Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chyba że tak ;] . Co do procentów, czy jeżeli ja popełnie jakiś błąd ortograficzny, to oznacza dla mnie :banana: ?? :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ile proponujesz ZPP Sikorku??? :lol: :lol: Wytłumaczenie: Słowa nie ma w słowniku, ani jako rezasumować, ani jako rezasumując :) Można to uznać jako literówkę, litera "Z" jest blisko litery "S" ;) . Edytowane 5 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie możliwe :o Sikor popełnił błąd :rolleyes: Kasia nie będzie z ciebie zadowolona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A teraz na forum zapanuje anarchia, rzeki zatopią miasta, umarli wyjdą z grobów.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Sikor wolno pisze :-P :-P ..... Sikor pisze szybko, tylko net mu w firmie działa baaaaaardzo dokładnie (czytaj: muli się). :-P Jakieś 15k usersów przez jeden punkt styku sieci wewnątrzkorporacyjnej ze światem. Żadne łącze tego nie wytrzyma. @Czepialscy Się nacisnęło "a" z "z" razem. Zwykła literówka. Co innego, gdybym napisał "reazumując". Wtedy standard: 10% + 1 dzień ZPP. Porządek w aktach musi być. Niezależnie od ustroju. :-P Z tym, że ZPP nie blokuje mi systemu ostrzeżeń. Także anarchii nie będzie. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Można to uznać jako literówkę, litera "Z" jest blisko litery "S" ;) .Tylko, że Crosis dał już komuś ZPP za literówkę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Sikor popełnił błąd i temat od razu odżył. :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Link do Posta o którym pisałem Tylko, że w tym wypadku nie nacisnęła się spacja użytkownikowi Kosa_0304. Edytowane 5 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Może ktoś napisze ogłoszenie na forum, że Sikor dostanie 10% i 1 dzień ZPP? ;) Łeeeee... Sikor sie wywinął... Edytowane 5 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 To dlaczego dostał Kosa_0304? Przecież tylko spacja mu się źle wcisnęła, a wiadomo, że chyba żaden indolent nie pisze "w" razem z innym wyrazem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie możliwe :oNo proszę, po raz kolejny 10% i 1 dzień ZPP. Tylko, że Crosis dał już komuś ZPP za literówkę...To nie była literówka. :P Nie robić literówek, sprawdzać posty przed wysłaniem i nie będzie problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie możliwe :o Sikor popełnił błąd :rolleyes: Kasia nie będzie z ciebie zadowolona ;) 10% +1 dzień ZPP. "Nie" z przymiotnikami piszem razem. EDIT: Tym razem zrobiłem dubla tylko w poście. Nagrodę przyznał Crosis. :-P @pwlj Owszem, Crosis dał % za literówkę, ale literówka ta przy okazji stała się błędem ortograficznym. A tej mojej nijak nie da się podciągnąć pod ortografię. @Grzechu_1990 Nie, BAN'a nie dostaniesz. Nie jest to przecież normalny temat. :-P Sankcje będą takie, jak w statucie szkoły letniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Przecież tylko spacja mu się źle wcisnęła, a wiadomo, że chyba żaden indolent nie pisze "w" razem z innym wyrazem...Są tacy, co piszą "wogóle". :blink: Czy w takim wypadku też będziesz twierdził, że "się spacja nie wcisnęła?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) @Sikor No to uważaj, bo my będziemy czujni. :P Edytowane 5 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) No proszę, po raz kolejny 10% i 1 dzień ZPP. (...) 10% +1 dzień ZPP. "Nie" z przymitnikami piszem razem. @pwlj Owszem, Crosis dał % za literówkę, ale literówka ta przy okazji stała się błędem ortograficznym. A tej mojej nijak nie da się podciągnąć pod ortografię. Znowu :) Może niech 1 osoba daje te % i ZPP, bo robi się bałagan. :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 @Grzechu_1990 Nie, BAN'a nie dostaniesz. Nie jest to przecież normalny temat. :-P Sankcje będą takie, jak w statucie szkoły letniej. No to dobrze ;) . Znowu :) Może niech 1 osoba daje te % i ZPP, bo robi się bałagan. :) Sikor, Crosis i chyba Domik tu nauczają ;) . Ale Domik'a nie jestem pewien, na jakiejś stronie czytałem :unsure: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja wolę prof. Sikora. :) On ma FAQ w postaci Kasi. :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No offence Crosis ;P Edytowane 5 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 @Crosis No z tym w "wogóle" to masz rację, ale "wszkole"? Bez jaj... @Sikor Kurczę no... Wygrałeś... A już wszyscy myśleli, że będzie zabawnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Wy tu gadu, gadu a conrołki atakują polską scene O/C ;). Polską napisane małą literą ponieważ: jaką polską ;). Chociaż może to błąd. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Znowu :) Może niech 1 osoba daje te % i ZPP, bo robi się bałagan. :)Eee tam. Zawsze to się coś dzieje. :-P A pokrzywdzony nikt nie jest. Nagrody wręczono w wysokości zgodnej ze statutem szkoły letniej. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Po Twojej wypowiedzi myślałem, że to ja dostałem teraz nagrodę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ......... @Sikor Kurczę no... Wygrałeś... A już wszyscy myśleli, że będzie zabawnie... He, przecież wiadomo, że płetwa śliska jest i się prawie z każdej opresji wyślizgać potrafi. :-P I tak jest zabawnie. Polowanie na płetwę Sikora. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Strach sie bac... Sikor prowadzisz jakies statystyki odnosnie tego tematu? Typu sumaryczne zpp, pierwszy 1000% czy cos? [; 5k post i temat leci do kosza? Taaaaak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam takie pytanie - gdzie się podział temat z plum'em ? ------------ Dobra, znalazłem. :P Edytowane 5 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Po Twojej wypowiedzi myślałem, że to ja dostałem teraz nagrodę. :PNie było podstaw. No co Ty myślisz sobie :?: To jest poważna szkoła letnia. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Jeżeli szukasz/jesteś ofiarą jakiegoś plum bądź plóm ;] Ukladanie tematow wg ilosci odpowiedzi. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja szukałem tego po archiwum. :P Mam pytanie odnośnie szkółki - % + ZPP lecą też za pisanie Ci, Tobie, Ty z małych liter ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ile ta szkółka letnia będzie trwała ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Czyli bardzo długo. :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez palantunio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Niekoniecznie. Aby teraz się to jakoś czyta, a nie same wielbłądy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...