Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Nie boisz się tak pisać? :twisted: ;-) Jeszcze Ziobro się dowie i będzie Cię ciągnął po sądach ;-) w naszym pięknym Kaczogrodzie.

Idę na 2 połowę meczu!

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabierz ze sobą Giertycha, Kaczyńskiego i Leppera. Wywieź gdzieś daleko np. do Czech niech tam burdelu narobią. RYDZYKA też zabierz !!!

To mial byc zart ?? Wywiezc to ja ich moge ale co najwyzej w kontenerze i na wysypisko smieci

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mial byc zart ?? Wywiezc to ja ich moge ale co najwyzej w kontenerze i na wysypisko smieci

A potem wrzuć do do smieciarki. Niech ich zmieli :razz: :razz: :lol: :lol: :D :D :lol2: :lol2: :banana: :banana: . Edytowane przez Mac'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie....

Ale było mi szkoda moich wieloletnich ulubieńców. Pamiętam jak byłem mały cały pokój miałem w plakatach piłkarzy Brazyli. Po finale we Francji nie odzwyłem się do nikogo przez tydzień...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego % za bledy w tym temacie. Rozumiem ZPP. Ide spac bo jestem po paru Duzych W i piwkach. Pozdro 1600. PAPA wam. Ja tez dostalem 10%, w sumie mam 30 % ale ciiiiiiiiiiiiiiiiii ;) nikt nic niewie , nikt nic nie slyszal.

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo, wlasnie przeszedlem bossa w devil may cry 3, bylo ostro: cala kase wydalem na srodki leczace ( po ich zuzyciu nie mozna bylo wczytac save i miec je dalej, tylko przepadaja, wiec mialem tylko 1 podejsce na przejcie bossa ! ). Gdy juz umierałem, myslalem, ze to juz koniec, wiec zaczalem naciskac wszytkie przyciski na padzie - i mnie to uratowało. Trwało to 25 min i do teraz mi sie trzesa rece... Pokonałem tego głupiego bossa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ostatnio nuda ... kurcze nic sie nie dzieje. Napiszesz coś w którymś temacie, to odpowiedź pojawia sie za pare godzin. Beeee

Teraz tylko czekam na zjazd w Gdańsku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo, wlasnie przeszedlem bossa w devil may cry 3, bylo ostro: cala kase wydalem na srodki leczace ( po ich zuzyciu nie mozna bylo wczytac save i miec je dalej, tylko przepadaja, wiec mialem tylko 1 podejsce na przejcie bossa ! ). Gdy juz umierałem, myslalem, ze to juz koniec, wiec zaczalem naciskac wszytkie przyciski na padzie - i mnie to uratowało. Trwało to 25 min i do teraz mi sie trzesa rece... Pokonałem tego głupiego bossa.

Nie wiem o co chodzi :wink: Ale mimo to jestem pod wrazeniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ostatnio nuda ... kurcze nic sie nie dzieje. Napiszesz coś w którymś temacie, to odpowiedź pojawia sie za pare godzin. Beeee

Teraz tylko czekam na zjazd w Gdańsku.

Szkoda że w Gdańsku za daleko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi, jako że jestem nerwowy, zawsze trzęsą się ręce jak staremu alkoholikowi bez grama wódki, jak nie moge przejść gry. Kilka razy to mało co, a by mi serce wysiadło :P :lol:

A którego jest zjazd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...