć? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jak widzę swojego znajomego który cały czas przepierdziela sporo kasy na zakładach i nic nie wygrywa to mnie skutecznie odrzuca od "nałogowego" grania. Ja tam gram raz, może dwa w ciągu miecha - szczęściu trzeba pomóc !:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) @pluszek Jak mi odpalisz marny 1% ;-) to będę grał codziennie! Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam 17-letniego kumpla który u bukmachera zadłużył sie na kilka tysięcy.... :wink: edit: Dzieki Pasta Edytowane 1 Lipca 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Odpowiedź się znalazła ;-). EDIT: Aha ;-) bukmacher ;-). Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...