eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Właśnie wróciłem z dworu i przygotowuje się do meczu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 @pluszek Chyba jednak musisz poprawić trochę ortografię :lol:. "Nie" z przysłówkami odprzymiotnikowymi w stopniu równym piszemy łącznie, a z w wyższym i najwyższym oddzielnie. Z pozostałymi przysłówkami "nie" piszemy zawsze oddzielnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Chyba jednak musisz poprawić trochę ortografię No cóż, najwyżej będę musiał Was pożegnać na zawsze, ale narazie ZKU mi nie grozi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 mrjeremiasz Ty też zmień, bo mnie zacytowałeś i nie trudno się kapnąć.... :DO to mi chodziło B) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 O to mi chodziło Dzięki... Oj chyba już niedlugo znów będzie ZPP, czuje to w kościack jak Sikorek strzela procentami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Da za wyścig do posta nr.5000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) :legal: Wg w sumie nie ma w tym nic (bardzo) złego, w końcu jaki temat jest każdy wie ;-). Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) http://ziza.ru/video/042006/25/pepsi.wmv http://video.i123.pl/play/1058/Mentos_z_Cola__EKSTREMALNIE Sprawdzcie:P Edytowane 5 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ide do Tesco :) Edytowane 4 Lipca 2006 przez Kosa_0304 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Później, bo teraz na meczyk idę ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Dalej nic mi się nie chce ... takie siedzenie i nic nie robienie strasznie mnie męczy. Chyba pójdę wcześniej spać może unormuje mi sie zegar ... bo normalnie wstaję o 12-14 co dal mojego starego jest niedopuszczalne ! Heheh zrobię mu psikusa i wstanę jutro o 4.00 rano i zacznę rąbać to drewno, ciekawe co powie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Też rąbałem drzewo było tego ok. 30m3, straszne to było ale dałem rade :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Teraz oglądam meczyk ;). Zmotywowałem się i z wentylatorka kieszeni do dysku i pozostałości po chłodzeniu grafiki złożyłem jedno całe. Tym razem chyba nic nie zepsułem :unsure:. Edytowane 4 Lipca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Powiem szczerze że ładny jest ten meczyk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Mnie tez meczy siedzenie i nic nie robienie. Wsiadlem na rower zeby pojedzic i zabic nude , przejechale 1km i opona z detka zrobily bummm i tyle mialem z jazdy i z buta to domu ;/ ehh.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) I po pierwszej połowie 0:0 ;-). Meczyk niezły, oby Włosi do finału awansowali! Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 I po pierwszej połowie 0:0 ;-). Meczyk niezły, oby Włosi do finału awansowali! No zgodze sie z toba w pelni :) Tez wole Makarony w finale... biorac pod uwage ze to oni dominuja na boisku ;) Przynajmniej w pierwszej polowie i oby nie bylo karnych :| W 89 minucie niech Wlosi strzela bramke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie lubię Włochów ale Niemców jeszcze bardziej. Włochy muszą wygrać ! Idę dalej ogladać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ale nudaa... Ja się właśnie zabawiam się z kuzynem z jego nowym komputerem. Okazało się, że trafił mu się fajny procek. Venice 3000+ E6 poszedł na 2700MHz bez zmiany napięcia - póki co tylko sp32M zrobił, sp2004 dziś w nocy. Ciekawe ile wyciągniemy. Jeszcze memki przed chwilą skalpowaliśmy (PDP Patriot LLK 2x512) okazało się, że infineony CE-5. Jeszcze nie podkręcane. Procesor staramy się właśnie puścić na 3GHz, heh. Edytowane 4 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Haha, a Sikor zrobi psikusa i zamknie topic przy 4999 poscie. :twisted:A mechl!k dopisze jak to zawsze ostatniego posta :] . A mecz na którym byłem był ładny. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A Ja jestem zły na mojego Venicea, założyłem teraz WC, stabilności brak, temp. 10 stopni niższa niż na AC (Freezer 64), ale nadal b. wysoka (ok. 52 stopni w stresie przy 2.81GHz 1.6v, pasta Collaboratory Liquid Pro, chyba źle nałożona, gorzej od AS5 o 3 stopnie). Wniosek nasuwa się sam - krzywa czapa, ale boje się ciąć, ma ktoś jakąś rade jak uciąć i nie popsuć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Na 3GHz nie pójdzie nawet po zwiększeniu napięcia do 1,6V... Chyba obstaniemy na 2700MHz może na 2750... Edytowane 4 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A Ja jestem zły na mojego Venicea, założyłem teraz WC, stabilności brak, temp. 10 stopni niższa niż na AC (Freezer 64), ale nadal b. wysoka (ok. 52 stopni w stresie przy 2.81GHz 1.6v, pasta Collaboratory Liquid Pro, chyba źle nałożona, gorzej od AS5 o 3 stopnie). Wniosek nasuwa się sam - krzywa czapa, ale boje się ciąć, ma ktoś jakąś rade jak uciąć i nie popsuć?Daj sobie spokój, szkoda go teraz katować w te upały. Poczekaj i nie tnij nic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) I oby wszystkie te bzdurne posty zostaly usuniete ;) Prawda Grzechu ? czy nie... Na jakie ty mecze chadzasz ? Jakies takie ze znajomymi czy do jakiegos klubu mlodziezowego ? Kiedys tez gralem troche w klubie sportowym ;) Nawet troszke teksnie bo fajnie bylo ;) Edytowane 4 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 I oby wszystkie te bzdurne posty zostaly usuniete ;) Prawda Grzechu ? czy nie...To tutaj są jakieś bzdurne posty? No coś Ty! :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie wiem czy wiecie, ale kilkadziesiąt stron temu przebiliście temat plómowy ilością postów. Zostało jeszcze tylko kolejne kilkadziesiąt stron, żeby przebić ten temat. Jak są jeszcze dłuższe, to dajcie znać. Późno już, a trochę skatowany jestem* i nie mam siły już szukać. *po ustawce moich 120 carrierów vs 120 battlecruiserów kumpla w Starcrafcie (wygrałem :P ). Może kiedyś wkleję screeny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Są większe. ;] 263 stron 141 stron Edit: Oczywiście strony liczone normalnie. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Włochy w finale!!! 2:0!!! Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 JES JES JES !! Niemcy przegrali !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Niemcy do domu!! Choć daleko nie mają :D. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...