Gość Pioorek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja wlasnie z baru wrocilem ;] ale jako barman [;. Dorobie sie w te wakacje :lol:. Zrobcie kiedys zjazd w Gorzowie Wlkp ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dobra spamy trzymcie się. Ja spadam coś sobie do jedzenia zrobić, bo zgłodniałem. Może opierniczę na szybko ciasto z truskawkami, które mamcia upiekła. Dziwne, że tak mało zjedli. A co mi tam, wchłonę wszystko. Potem odkurze psx'a (pamiętacie jeszcze? stara ale jara konsolka) i zacznę dalej przechodzić FFIX, jestem w połowie 2CD w Lindblum, które zniszczyła królowa. Trzeba kupić uzbrojenie dla Viviego i Garnet ;) A pójdę spać gdzieś po 4 i wstanę o 12, może później :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dobra, biore mp3 i ide kimac juz. Jutro znowu na rowerek z rana a i wieczorem cos trzeba bedzie porobic na dworku, byle z dala od kompa ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 kurde 150 strona - to jakis jubileusz! :D musze przypostfuckerzyć ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja jestem super szczęśliwy, bo się dowiedziałem, że w przyszłym tygodniu prawdopodobnie dostane rower. Mój mi ukradli w grudniu. Teraz kuzynka ma mi dać rower za darmola, ale już taki lepszy ma być, wiem, bo na nim jeździłem i jest leciutki. Zresztą i tak ucieszyłby mnie każdy rower ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zresztą i tak ucieszyłby mnie każdy rower ;D Mogles powiedziec wczesniej, mam na struchu chyba dwa stare skladaki i jedna Ukrainke, mogle Ci wyslac... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zresztą i tak ucieszyłby mnie każdy rower ;D Gdzieś na strychu mam trójkołowy rowerek po kuzynce. Fajny nawet, cały różowy z takimi bajernackimi frędzelkami po bokach kierownicy. O ile dobrze pamiętam to z tyłu miał taki różowy koszyczek ... mógłbyś tam brow .. ekhem bidon wozić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Mogles powiedziec wczesniej, mam na struchu chyba dwa stare skladaki i jedna Ukrainke, mogle Ci wyslac... :wink:to mi wyslij... mowie serio!! taka ukraina to niezniszczalny czołg w porownaniu z tymi góralami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dzien dobry, ja na polecenie Lorda Vadera, ile kosztuje zamrożenie Hana Solo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Szkoda mi troche fajnej Ukrainki, ale skladaka moge spokojnie wyslac.... Tylko, ze bedzie z tym klopt :wink: na poczcie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Szkoda mi troche fajnej Ukrainki, ale skladaka moge spokojnie wyslac.... Tylko, ze bedzie z tym klopt :wink: na poczcie...... nie krępuj się, kurier na niej przyjedzie.. dasz rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ha, trafiła kosa na kamień ! :lol2: :blurp: No nieźle, dostałem ZPP :lol: - co prawda mogłem go samemu zdjąć, ale będę uczciwy (tak naprawdę to miałem dziś dużo roboty i brak czasu na gadanie). Pluskwa - co z tego, ze rower niezniszczalny jak waży 20kg :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 w sumie jesli chcesz fajna Ukrainke, to idz na jakis szrot to napewno znajdziesz, tam mozna nawet fajnego bicycle wyczarowac.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ...co z tego, ze rower niezniszczalny jak waży 20kg :lol: Bo to jest wielocypet bojowy ! Możesz nim rzucić w stronę wroga ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) w sumie jesli chcesz fajna Ukrainke, to idz na jakis szrot to napewno znajdziesz, tam mozna nawet fajnego bicycle wyczarowac.... :wink:no na tyle to ja wpadłem, ale jak mowisz ze masz do oddania, to ja z checią przygarne taką sierotkę ;D No nieźle, dostałem ZPP :lol: - co prawda mogłem go samemu zdjąć, ale będę uczciwy (tak naprawdę to miałem dziś dużo roboty i brak czasu na gadanie). Pluskwa - co z tego, ze rower niezniszczalny jak waży 20kg :lol: no i co z tego ze waży 20kg! przypakuje troche wnosząc go do piwnicy :D Dla mnie liczy sie frajda! Edytowane 1 Lipca 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie z Ukraina sie rozpedzilem, ale skladaka moge nawet dzis oddac.... Popytam sie sasiadow moze oni cós maja dla Ciebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie z Ukraina sie rozpedzilem, ale skladaka moge nawet dzis oddac.... Popytam sie sasiadow moze oni cós maja dla Ciebie :wink: no na niej to sie mozna rozpędzic, gorzej zatrzymać takiego potwora :D buuu.. wieje sciemą ;) im off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ukrainki troche mi zal, kiedys z chlopakami pojechalem na niej na podryw, ale nie wyszlo, zadna nie chciala.... :wink: Ale skladaka moge wyslac i dolozyc jednego starego BMX'a jadna niby kolazowke i jednego gorala....(prawie wszystko rozwalone :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) No wracam po kilku dniach lenienia sie w Boszkowie z moja lady i co widze ? 150 stron spamerstwa i zaden Sikor czy tam Orgiusz nie zakonczyl tego dziela ;) Co tu duzo pisac. Kazdy kto pracuje po 12-14 godzin czesto 6 dni w tygodniu wie co to znaczy te kilka dni urlopu. Mialy byc Wlochy (moja Anka chciala zwiedzic Wenecje i plynac gondola) Narazie ze wzgledu ze wlasnie od tygodnia mieszkamy w nowym (wlasnym i nie wynajmowanym) mieszkanku troszke pieniazkow poplynelo. Mialo byc w te wakacje inaczej mialem miec 2 tygodnie urlopu, ale nic z tego :| W kazdym razie nie zaluje tych kilku dni bo bylo naprawde super :P A wczoraj przyszedl gosc z Dialogu podlaczyl jakis tam kabelek w pokoju ,wreczyl mi Kamere Labtec (za darmo ;) ) oraz modem ADSL. I sobie sciagam torrenty z predkoscia do 1024 kb/s (128 KB/s). W porownaniu do mojej dawnej sieci 512/512 osiedlowej, ciagle sie psujacej z lagami w grach 999 i niestabilnym transferem to niebo a ziemia. Wkurzaja mnie tylko pingi w COD 2 i Q3 gdzie dochodza nawet do 80 co troszke IMO przegiecia ale i tak idzie grac ;) Tyle odemnie. Dopisze tylko ze dzis przez 10 minut wpatrywalem sie w TV jak sedzia zagwizdal w 93 minucie meczu Zabojady:Brazylia :| To nie tak mialo byc ehh ;( Pozdro Edytowane 2 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Popraw lepiej te 'uw', jak Sikor wpadnie, to bana ci wlepi :P ;) Ile placisz za net? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Taa faktycznie byk i to jaki ;) Zemczony troche jestem wiec moze sie zdarzyc... Ile plece ? Normalnie za lacze 1 mbitowe w Dialogu z zew IP placi sie jakos ~135 zeta ja place troszke mniej bo reszta doplaca moja firma ;) ,a net jest mi potrzebny w mojej pracy jak i rowniez w domu. A to ze mialem w nowym miejscu zamieszkania do wyboru albo Neozdrade, Chello lub Dialnet i jakos tam siec radiowa (ponoc strasznie kiepska) wybralem Dialnet DSL ;) Do tpsy jakos mam uraz nie wiem czemu ;) P.S Piórek dzieki za zyczenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie wiem jak Wy ale ja idę spać. Jutro mammase rzeczy do zrobienia a wieczorekim impreaz. Trzeba się wyspać! Dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam wszystkich, a szczególnie postfuckerów!!! Już wstałem :-P, dzisiaj się imprezka rodzinna szykuje ;-), przewalone, nudy będą, że masakra... Czekam na poniedziałek już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamery ! :D Co tam u was słychać ? ;] Edytowane 2 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 i po urlopie...domek, jeziorko, :D kolezanki :D esh szybko minely te 5 dni :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ZIBI_PL zdanie zaczynamy z wielkiej litery ! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 I stawiamy kropki. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Esh...po tych paru dniach w lesie nad jeziorkiem to troche zdziczalem chyba :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Łii... za chwile wyjazd nad jezioro Piaseczno :D Odpocznę od forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam ! :P Co tam słychać?? Francja wygrała B) :banana:, Brazylia do domu :-P. Dziś ciepły dzień będzie, na niebie brak chmur. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...