Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam wszystkich!!! Dalej czekam na wypowiedź moderacji w sprawie 5000 posta... ;-) W końcu ściągnięcie % za ortografię w tym temacie to nie byłaby zbyt duża nagroda ;-). Do usłyszenia później, bo zmywam się na pół dnia z domu! Wszelkie el0młodzieżowe zliczanki są zabronione. To nie PCLab. Pisałem o tym wcześniej, a ktoś nawet dostał za to procenty. Istnieje również zagrożenie zamknięcia tematu. Tu ma być fajnie i poprawnie ortograficznie. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chcesz specjalnie celować w 5000 post ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 proponuję jakąs kartę :) jakiś gf 7600gs by starczył ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Powiem wam że idę coś zjeść ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 proponuję jakąs kartę :) jakiś gf 7600gs by starczył ;)Zdania zaczynamy wielką literą. A że jeszcze masz awersję do stosowania interpunkcji traktuję twoją wypowiedź jako dwa zdania. Czyli: 10% +2 dni ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Sikor, niedługo całe forum będzie miało ZPP :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Eeee nie całe. Po prostu forum zostanie przeczesane i zostanie wyselekcjonowana najlepsza setka użytkowników. :) ----- To jak z nauką ortografii na całym forum, Sikor? Edytowane 5 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Rety, co tu się dzieje ? :) Sikor ostro szalejesz, co strona to % i kara. ;) W zasadzie masz rację, trzeba uczyć ortografii, jednak teraz pisanie tutaj jest wielkim stresem. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 No. Czyli jest tak, jak powinno byc w szkole (letniej też). :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja bym jeszcze tą zasadę wprowadził w paru działach. ;) Całe forum to jednak przesada i moderatorzy by mieli za dużo do roboty. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Cześć wszystkim. Niedawno wstałem, bo obudziły mnie te samoloty :angry:. Czego one tutaj szukają. Nie można się przez nie wyspać :(. Jakieś babki też krzyczą, czemu tak nisko latają ;]. I właśnie wychodzę do lokalnego sklepu komputerowego pogadać z sprzedawcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Sikor, niedługo całe forum będzie miało ZPP :PEee tam. Ja nie. :-P .... To jak z nauką ortografii na całym forum, Sikor? Chyba nie przejdzie. A jakby przeszło, to pewnie zostałbym spalony na stosie razem z płetwą. :-P Rety, co tu się dzieje ? :) Sikor ostro szalejesz, co strona to % i kara. ;) W zasadzie masz rację, trzeba uczyć ortografii, jednak teraz pisanie tutaj jest wielkim stresem. :PJaki stres :?: Napisałeś i dalej możesz pisać. :-P BTW, pod koniec wakacji, o ile temat przetrwa, pobijemy mistrzostwo świata. Najpoprawniesze postfuckerstwo w polskim internecie. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Nooooo. :D I nawet moderatorzy będą w to zamieszani... Co tu się wyrabia! :P Edytowane 5 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 BTW, pod koniec wakacji, o ile temat przetrwa, pobijemy mistrzostwo świata. Najpoprawniesze postfuckerstwo w polskim internecie. :twisted2:A jest za to jakaś nagroda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 .... Całe forum to jednak przesada i moderatorzy by mieli za dużo do roboty. :) Tylko na początku. Popatrz na ten temat. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Jaki stres :?: Napisałeś i dalej możesz pisać. :-P Nie mówię, że ja się stresuję, ani ci co nie popełniają błędów. Stres dla tych innych ... ;) Tylko na początku. Popatrz na ten temat. :twisted2: Plany stworzenia elitarnego, poprawnie ortograficznego forum ? Pewnie byłoby to jedyne takie forum, jednak podejrzewam, że zmniejszyło by się o jakieś 90% ;) Edytowane 5 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Cze :P Wróciłem z jednodniowego urlopu. Oby mnie nie wysłano na następny, bo się nudzić już zaczynałem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A jest za to jakaś nagroda?No jasne. :-P Mój uśmiech bez płetwy w tle. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Nie mówię, że ja się stresuję, ani ci co nie popełniają błędów. Stres dla tych innych ... ;)Hmmm czy to "ci" nie powinno być z dużej litery? Jeżeli to błąd to popraw to :D. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie "ci" tylko "Tobie" :D Ja chce na safari :rolleyes: ale faktycznie nuda, nie tylko tu. kazde forum gnije w wakacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hmmm czy to "ci" nie powinno być z dużej litery?A niby dlaczego? Pisałeś kiedyś na przykład list do koleżanki? Jeśli tak, to wiesz kiedy i dlaczego piszemy "Ci", "Tobie", "Ty" itp. Jeśli nie wiesz, to lepiej się dowiedz. nie "ci" tylko "Tobie" :D (...) ale faktycznie nuda, nie tylko tu. kazde forum gnije w wakacje. 3 błędy ortograficzne, czyli 3 ZPP. Zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Właśnie wszamałem kanapeczkę z 15 warstw B-) Co tu tak cicho ? Czyżby wszyscy wyprobowywali Pepsi + Mentosy ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie "ci" tylko "Tobie" :D Ja chce na safari :rolleyes: ale faktycznie nuda, nie tylko tu. kazde forum gnije w wakacje. Jak Ci nudno, to poczytaj sobie trochę zasady pisowni polskiej. 10% + 3 dni ZPP. EDIT: No to nam się z Crosisem udało zadziałać wspólnie. Dodatkowe procenty zdjąłem. 3 dni ZPP zostają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ale wy brutalni jesteście :blink: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 No jasne. :-P Mój uśmiech bez płetwy w tle. :-PBardzo chce zobaczyć Twój uśmiech bez płetwy :) . 3 błędy ortograficzne, czyli 3 ZPP. Zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery. Jak Ci nudno, to poczytaj sobie trochę zasady pisowni polskiej. 10% + 3 dni ZPP. Razem 20% i 6 dni?? :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Razem 20% i 6 dni?? :blink: . Chyba nasi moderzy pisali posta w tym samym czasie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chyba tak. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chyba nasi moderzy pisali posta w tym samym czasie ;p Crosis o 10:41 a Sikor o 10:49, 8 minut :huh: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Sikor wolno pisze :-P :-P Znacie może jakąś stronkę gdzie są wszystkie filmiki z nikefootball.com ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Razem 20% i 6 dni?? :blink: .Nie. Wyszło "Wash and Go". :-P Procenty cofnąłem. Zresztą już wyedytowałem swój poprzedni post. Reasumując. Zostało 10% + 3 dni ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...