m4r Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nei lubię włoskiej drużyny, bo to nadęte bufony. Szczególnie bramkarz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 http://ziza.ru/video/042006/25/pepsi.wmv http://video.i123.pl/play...a__EKSTREMALNIE Sprawdzcie:P Co oni tam wkładali?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jakoś nie mam zdania na temat tego meczu, swoją drogą to dobrze, że Włosi wygrali A jaki obstawiacie finał? IMHO będzie Francja - Włochy, a wygra Francja :) Grzechu, chyba miałeś rację. Dałem mu 1.7x przy stockowych taktach, temperatura podobna a stabilny, więc to nie wina temperatury, tylko proc kręci się do [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Finał tylko i wyłącznie Włochy - Portugalia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) IMHO wolalbym aby Francuzi jednak walczyli o 3 miejscie a Niemcy dostali 4 :D Edytowane 7 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) KAX nie wiem co to za film. :) Widziałem kiedyś taki co amerykańce wkładali DI do Pepsi/CocaColi i rzucali butelką. Efekt - wybuchające butelk. ;) Co do włochów- są dobzi ale to nadal piłkarze wygłądający na homoseksualistów z brylantynom na włosach. ;) Edytowane 4 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Widziałem kiedyś taki co amerykańce wkładali DI do Pepsi/CocaColi i rzucali butelką. Efekt - wybuchające butelk. Mentos + Pepsi (tytul filmika), poszukajcie na necie, ciekawa sprawa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Mentos + Pepsi (tytul filmika), poszukajcie na necie, ciekawa sprawa... O to chodzi :?: 2213840[/snapback] Co to jest znowu to DI? Nie każdy ma 6 z chemii ;-). DI to suchy lód, wielu z naszych najlepszych overclockerów z PurePC używało go do chłodzenia procesorów podczas benchowania Prosze link do filmu, o którym ja mówie. :) http://youtube.com/watch?v=XafsirxRJjg&search=dry%20ice A to jest jeszcze lepsze :lol: Edytowane 4 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=5695044769427318137 Tak Ciekawe jak to jest w rzeczywistości bo jeszcze nie próbowałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Działałoby to z wodą gazowaną? Pepsi szkoda lepiej sobie wypić. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Niech ktoś spróbuje i przedstawi relację ;-). Zaraz się okaże, że mentosy u nas są inne, pepsi też i nici z 'zabawy' ;-). Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Co do filmiku. Takie same efekty są po DI. ;) Jednak po DI są lepsze, bo butelka nie odlatuje a wybucha z całkiem niezłym hukiem. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co to jest znowu to DI? Nie każdy ma 6 z chemii ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Prosze link do filmu, o którym ja mówie. :) http://youtube.com/watch?v=XafsirxRJjg&search=dry%20ice DI to jest dry ice czyli suchy lód czyli dwutlenek węgla zamarzający w temp. chyba -73*C. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) @Black_war Podziękował, teraz już będę wiedział. EDIT: Widzę, że więcej osób pokusiło się o odpowiedź na moje pytanko! Dzięki wielkie!!! Edytowane 4 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co tak cicho? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co tak cicho? ;/ Testują mieszankę mentosy + cola. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 O tej godzinie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 O tej godzinie? A czemu nie :wink: Juz pierwsza... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Za 15 minut. :) Dobra już czas na spanie. ;) Karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kur...de, przeglądam sobie Allegro, aż tu nagle wyskakuje przerwa techniczna. :| No nic będe musiał zaczekać do 5. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ostatnio cos czesto te przerwy techniczne na allegro ;]. Hmm gdzies za 20 minutek ide spac, i kolejna proba wstania o ~9.00 :D ( chcialbym wstac troche wczesniej bo jak sie budze o 12, 13.00 to nie dosc ze troche czasu zlecialo to nie czuje sie najlepiej, czyt. sennosc, bol glowy itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Hmm gdzies za 20 minutek ide spac, i kolejna proba wstania o ~9.00 :D ( chcialbym wstac troche wczesniej bo jak sie budze o 12, 13.00 to nie dosc ze troche czasu zlecialo to nie czuje sie najlepiej, czyt. sennosc, bol glowy itp) Mam to samo :) Idę spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A ja ide podziwiać wschód słońca.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Co oni tam wkładali?? A nie sa to tabletki sody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Cze spamery :D Wczoraj robiłem mieszanki Pepsi+2 paczki Mentosów (Stary koleżanki ma sklep B-) ) i prawie mi ręce uje**ło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 IMHO wolalbym aby francuzi jednak walczyli o 3 miejscie a niemcy dostali 4 :DTak bardzo ich nie lubisz? :blink: Nie przejmuj się, zaraz dostaniesz lizaka. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam ! :P. Jak fajnie, że Niemcy odpadli :D. Dziś też będzie bardzo ciepły dzień :-| ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 IMHO wolalbym aby francuzi jednak walczyli o 3 miejscie a niemcy dostali 4 :DNazwy narodów piszemy wielką literą. Pisane małą są błędem ortograficznym. 10% +2 dni ZPP EDIT: Dodałem tylko dzień ZPP, bo za Francuzów ukarał Crosis. KAX nie wiem co to za film. :) Widziałem kiedyś taki co amerykańce wkładali DI do Pepsi/CocaColi i rzucali butelką. Efekt - wybuchające butelk. ;) Co do włochów- są dobzi ale to nadal piłkarze wygłądający na homoseksualistów z brylantynom na włosach. ;) Jak wyżej, plus jeden dzień ZPP za brylantynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam wszystkich!!! Dalej czekam na wypowiedź moderacji w sprawie 5000 posta... ;-) W końcu ściągnięcie % za ortografię w tym temacie to nie byłaby zbyt duża nagroda ;-). Do usłyszenia później, bo zmywam się na pół dnia z domu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...