Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pioorek

Ja uzywam ceramique (czy jak to sie pisze ;)).

Devil, nie wiem jakim cudem to sie stao, telefon musial uszkodzic kabel :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A ja już mam problem z telefonem :lol: Jak podłączam kabel pod usb, potem do telefonu nic sie nie dzieje, stery już zainstalowałem ale w moim komputerze nie widać nowego urządzenia, wcześniej jak kopiowałem zdjęcia z aparatu wszystko było dobrze. Ktoś coś doradzi?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

ja juz mam dosyc przebojow z kablami do tel/komp

Żaden nie działał?? :lol: Poza tym popraw byka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Oprócz małej literki i braku polskich znaków to ja tam żadnego byka nie widzę, uświadom mnie Grzesiu???

Mała litera jest bykiem, tak pisał Sikor na stronach wcześniejszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A Ty co stales sie nowym mentorem/guru na temat pisowni w jezyku polskim? :blink:

Nie. Bardzo lubie poprawną pisownie, można unikać polskich znaków, ale żeby to miało sens trzeba napisać to bez ortów ;] .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Bardzo lubie poprawną pisownie, można unikać polskich znaków, ale żeby to miało sens trzeba napisać to bez ortów ;] .

Od jakiegoś czasu widzę, że od poprawnej pisowni bardziej lubisz i cenisz coś, co się nazywa postfuckerstwo... Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No faktycznie, to ze zaczalem zdanie z malej litery jest powaznym bledem burzacym caly sens zdania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Od jakiegoś czasu widzę, że od poprawnej pisowni bardziej lubisz i cenisz coś, co się nazywa postfuckerstwo...

Ale tylko w tym temacie.

No faktycznie, to ze zaczalem zdanie z malej litery jest powaznym bledem burzacym caly sens zdania

Dożywocie dostaniesz od Sikor'a ;] .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, ze jak miales w sigu jakich kolwiek zamiast jakichkolwiek to nie lubiles poprawnej pisowni. Dopiero jak Sikor zaczal rozdawac % w tym temacie za bledy ortograficzne to polubiles "polska jazyk". :? Czyzby byla to niezbyt udana proba przypodobania sie moderatorowi? :D Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Eh, grzechu tylko napisal, zeby carson porawil byka, nie jeden z was juz kogos upominal i nagle do grigoriego sie przyczepiliscie.

Prosze sie nie klocic bo dam zaraz kazdemu bana i sie skonczy :P ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Rozumiem, ze jak miales w sigu jakich kolwiek zamiast jakichkolwiek to nie lubiles poprawnej pisowni. Dopiero jak Sikor zaczal rozdawac % w tym temacie za bledy ortograficzne to polubiles "polska jazyk". :? Czyzby byla to niezbyt udana proba przypodobania sie moderatorowi? :D

Wzrokowo mi nie pasowało i miałem napisane razem. Co do przydobania sie to odkryłeś prawdę :oops:

EDIT: Dzięki Pioorek.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
:* .
Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzrokowo mi nie pasowało i miałem napisane razem. Co do przydobania sie to odkryłeś prawdę :oops:

EDIT: Dzięki Pioorek.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
:* .
Grzechu troche nie zrozumiales mojego posta, jakichkolwiek jest poprawnie. :D Przeczytaj jeszcze raz mojego posta wczesniejszego.

@Pioorek

Ja sie nie kloce, Twoj ban moze kazdego z nas sporo kosztowac. Chociaz bana z pizzy bym chetnie przyjal na twarz. :P

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grzechu troche nie zrozumiales mojego posta, jakichkolwiek jest poprawnie. :D Przeczytaj jeszcze raz mojego posta wczesniejszego.

Źle zrozumiałem przez mój nos ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zauważyć, że nudno na forum się zrobiło. Mam nadzieję, zę przeczytacie ten post, bo to poważna sprawa. Nie daj Boże jakaś epidemia nudy wybuchnie. Poważnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier.... jakis festyn mi przed blokiem odwalili zaraz kur..... dostane . Lupia od 12 a beda do 24 ;/ ja pierdziele nie wytrzymam chyba ide gdzies na fajke zdala od tego halasu.

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier.... jakis festyn mi przed blokiem odwalili zaraz kur..... dostane . Lupia od 12 a beda do 24 ;/ ja pierdziele nie wytrzymam chyba ide gdzies na fajke zdala od tego halasu.

A jaka muzyczka leci? Cos ala 'dicso z pola'? :lol: U mnie w glosnikach w tym momencie slychac Everlast'a i utwor Black Jesus. Polecam. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies discopolo nawet niechce mi sie tego sluchac , wiem ze pozniej ma byc jakis don wasyl :mur: jakis cygan. Festyn spoldzieliczosci najgorszemu worogowi tego nie zycze, umnie leci COMA teraz tak ze bym nie slyszal tego calego pieprzenia przed blokiem. Sorry za przeklenstwa ale musialem sie gdzies wyladowac.

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może taki mały OT ( o ile można o tym mówić w oślej ;) ) jeżeli kogoś z was ogarnia NUDA ( a o tym jest temat ) polecam sciągnąć teledysk Crucified zespołu Army Of Lovers :) totalna masakra :D Oczywiście nie myślcie sobie że ze mną coś nie ten tego - jestem metalem ;)

Teledysk dostępny o tu

Pozdro dla wszystkich userów Ppc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...