palantunio Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ta szkółka to bardzo dobry pomysł. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Dlaczego nie chce mi się uczyć ? Mam w weekend 2 egzaminy - finanse i statystyke matematyczną.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Nie uczysz się, bo może już umiesz? Edytowane 5 Lipca 2006 przez palantunio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 No właśnie nie ... Mam około 36 pytań z finansów opracowanych (po 4 strony A4) do przeczytania ... A ze statystyki mam całą książkę zadań do przerobienia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nudno troche.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Wypiłbym SMTH. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Teraz pewnie każdy poluje na to, żeby stuknąć 5000 posta. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ide na dobry obiadek i potem szafę składać. Koniec ze spamowaniem dzisiaj. :) Potem pokarzę wam jaką fajną szafę mam. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 BLANTMEN musi odejsc ! On specjalnie polował na 5000 post ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) A ja 2 dni byłem na mini-wakacjach, a teraz znowu nudy. A jutro w końcu lece zarabiać kaske.. :D Edytowane 5 Lipca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Potem pokarzę wam jaką fajną szafę mam. :P:ploom: No to do jutra. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ej, bez usuwania. Bo nie ma zabawy jak kasujecie swoje posty. :P EDIT : Musze się ubrać. 8) Edytowane 5 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hahaha każdy będzie usuwał posty xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze 1 osoba niech usunie posta i możemy zostawiać :D EDIT: No i mam 5k jak narazie, wszyscy PRINT SCREENY :D Edytowane 5 Lipca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja byłem pierwszy. :D Nie ma dyskusji. BLANTMENOWI nic się nie należy (oprócz ZPP, hehe). Edytowane 5 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Już wszyscy usuwają... Jeej... I tak w końcu ktoś zrobi sobie żart i usunie jednego, dawnego posta, jak ktoś dłużej się zadomowi na miejscu 5000. Edytowane 5 Lipca 2006 przez pwlj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Do Aprilii Red Rose brakuje mi jeszcze 2569 zł. (; Już mam 31zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) No i nasz wspaniały moderator ma 5000 posta :D. Trzeba trochę się podlizać :P. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaraz nie będzie miał :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A zrobić Wam tu jesień średniowiecza :?: :evil: Każda następna wyliczanka, czy to ilości postów, czy to ilości stron zakończy się tygodniowym odpoczynkiem od forum. Nie żartuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) I co zrobiliście teraz BLANTMEN ma 2 posty, jeden pod drugim. Sikor wiem ja nie licze bo już miałem kare za to. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Do Aprilii Red Rose brakuje mi jeszcze 2569 zł. (; Już mam 31zł. Siema niero... spamery :D Do Dodge Vipera brakuje mi 220 000 zł ! Mam już 500 zł, kasiasty jestem co nie ? B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Moderator nie ma takich możliwości, aby dać ZPP/ZKU bez %. EDIT: Dodałem tylko dzień ZPP, bo za Francuzów ukarał Crosis. Jak wyżej, plus jeden dzień ZPP za brylantynę. WTF? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A czemu BLANTMEN i palantunio pisali dwa posty pod rząd?? :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Wróciłem ;) Proszę mój tekst potraktować jako życzliwy, nie ma w nim ani nutki złośliwości. blink.gif Moim zdaniem za takie coś to powinno się...... Ehhh... Szkoda słów, dziś połowa dzieciaków ma taki papier icon_wink2.gif. Weź sobie człowieku zainstaluj Aspell albo Spellbound i przestań trzepać głupie wymówki. Bo takich co rzucają tekstem, że mają "dysortografię" na forum jest dziesiątki. Jeszcze kilka lat temu nie było czegoś takiego, chyba to przez te gimnazja się tak porobiło icon_wink2.gif. P.S Takich osobników namnożyło się szczególnie w tych rocznikach "po czarnobylskich" icon_wink2.gif To już nie można zażartować? :huh: Aaa żeby nie było... nie mam takiego papierka. A zrobić Wam tu jesień średniowiecza icon_question.gif icon_evil.gif Każda następna wyliczanka, czy to ilości postów, czy to ilości stron zakończy się tygodniowym odpoczynkiem od forum. Nie żartuję. Popieram. Siema niero... spamery icon_biggrin3.gif Do Dodge Vipera brakuje mi 220 000 zł ! Mam już 500 zł, kasiasty jestem co nie ? cool.gif A ja sprzedałem złom i mam 185zł... i co kasiasty jestem? Edytowane 5 Lipca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 WTF? :blink:Normalnie. Najpierw dałem ostrzeżenie z dodatkowym dniem ZPP, a potem obniżyłem poziom oprocentowania, pozostawiając 2 dni ZPP. Standardowo takich czynności nie wykonuje się. Tylko przy pomyłkach. Za dużo roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Normalnie. Najpierw dałem ostrzeżenie z dodatkowym dniem ZPP, a potem obniżyłem poziom oprocentowania, pozostawiając 2 dni ZPP. Standardowo takich czynności nie wykonuje się. Tylko przy pomyłkach. Za dużo roboty. Ahaa takie buty. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hmmm czy to "ci" nie powinno być z dużej litery? Jeżeli to błąd to popraw to :D. A niby dlaczego? Pisałeś kiedyś na przykład list do koleżanki? Jeśli tak, to wiesz kiedy i dlaczego piszemy "Ci", "Tobie", "Ty" itp. Jeśli nie wiesz, to lepiej się dowiedz. Powiem Ci , że Francja dobrze gra w piłkę. Patrzyłem wczoraj i ci Francuzi dobrze grają w piłkę. Już łapiesz ? B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) I [gluteus maximus] :P Wstałem o 12:25 :/ Piąta próba wstania o ~9.00 znowu sie nie udala, buhehe. BTW U mnie masakra, ofc chodzi o temp 30*C w cieniu ;[. Edytowane 5 Lipca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Co tu robic w ten piekny dzionek ?? Siedze przy kompie od 10 i juz mi sie zaczyna nudzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...