Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubie czasem muzyki słuchać. :) Często gram. ;) Czytam również większość topiców na PPC. :)

Kto zagra przez multi i założy serwa w:

HOMM 5

C&C Generals / Zero Hour

ET - uwaga celność znacząco spadła od kiedy gram w RPG i RTS :)

Diablo 1 - ale nie mam sprawnej płyty

Warlords Battlecry 2

:)

edit

Dziękuje Sikorowi za to, że na stałe zaszczepił we mnie pisanie ze wszystkimi polskimi znakami. ;) Jednak w innych tematach nadal zaczynam zdanie z małej litery. ^^^^^^

Edytowane przez Black_war

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kur ... dę, właśnie zobaczyłem tą stertę drewna która trzeba porąbać i ułożyć. ! Przez tydzień tego nie zrobię :blink:.

Heheh ,żebyście się nie nudzili tooooo mam małe zadanko :D. Średnica stosu to 3 metry a wysokość jakieś 2 metry (powiedzmy ,że to jest idealny stożek) Hmm obliczając średnio ,że jeden wałek drewna ma długość 65 cm i średnicę 25 cm to ile tam jest tych klocków ? Jednego klocka przerąbuję około 32 sekundy.

Około 1/4 tych kolcków nie wymaga rąbania. Może mi ktoś obliczyć ile godzin zajmie mi wykonanie tej pracy ?

Według obliczeń masz ok 864 klocków do porąbania jeden to 32 sek. , a wszystkie to ok 7h 30 min. Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie spalił mi się super, mega zasilacz Colorshit (albo już był spalony :unsure:). Chciałem go sprawdzić, ale jeszcze na szczęście nie podłączyłem go do drugiego kompa, którego składam (starego dziada). Tylko podpiąłem kabel, piknąłem listwą zasilającą, a tu dymek :wink2:. Następnie kolejna rzecz do tego kompa. Karta graficzna z zatartym wiatraczkiem. Wyjąłem go, wziąłem w palce, chce nasmarować a ten mi pękł :blink:. Dzisiaj się już lepiej nic nie tykam, bo jeszcze coś zepsuje ;).

Jakieś jaja sobie jeszcze robią. Lata blisko samolot, nawet spory na wysokości bloków, a tuż przed nimi się wzbija. Fajna zabawa, ale bez jaj. Jak walnie w któryś to będzie miał ;].

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta graficzna z zatartym wiatraczkiem. Wyjąłem go, wziąłem w palce, chce nasmarować a ten mi pękł :blink:.

Albo jesteś nerwowy albo masz za dużo siły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was takie pytanko . Kupiłem sobie monitor 21 " i podłączyłem go zażuciłem rozdzielczość 1280 x 1024 i odświerzanie 100 Hz ale po 7miesiącach troche mi się wzrok rozregulował i mam pytanie jaka powinna być prawidłowa rozdzielczość dla takiego monitora ? A i ta pare miesięcy to siedziałem na rozdzielczości 800 x 600. :)

Zarzuciłem odświeżanie (nawet taki jest przycisk na przelgądarce). :twisted:

Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemaneczko wszystkim, właśnie wtóciłem z ZPP.....

Widzę, że się chłopaki postaraliście 6 stron w jeden dzień :wink:

Staramy się jak możemy ;-).

Dostałeś ZPP i zadziałało Ci - :lol: mi nie, ale o tym sza B).

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak uważam...

Zostało (jak się nie pomyliłem!) 148 postów do jubileuszowego 5000. Może mały konkursik, kto Go napisze? ;-)

Oj będzie kara za liczenie postów :D. Wiem coś o tym :unsure: ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio z tą karą? ;-) Bo posta wyedytuje :-P :-D.

W nagrodę proponuję kasację % za spamowanie w tym topicu! Tylko czy kochana moderacja na to pójdzie? Proszę o odpowiedź ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, a Sikor zrobi psikusa i zamknie topic przy 4999 poscie. :twisted:

Może nie ;-), bo gdzie będę posty nabijał :lol2: :razz: ?

@pluszek

Popraw to, bo zaraz będą kolejne %.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyedytowane ;-).

Myślę jednak, że moderacja byłaby wyrozumiała... :-P Może jednak lepiej nie ryzykować, bo jeszcze płetwa się rozgniewa i faktycznie zamknie nam topic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...