Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ja lubie czasem muzyki słuchać. :) Często gram. ;) Czytam również większość topiców na PPC. :) Kto zagra przez multi i założy serwa w: HOMM 5 C&C Generals / Zero Hour ET - uwaga celność znacząco spadła od kiedy gram w RPG i RTS :) Diablo 1 - ale nie mam sprawnej płyty Warlords Battlecry 2 :) edit Dziękuje Sikorowi za to, że na stałe zaszczepił we mnie pisanie ze wszystkimi polskimi znakami. ;) Jednak w innych tematach nadal zaczynam zdanie z małej litery. ^^^^^^ Edytowane 4 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 O kur ... dę, właśnie zobaczyłem tą stertę drewna która trzeba porąbać i ułożyć. ! Przez tydzień tego nie zrobię :blink:. Heheh ,żebyście się nie nudzili tooooo mam małe zadanko :D. Średnica stosu to 3 metry a wysokość jakieś 2 metry (powiedzmy ,że to jest idealny stożek) Hmm obliczając średnio ,że jeden wałek drewna ma długość 65 cm i średnicę 25 cm to ile tam jest tych klocków ? Jednego klocka przerąbuję około 32 sekundy. Około 1/4 tych kolcków nie wymaga rąbania. Może mi ktoś obliczyć ile godzin zajmie mi wykonanie tej pracy ? Według obliczeń masz ok 864 klocków do porąbania jeden to 32 sek. , a wszystkie to ok 7h 30 min. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Właśnie spalił mi się super, mega zasilacz Colorshit (albo już był spalony :unsure:). Chciałem go sprawdzić, ale jeszcze na szczęście nie podłączyłem go do drugiego kompa, którego składam (starego dziada). Tylko podpiąłem kabel, piknąłem listwą zasilającą, a tu dymek :wink2:. Następnie kolejna rzecz do tego kompa. Karta graficzna z zatartym wiatraczkiem. Wyjąłem go, wziąłem w palce, chce nasmarować a ten mi pękł :blink:. Dzisiaj się już lepiej nic nie tykam, bo jeszcze coś zepsuje ;). Jakieś jaja sobie jeszcze robią. Lata blisko samolot, nawet spory na wysokości bloków, a tuż przed nimi się wzbija. Fajna zabawa, ale bez jaj. Jak walnie w któryś to będzie miał ;]. Edytowane 4 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 To jak z tymi grami? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Siemaneczko wszystkim, właśnie wtóciłem z ZPP..... Widzę, że się chłopaki postaraliście 6 stron w jeden dzień :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Karta graficzna z zatartym wiatraczkiem. Wyjąłem go, wziąłem w palce, chce nasmarować a ten mi pękł :blink:.Albo jesteś nerwowy albo masz za dużo siły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja mogę zagrać w ET, ale nie teraz, za gorąco, jestem taki zmulony że szok ;-), mam dwadzieścia kilka stopni w pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Mam do was takie pytanko . Kupiłem sobie monitor 21 " i podłączyłem go zażuciłem rozdzielczość 1280 x 1024 i odświerzanie 100 Hz ale po 7miesiącach troche mi się wzrok rozregulował i mam pytanie jaka powinna być prawidłowa rozdzielczość dla takiego monitora ? A i ta pare miesięcy to siedziałem na rozdzielczości 800 x 600. :) Zarzuciłem odświeżanie (nawet taki jest przycisk na przelgądarce). :twisted: Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Albo jesteś nerwowy albo masz za dużo siły :) Tak się teraz przyglądam i on był już popękany ;]. Może uda mi się wstawić w jego miejsce wiatraczek od kieszeni dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Siemaneczko wszystkim, właśnie wtóciłem z ZPP..... Widzę, że się chłopaki postaraliście 6 stron w jeden dzień :wink: Staramy się jak możemy ;-). Dostałeś ZPP i zadziałało Ci - :lol: mi nie, ale o tym sza B). Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Dostałeś ZPP i zadziałało Ci - mi nie, ale o tym sza Nawet słownik języka polskiego dodalem do domowych... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Biblioteka się powiększa ;-). Ja sobie teraz z nudy książkę czytam ;-) - tylko proszę się nie śmiać :mrgreen:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja żeby sprawdzić pisownie włączam google i wpisuje jakis wyraz, jeśli jest z błędem pojawia się "Czy chodziło Ci o: dużo". :) Po co czekać aż znajdzie słowo w słowniku? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 tylko proszę się nie śmiać A dlaczego mamy się śmiać, też lubię poczytać, ale tylko książki popularno-naukowe, bo opowiadania i niesamowite historie mnie nie interesują... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wiesz, bo wakacje są :-D, więc moi koledzy twierdzą, że jest to odpoczynek od: szkoły, książek, nauczycieli i wkuwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Przy książce można też bardzo miło odpocząć..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Też tak uważam... Zostało (jak się nie pomyliłem!) 148 postów do jubileuszowego 5000. Może mały konkursik, kto Go napisze? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Czemu nie, heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 W nagrodę dostanie 10 ZPP... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Też tak uważam... Zostało (jak się nie pomyliłem!) 148 postów do jubileuszowego 5000. Może mały konkursik, kto Go napisze? ;-) Oj będzie kara za liczenie postów :D. Wiem coś o tym :unsure: .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ehh ale ciepło :? ... Może kiedyś ktoś zagra w Call of Duty?? Pytam się już drugi raz... ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Serio z tą karą? ;-) Bo posta wyedytuje :-P :-D. W nagrodę proponuję kasację % za spamowanie w tym topicu! Tylko czy kochana moderacja na to pójdzie? Proszę o odpowiedź ;-). Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 W nagrodę proponuję kasację % za spamowanie w tym topicu! Tylko czy kochana moderacja na to pójdzie? Oj będę się czaił na tego 5000., 30 to trochę za dużo... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kiedy tyle dostałeś? Za ortografię w tym topicu? Ja dostałem malutki prezencik - 10, ale może to jeszcze nie koniec ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ide na powietrze :P. Bo mnie głowa boli :-| . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Haha, a Sikor zrobi psikusa i zamknie topic przy 4999 poscie. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Kiedy tyle dostałeś? Za ortografię w tym topicu? Szalało się :wink: Między innymi Tak :sad: Edytowane 4 Lipca 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Haha, a Sikor zrobi psikusa i zamknie topic przy 4999 poscie. :twisted:Może nie ;-), bo gdzie będę posty nabijał :lol2: :razz: ? @pluszek Popraw to, bo zaraz będą kolejne %. Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) mrjeremiasz Ty też zmień, bo mnie zacytowałeś i nietrudno się kapnąć.... :D Edytowane 4 Lipca 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wyedytowane ;-). Myślę jednak, że moderacja byłaby wyrozumiała... :-P Może jednak lepiej nie ryzykować, bo jeszcze płetwa się rozgniewa i faktycznie zamknie nam topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...