.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Bukmacher ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja mam 17-letniego kumpla który u buka zadłużył sie na kilka tysięcy.... :wink: Nie ma takiego słowa w słowniku, ban bez patrzenia i 20% grzywny. A tak na serio to można zachorować od tego hazardu. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie ma takiego słowa w słowniku, ban bez patrzenia i 20% grzywny. Już poprawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Jak ja zgarnę forsę z totka to kupię sobie purepc (Sikor jak to pisać?) i wyślę Sikora na wakacje, i będzie luz w naszym topicu. Oje pierwszy raz od niepamiętam kiedy napisałem zdanie z dużej litery. EDIT: Co za spokój tu zapanował?? Edytowane 1 Lipca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Co za spokój tu zapanował?? Każdy się boi i glupot nie wypisuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Każdy się boi i glupot nie wypisuje :wink: A konie dalej wapno mieszają :ploom: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 BLANTMEN, gdzie zrobilem bledy? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nuda.. wam też się nudzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) @Pioorek Zobaczysz jak tutaj ktoś z moderki wpadnie ;-) :-P. @Black_war Ja tyle co usiadłem, bo porządki... ;/ były w domu. Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jak sk*******... :( Do tego deszcz, mogło by już przestać, jak jest upał to narzekam, a znowu jak pada więcej niż dzień-dwa to w domu cały czas i nudyyy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja siedzę caly dzień i też mi się nudzi :wink: Jeszcze tylko 2 godzinki i meczyk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jeszcze tylko 5 dni i będzie very good! :D Ale jak sobie pomyśle, że za 2 miesiące szkoła to szlag mnie trafia ;((( Wkońcu to tak szybko zleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja zaraz pomykam do dziadka na urodzinki. Później do kumpla barmana bo niedawno wrócił ze studiów, musze zobaczyć tą jego mordę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) BLANTMEN, gdzie zrobilem bledy? ;] Gdzieś Ci tam kropki brakowało. :) Coś mi się zdaje, że połowa piszących w tym temacie poleci za brak kropek na końcu zdania ... :twisted2: Edytowane 1 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Gdzieś Ci tam kropki brakowało. :) Ten post był edytowany przez BLANTMEN: Dzisiaj, 15:36 Masa edytowanych postów się namnożyła ... czyżby kropek zapominali ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja się tam nie boje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze się okaże, że nie będzie miał kto jutro pospamować w tym topicu B) :lol2:. Wyglądam za firewalla i widzę, że pochmurno, na deszcz się zbiera, ale się zebrać nie może... już od 2 dni... Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Spiewamy wszyscy razem. :) I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, Nearly reach the sky, Then like my dreams They fade and die. Fortune's always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air. WEST HAM not ENGLAND. Go, go Portugal. Co tam u Was "spamerki"? :ploom: Edytowane 1 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja się tam nie boje :wink: Poczekaj tylko aż płetwa Sikora wróci. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Lekko zdenerwowany jestem. Nie działa mi strona mBanku. Pytałem znajomych - u nich śmiga. Chciałem zobaczyć czy już doszły przelewy i lipa. :mur: Edytowane 1 Lipca 2006 przez CarryOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Boje się, ale napisze. Mam pytanie do osób mieszkających w stolicy (Warszawa) . Czy na giełdzie komputerowej na ul.Batorego (koło "Stodoły") dostanę kartę pamieci SD 1GB do aparatu cyfrowego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Co tak cicho? Spodziewałem się, że zanim zacznę robić otwór na 12cm wiatrak w budzie, będzie tu już co najmniej 3 nowe strony, a tu nic od 16:18... Zawodzicie coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Sikor wprowadził reżim i każdy się go boi. Swoją drogą - Sikor skoro Kasia jest nauczycielką polskiego, to może pokusiła by się o zrobienie małego faq dla użytkowników forum ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A u mnie domek tynkuja a u was nie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Lekko zdenerwowany jestem. Nie działa mi strona mBanku. Pytałem znajomych - u nich śmiga. Chciałem zobaczyć czy już doszły przelewy i lipa. :mur:Napewno niedoszły:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja mialem gruba impre a wy nie X] (-40pln, -bluza, +strzal w skron od jakiegos drecha +utrata pamieci od tego momentu do rana) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamery :D Właśnie wróciłem z jednodniowego urlopu od forum. Wy też dostaliście po 10% ? :blink: Edytowane 1 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie, pisałeś z ortami. :D Portugal WIN! :) Też macie dziwne wrażenie, że Brazylia zjedzie Francję jak piekarzy. :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja mialem gruba impre a wy nie X] (-40pln, -bluza, +strzal w skron od jakiegos drecha +utrata pamieci od tego momentu do rana) Naprawde fajna impreza ;[. Współczuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Naprawde fajna impreza ;[. Współczuję.Miało być coś miłego na koniec sesji a wyszlo jak zwykle... Nie wem tylko czemu mi sie rejestracia wylaczyla po tym strzale, bo jak jeszcze wracalem z kumplem to szedlem prosto i gadalem normalnie, tak przynajmniej on twierdzi, i nie wiem czemu u niego kimalem skoro ja mam mieszkanie tylko 150metrow dalej :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...