Patryk555 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nikt nic nie pisze, bo jest ladna pogoda i wszyscy siedza na dworze, a nie przed ekranem, i wam radze zrobic to samo, ja lece sie opalac, bezchmurne niebo i 30* :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Własnie wstałem, zobaczyłem dzisiejszą listę tego co mam zrobić ... i już od samego czytania się zmęczyłem. Ide zjeść jakieś śniadanie i wio do roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co to za skrót "ZPP", który otrzymujemy, po pisaniu złą polszczyzną ?? :D A tak w ogóle mam pytanko, jaki jest tytuł piosenki, która leci między 14-15 w rmf o jakiś rewolucjach, kaczorach, donaldach, czyli głównie o naszym Rządzie Polskim ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Co to za skrót "ZPP", który otrzymujemy, po pisaniu złą polszczyzną ?? icon_biggrin3.gif A tak w ogóle mam pytanko, jaki jest tytuł piosenki, która leci między 14-15 w rmf o jakiś rewolucjach, kaczorach, donaldach, czyli głównie o naszym Rządzie Polskim ?? icon_lol.gifRegulamin sie kłania ;) . ZPP - Zakaz Pisania Postów. ZKU - Zawieszenie Konta Użytkownika. A ta piosenka to Lech Janerka i Sidney Polak Konstytucje. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Za uwazylem , przynajmniej sie czegos naucza. Ja sie nauczylem i stawiam juz .... I zaczynam zdania od duzej LITERY :).To jeszcze się naucz, że piszemy "zauważyłem" a nie tak jak w cytacie. Przecinek stawiaj od razu po wyrazie, bez spacji. 1 ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) @eragonek W tym temacie bardzo pasowałby następujący tekst: Asta la vista, baby. :twisted2: Jesli ma byc poprawnie to powinno to wygladac tak: Hasta la vista, baby. Touchdown! ;-) Edytowane 4 Lipca 2006 przez S_Works Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) O kurdę, właśnie zobaczyłem tą stertę drewna która trzeba porąbać i ułożyć. ! Przez tydzień tego nie zrobię . Heheh ,żebyście się nie nudzili to mam małe zadanko . Średnica stosu to 3 metry a wysokość jakieś 2 metry (powiedzmy ,że to jest idealny stożek) Hmm obliczając średnio ,że jeden wałek drewna ma długość 65 cm i średnicę 25 cm to ile tam jest tych klocków ? Jednego klocka przerąbuję około 32 sekundy. Około 1/4 tych klocków nie wymaga rąbania. Może mi ktoś obliczyć ile godzin zajmie mi wykonanie tej pracy ? Edytowane 4 Lipca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 @Szalony Ahmed Straszna matematyka - nie podejmę się, bo wakacje są :-P. Poza tym witam wszystkich forumowiczów!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) mayo, jeżeli chcesz być dokładny to serwis powinien być raczej wielki. Bardziej pasuje IMHO wyszukiwarka, czyli wielka.Zdanie zaczynamy z duzej litery. :P Zgodnie z cennikiem: 10% + 1 dzień ZPP. :ploom: :twisted2: Braklo mi niestety mocy by ta kare wyegzekwowac. :D Edytowane 4 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ktoś chce ze mną pospamować? Jak mnie nie było kilkanaście godzin to trochę nowych postów przybyło ;-). I prezentów nawet trochę rozdano :-D. Jacy moderatorzy łaskawi są... ;-) Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja tam sobie do 17:00 mogę posmamować:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Miło ;-), bo ja się w domu nudzę, na podwórku gorąco :-D. Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Za uwazylem , przynajmniej sie czegos naucza. Ja sie nauczylem i stawiam juz .... I zaczynam zdania od duzej LITERY :). To jeszcze się naucz, że piszemy "zauważyłem" a nie tak jak w cytacie. Przecinek stawiaj od razu po wyrazie, bez spacji. 1 ZPP. Tylko na to czekałem, aż ktoś zainterweniuje :lol: Edytowane 4 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Oj gorąco, gorąco ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zdanie zaczynamy z duzej litery. :P Zgodnie z cennikiem: 10% + 1 dzień ZPP. :ploom: :twisted2: Braklo mi niestety mocy by ta kare wyegzekwowac. :D Nie bardzo. Nie zauważyłeś, że jest to nick :?: Napisałem go zgodnie z intencją właściciela. Ba, nawet boldnąłem (takie przyzwyczajenie z phpBB). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ja postanowiłem ortografię na forum podciągnąć sobie, bo się przyda ;-), np. na maturkę będzie jak znalazł. Swoją drogą popieram, żeby całe forum objąć akcją! Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jesli ma byc poprawnie to powinno to wygladac tak: Hasta la vista, baby. Touchdown! ;-) Zgadza się. Google wypowiedziały się najpierw w mojej wersji, a potem w twojej. Hiszpańskiego nie znam. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Powiem wam że całkiem fajny jest ten Spellbound :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaintalowałeś? Ja chwilę miałem aspella czy jak to się zowie, ale zrezygnowałem potem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie bardzo. Nie zauważyłeś, że jest to nick :?: Napisałem go zgodnie z intencją właściciela. Ba, nawet boldnąłem (takie przyzwyczajenie z phpBB).Oczywiscie, ze zauwazylem. To taki "joke" byl. :P Musze opuscic ten temat, bo spamowanie wciaga jak bagno. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Nom, zainstalowałem ;] EDIT Idę na dworek :D Edytowane 4 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Oczywiscie, ze zauwazylem. To taki "joke" byl. :P Musze opuscic ten temat, bo spamowanie wciaga jak bagno. :D A gdzie tam ;-)... @eragonek Szkoda... Kto jest chętny do spamowania w tym topicu EDIT: Nikt? :-( Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Sikor mam pytanie, czy jak ktos pisze szybko i spacje zbyt wczesnie naciska znaczy sie przed skonczeniem wyrazu to tez jest blad? Np. : "za szybk opisz ebo ni elubi epomalu" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ja wale ale gorąco, nic mi się nie chce ... nawet oddychać mi się nie chce. Obliczy ktoś ile zajmie mi to rąbanie drewna, muszę się psychicznie przygotować. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Sikor mam pytanie, czy jak ktos pisze szybko i spacje zbyt wczesnie naciska znaczy sie przed skonczeniem wyrazu to tez jest blad? Np. : "za szybk opisz ebo ni elubi epomalu" :PNie jestem Sikorem, ale Ci odpowiem. :P Tak, to jest blad. ;) Nikt nie bedzie analizowal czy te bledy sa spowodowane pospiechem piszacego czy sa zrobione 'umyslnie'. :D Moze mi ktos powiedziec gdzie powinienem postawic przecinki by moj post byl bezbledny? Edytowane 4 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Nareszcie ktoś się odezwał, bo taka dziwna cisza tutaj panowała. @balrogPL: Wg mnie błąd jak się patrzy, czekamy na opinię Sikora. EDIT: 162 strona moja ;-). Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 @Szalony Ahmed Popraw sobie posta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Przecinki mozna stawiac w szybkiej odpowiedzi, gdy piszesz posta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nuda. Dobra definitywnie wracam do spamowania w tym temacie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pasuje coś przegryść, bo głodny jestem ;-). Jakie macie sposoby na zabicie nudy oprócz spamowania w tym topicu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...