Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Przywioze Ci piwo z Holandii icon_wink3.gif hmm?Mają tam piwo, jeżeli tak to ja sie pisze B) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Mają tam piwo, jeżeli tak to ja sie pisze B) . Owszem mają... Ale tam po czterech do śniadania to tak jak tu po Dębowym bez śniadania :lol: A na serio muszę przyznać że smak i aromat ich piwa jest na prawdę czymś wspaniałym, nasi oprócz wzrostu % na każdym browarze powinni też zacząć zwracać uwage na smak. Bo przecież nie tylko człowiek % żyje? (prawda Sikor?) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ciekawe kto ma jeszcze takiego użytkownika testującego ;) . Praktycznie każdy moder/admin. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 O posypią się % za wyjawienie tajemnicy [;. Zku czy banan :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 O posypią się % za wyjawienie tajemnicy [;. Zku czy banan icon_wink_smile.gif?Zależy dla kogo, ja poprosze o płynne i zimne % :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zależy dla kogo, ja poprosze o płynne i zimne % :lol: .Nieletnim nie dają tak słyszałem :P a mi się da odjąć coś tych %:?: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ciekawe czy jak dostaniesz % (za piwo wszak nieletni jesteś ! :lol2: ) to ............ czy nie :blurp:....... Kuruś jakie % :>? Mogę Ci dodać a potem odjąć [[[[; jak to mówią Bóg dał Bóg zabrał ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Nie było mnie pół dnia i tyle nowych postów ;-). Musiał chwilę przysiąść, żeby je wszystkie przeczytać ;-). EDIT: Widzę, że rozgorzała mały dyskusja o moim ortografku ;-), ja mogę zapewnić, że to było przez pośpiech - zwykła literówka. Wierzcie lub nie! Edytowane 5 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ... Kuruś jakie % :>? Mogę Ci dodać a potem odjąć [[[[; jak to mówią Bóg dał Bóg zabrał ........ Sprawdź może na minusie można mieć :P fajnie by było :D Ale broń boże nie dodawaj :wink: Jakby wszyscy użytkownicy mieli tyle % co ja to moderatorzy by się nudzili :P ps. Wielu trafia się takich jak ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) O posypią się % za wyjawienie tajemnicy [;. Zku czy banan :>? Jakiej tajemnicy :P ;] ? Trzeba Ci wlepić :blurp: za to, że nie umiesz używać tego. :P ;] [; ;] [; Edytowane 5 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Spokojnie chłopcy. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 [[[[; takich ja Ty jest dużo [[[[;. Hrhrhhrrhr ale coraz mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Poszły % ;] (w obie strony). :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 [; Świerzbi mnie zku ;). Ale mam inne rzeczy na głowie [[[;. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Dasz mi zku = będziesz się musiał zajmować fotografią. ;] Przyjemność nie popłaca. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) [; świerzbi mnie zku ;). Ale mam inne rzeczy na głowie [[[;. Zdanie zaczynamy wielką literą i na moje oko występuje również błąd składniowy. :] Edytowane 5 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zdanie zaczynamy wielką literą. :] -=KAX=- nie wychylaj się bo na Ciebie trafi.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 -=KAX=- nie wychylaj się bo na Ciebie trafi.... :wink: Zostanę męczennikiem i pójdę do nieba gdzie czeka na mnie Allach. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zdań raczej nie zaczyna się od "ale". Czyli jak to szło ? 10% + 2 dni ZPP ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) -=KAX=- nie wychylaj się bo na Ciebie trafi.... :wink:Terror się zbiża? :lol2: :lol: Edytowane 5 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Terror się zbiża? Ja już szykuję kody, dzidy, widły i siekiery... :wink: Może się uda obronić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Robi się ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie straszcie tak biednych ludzi tymi procentami. Przebrnąłem wreszcie te kilka ostatnich stron i jestem w strachu ;]. Boję się aż tutaj cokolwiek napisać B-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Zdań raczej nie zaczyna się od "ale". Czyli jak to szło ? 10% + 2 dni ZPP ? :P Hmm też tak myślałem, ale np. "Ale dziś gorąco" jest chyba poprawnie, niemniej jednak* powinien w tym zdaniu przed "ale" zastosować przecinek... *Jak to się pisze? Łacznie czy osobno? Word uznaje tak i tak. Edytowane 5 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Oj czuję, że ten topic niedługo nam zamkną.... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hmm też tak myślałem, ale np. "Ale dziś gorąco" jest chyba poprawnie, niemniej jednak* powinien w tym zdaniu przed "ale" zastosować przecinek... *Jak to się pisze? Łacznie czy osobno? Word uznaje tak i tak. Słownik na to: niemniej (w znaczeniu mimo to) i nie mniej (np. nie mniej niż trzech) ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Słownik na to: niemniej (w znaczeniu mimo to) i nie mniej (np. nie mniej niż trzech) ;]. Czyli napisałem poprawie i tym samym ustrzegłem się przez ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja sobie chyba położę słownik ortograficzny obok PC - w razie W ;-) będzie pod ręką. Staram się też pilnować przed głupimi błędami :-D. Edytowane 5 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ten topic ma na celu nauczenia nas poprawnej polszczyzny :D. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Gdzie Sikor ? Ktoś musi rozwiązać zagadkę czy Domik dostaje 10% i tylko dwa dni ZPP czy trzy. B-) Edytowane 5 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...